Eşim hem çalışmamı istiyor hem evde bir iş yapmıyor yani yardım etmiyor.. yapsa bile çok nadir ben dedikten sonra 🙁) işten geldimi duş alıp yatar uzanır. Masayı hazırlasa bile sevinirim… işe gitmeden ben evintoplayip yemek yapıyorum. Sonra geliyorum masayı kur ye iç topla mutfağı topla beyefendinin çantasını hazırla … akşam kızdım ama dedim sen sadece keyfine bak dedim.. kendisi keyfinde balkona çıkar sigara çay , lavaboya girer ordada elinde sigara 🚬😏 yarım saat çıkmaz 😒
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılSen de kendi ihtiyaçlarına göre davran. Eve gelip duş alıp dinlenmek istiyorsan öyle yap. Evden çıkmadan evi toplamak ve yemek yapmak seni streslendiriyorsa ya da yapmak istemiyorsan yapma. Canın ne zaman yemek isterse o zaman yaparsın, alırsın tabağını eline yersin. Sonuçta sofra beraber kurulmalı, yani tek sen kuruyorsan ve topluyorsan anlamı yok ki. Hiç olmasın daha iyi. Sana yük sadece. Kimsenin çantasını da hazırlamak zorunda değilsin. Kendi çantamı zor hazırladım dersin. Herhangi bir bahane de uydurmak zorunda değilsin. Eğer neden yapmadın derse gülümseyerek benim çantam değil de. Madem eşin bencil, sen de bencil davran. Bazen sadece kendini düşünmek lazım, özellikle de karşındaki insan sadece kendini düşünüyorsa.
02 Yorumla
Soran1 yılDün akşam geç geldim yattım yemekten sonra mecbur kendisi hazırlamış 😅 iyi oldu böyle … kaç gündür evinde süpürmüyorum çünkü kendimi yormak da istemiyorum zaten işyerinde yoruluyoruz. Yemek de sadece bir tür bisey yapar geçerim.. saatlerce mutfakta vakit kaybet istemiyorum
- 1 yıl
Aynen öyle. Go girl!!! 💃🤗🫡🤘
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBu konuda esimi cok sıkı tuttum. Diger kadinlar gibi gucluyum ayagina ezilip, kendinden cok odun veren, erkege maasli hizmetci olmak istemedim. Calisan kadinla evlenmek istedi bununda bedeli olacakti. Yok öyle bana maddi destek sagla ama ben baska hicbir yapmayayim. Niye evleniyorum o zaman?
Evlendigim ilk gunden itibaren kahvalti bekledi hazirlamadim. Kahvalti yapalim dedi gel hazirlayalim dedim. Görev verdim. Sen sunu yap ben de sunu dedim.
Aksama yemek bekledi. Gel yapalim dedim. Itiraz ederse bende oturdum umursamadim. Hep ikili, uclu menüler yapmaya calistim alissin diye. Ben tavuk yaparken pilavi ona pasladim mesela. )
Ev temizligini ustlenmedim. Daginikligi umursamadim. Kıyafetler yikanmamis umursamadim. Kendi kiyafetlerimi yikadim gerektiginde. Geldi temiz camasirim kalmamis dedi. Makine orada yikayabilirsin dedim. Erkekler evde kadinlarin yaptigi islere makine yapiyor, bir tusla her sey halloluyor diyorlar ya. O makinelerin tuşuna kendileri de basiversinler iste madem her sey bir tusla halloluyor. Kendileri bassinlar. Camasirlarini yıkamayı da bir sekilde öğrendi.
Ama simdilerde çamaşırlar bendedir boyle paylastik. Ütü ondadir. Utuden nefret ederim yapmamda. Utu de yapmadim acik konusayim. Kendime aldigim kiyafetlerde utu istiyorsa dusmanimdir. Meslegimde oyle kiyafetler gerektiren bir meslek degil. O kendi giydiklerini utuluyor.
Ev dagildiginda da, pis oldugunda da umursamadım. Gel temizleyelim dedigimde kalkiyorsa temizleriz. Kalkmıyorsa gider bende oturur, yatar keyfime bakarım.
Misafir gelecekse de telasa kapilmam. Arkamdan konusabilirler, sanki cillop gibi yapsamda konusmayacaklar mi? Bir kere misafir gelecekti. Ev daginik ve biraz temizlik gerekiyordu.
Eşime suralari sen yap suralari ben yapayım dedi. Ya yapmayayım falan dedi. O zaman komple evi sen temizle ben ikramlik hazirlayayim cay falan koyayım dedim. Ona da itiraz etti. O zaman cayi koy disardan bir seyler al ben buralari halledeyim o sirada dedim. Hic cikasim yok, hava soguk vs bir seyler dedi. Sinirlendim.
Surda is paylastiriyorum, bana destek olmani bekliyorum yaptığın tavra bak dedim. Gittim hazirlandim. Misafirleri agirlarsin dedim kapiyi vurdum ciktim. Misafirleri aramis musait degiliz vs bir seyler uydurmus ama 5 dk kaldi ordayiz demisler. Esim mecbur kapi acmis, daginik eve davet etmis, gitmis cay koymuş. Agirlamaya calismis. Bana da isi cikti gitti demis.
Bizim toplumda ev pis, daginik, bizi agirlamadi vs diye erkege degil kadina denir. Arkadan erkegi konusmazlar kadini konusurlar. Erkege bu toplumda hicbir sey olmaz.
Ama kadin olarak biraz hayati omuzlarinizdan birakmayi, gamsiz olmayi denerseniz hayat sizin icin daha yasanilir oluyor. Digerleri de, elalemde alisiyor.
Arkamdan pis, evi bakimsizdi, agirlamadi, daginikti vs desinler pek umrumda degil. Erkek 40 yilin basi 1 is yapar goklere cikarilir. Kadin 100 is yapar yine yaranamaz ve gorulmez. O yuzden zaten gorulmuyor, degeri olmuyor bari kendimi yorup, yipratmayayim.
Ben bir seylerde yapsam zaten gorulmeyecek, yine elestirecekler, halden anlamayacaklar. Bunu yapanlarda genelde kadinlar oluyor. Tamam en temiz sizsiniz, en bal dok ev sizin, en maharetli sizsiniz, en guclu her ise kosturan sizsiniz deyip geciyorum.
Ve ben diger bircok hemcinsimden daha mutluyum, daha huzurluyum ve kendimi kocama, elaleme karsi yıpratmadigim icin hala gencim😉 bana karsi taraf ne verirse o. Elalemde zerre bir sey haketmiyor.
Bence kadinlar olarak en buyuk sıkıntınız bunlari zaten ustleniyor olmaniz. Yapmasanız ne olur? Silah mi dayarlar? Bosarlar mi? Boşasınlar. Kadin ne kaybeder ki? Erkek eve giren bir maasi daha kaybeder, duzenli cinsel iliskisini kaybeder, bazen yedigi guzel yemekleri kaybeder, yuvayi kaybeder, cocuklari kaybeder cunku cocuklar genelde annede kalir... Kadin ne kaybeder? Calisan kadini ev sorumluluklarini yapmiyor diye bosasinlar ne olacak sanki?
Asıl bu hizmetcilikten, anlasilmamaktan, emeklerinizin gorulmemesinden, size evde destek sunmadigindan size yuktur o kisi ve ondan kurtuldugunuz icin kadina yarari olur. Ben bu beni bosar, kadinlik gorevlerini yapmiyor adi altinda dava acar diye korkmadim. Açabilirdi. Sorun olmazdi.
Biraz tartisirsiniz belki bu konularda ama ona bile hakki yok cunku ev hanimi degilsiniz. Bunu bilerek evlendiyse, evlendikten sonra ev hanimiyken calis para getir diyorsa ve bekliyorsa eski duzen tertip, yemeklerinin onune konmasini falan beklemeyecekler. Siz hem iste hem evde mukemmel olmaya calistikca bunlar sizi tepe tepe kullaniyor. Etinizden sutunuzden faydalaniyor.
Bir erkek benim kazancimi yemek istiyorsa hakedecek, ortaya bir seyler koyacak. Yok oyle bedavaya kazancimi yemek.
Evde bu islere yardim etmiyor benimle kavga ediyor olsa parami ortaya koymazdim acik konusayim. Paylasmazdim. Erkek kadinin gorevi diye gorulen sorumluluklari paylasmiyorsa zorunda gormuyorsa kendini , bende erkegin gorevi olarak gorulen maddiyat konusunu paylasmak zorunda degilim. Paylasmazdim da.
Islere dahil olmasa o zaman bende kazancimi vermiyorum derdim. Hem evde her seyi ben yapacagim, hem eve para getirip gecindirecegim, kendisine maddi destek saglayacagim o bana ne saglayacak? Ben zaten kendi basima da yasardim bu sekilde, kendisini yanima yuk olsun diye mi aldım?
Ben almadim, almak istemedim ama siz bazi hemcinslerim kendinize bela ve yuk alıyorsunuz bu sekilde. Bu görevleri zaten ustlenirseniz, yaparsanız yapan biri var diye yapmazlar zaten.
Guclu kadinlarsiniz ya, cocukta yaparim kariyerde, ev kadini da olurum diyordunuz ya. Alin olun iste. Erkekler para dahil her konuda sizden faydalansin ama kocalarinizin size zerre yarari olmasin. Her yukunu sirtlanin, erkege sirtanacak yuk kalmasin. Devam boyle...
72 Yorumla
Soran1 yılYa çok iyi hoş yazmışsınız ama ben ilk günden beri kayınvalideyle yasaydigimnicin öyle yapamazdım ne yazıikki… o zaten oğluna kıyamazsdi o işten geldimi yatsin dinlensin uyusun derdi hep ve bu bir kaç ay böyle devam etti… şimdi alıştırsanız ne olur alistirmasakiz ne olur? Bende hevesli değildim çalışmaya ama ev aldık borçlar var , kendim için de çalışmak istiyorum. Çünkü istediğiniz biseyi alamiyorsunuz kötü oluyor.. ben daha yeni use başladım iki ay oldu , beyefendiyide annesi böyle rahat ettirdiği için ilk zamanlar hiç bisey yapmıyordu. Şimdi ev iki katlı ben aşağıdaki odayı toplarsam yukarısını ona veriyorum yapıyor. Ama ben isterim ki işten sonra bana destek olsun bir masa kursun toplasın yemek yapsın da demiyorum ama hazır biseyler de atabilir firina ufak tefek şeyler. Haftasonu olur yatar zaten öğlene kadar , göbegini avuclaya avuçlayan gelir mutfağa bende kizarim her defasında bir iki tabak götür derim herhaftasinu bunun tartışması olur bizde 😏 yapar ama dedikten sonra.. kendiside düne kadar yalnız yaşamış aslında herseyi biliyor şimdi tabi rahata erdi 🙁 dün akşam mesela ben geç çıktım işten okadar yorulmusum ki yattım yemekten sonra mesela , mutfağı toplamış çantasını hazırlamış. Eee mecbur kaldı iyide oldu 😃
Soran1 yılMisafir konusuna gelince maalesef dediğiniz gibi oluyor kaşın bisey yapmazsa kötü oluyor 😏 ona görev veririm ama hep sen süper derim mesela ben hazırlık yaparım.. ben kendi aileme de laf ettirmem, annem bizi böyle yetiştirdi. Yine konuşurlar eminim ama başka türlü konuşsunlar neyapaim
1 yılÇok çabuk patlar bu düzen. Emin ol, yetiştiremedikçe eskirsin. Çocuk var mı? Olduğunda çok zorlanırsınız. İş hayatında eşit sorumluluk alıyorsanız, evde de eşit olmalı. Siz yük eşeği değilsiniz ki, her şey sizin sırtınızda. Ev sizin içinde dinlenme yeri olmalı. Lütfen size bukadar yük yüklenmesine izin vermeyin.
01 Yorumla
Soran1 yılBende zaten istemiyorum … bir abi birzamanlar bana öyle demişti, eşine ister kayın olsun ister erkek herseyi yapabildiğini gösterme diyordu.. bende bildiğim bilmediğim şeyleri yapmam.
İkinizi de tanımıyorum. Ancak doğru eş seçmek çok önemli. Birbirine yardımcı olan, anlayış gösteren, seven, saygı duyan, hoşgörü ve sadakat ile bağlı olan eş yok denecek kadar az artık. Ve böyle bir eş, sadece enayi olarak görülüyor, öyle bir dönem bu...
Sadece evlenmiş ve boşanmış biri olarak şu kadarını söyleyebilirim, kimse değişmez. Ve arda kalan tek şey nankörlük olur.
İletişim eksikliği büyük bir sorun. Sen bir kadın olarak üzerine düşeni her zaman yap. Ancak keyfi değil gerçek anlamda zorlandığın noktada eşinle konuş, bunu uygun dille anlat. Kadının dili güzel olanı makbuldür. Umarım yardımcı olur.
01 Yorumla
Soran1 yılKaç kez ikaz ettim haftaici tamam erken kalkıyorsun anlıyorum ama haftasonlri bari yap dedim.. bazen tatlı bazen acı söyledim.. arada yapıyor arada yine keyfi isterse
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
44Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,5b cevap paylaştı.
u 1 yılO zaman konuşmanız lazım eşinizle
00 Yorumla
1 yılOnun paşa keyfine göre hareket edemezsinki hep ama. Hayat müşterek mecbur yapacak o da madem çalışmanı istiyor ev işlerine destek olmak zorunda.10 parçaya bölünemezsin ki. Karşına al konuş olmazsa zorlama düzelmez o terapide fayda etmez ona tecrübeyle sabit psikoloğum ben çalıştım sizin gibi çiftlerle. Ailesi birde kadın ev işlerini yapar diye yetiştirdiyse hiç.
021 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle arkadaşım … annesi benim yanımda bile ona bisey ypatirmazdi o uzansın dinlensin falan … 😏 iyi ben yaparım
- 1 yıl
Heh bak iste tamda düşündüğüm gibi canım. Bazen anneler en çokta en büyük tehdit oluyor çocuk yetişmesinde bir o kadar emektar oldukları halde😌
Soran1 yılMaalesef… hani ben ona yemek yap demiyorum masaya iki tabak götürse bile kafi bende yoruluyorum yani
- 1 yıl
Haklısın bak dişini biraz göster ona bence. Bazen söylenmek işe yarıyor düşüncesini kamçılar en azından. Eşin kendini annesi olmadanda yetiştirebilir. Sırf annem bir şey yaptırmadı eşimde yaptırmasın diye kafada olmamali seni gerçekten seviyorsa. Çamaşırlarını umarım sepete atıyordur eşin😌
Soran1 yılHahHH vallah öyle geçmelerde bir tshirt vardı senetin üstüne atmış içine atmaya üşeniyor 😏 kizdim dedim o tshirt kaç gün daha sepet üstünde kalıcak dedim? Bende ellemedim çünkü.. sonra baktım artık atıyor herseyini 😅
- 1 yıl
Aynen hiç elleme al kendin at koktun iyice falan de 🤣🤣
Biraz manipüle et onu hak ediyor valla eşin azıcık eğitmen gerek sende sevgiye dair yine birşeyler kaldıysa🌼
Soran1 yılBen kötü olmakta istemiyorum ama bu rahat tavırları delirgecek… akşam ben mutfaktayin işte o yarım saat lavabodan çıkamadı 😏 kızdım bende mutfak topladım çantasını hazırladım. Baktım bu koltukta uzanmış telefon bakıyor bende yatağa gittim. Ardından arkadan geldi neyi odaya gittin diyor 😏 bu sefer yağ çekmeye başladı gönlümü alıyor her defasında ama artık yoruluyorum bende yani
- 1 yıl
Eşin lavaboya telefonla gidiyorsa oda sıkıntılı yapıyor mu öyle?
Gönlünü alması tek başına yetmez güzelim seni düşünüp destek olmalı sende robot değilsin can ve duygu taşıyorsun en nihayetinde🌸
Soran1 yılEvet telefonu götüre herdefasinds , keşif yapıyor işini görülen bakar sonra bir sigara içer içerde … yarım saat sürer
- 1 yıl
Telefona dalıyor o lavaboda iyice tembelleşiyor aldatma şüphen var mı ondan?
Soran1 yılAllah var yok şüphelenmiyorum. Haberleri izler video izler ama o tarafını pek rastlamadım
- 1 yıl
Hee iyi o zaman o telefonla gitmesi kötü alışkanlık olmuş ama dediğim gibi sen karşına al konuş. İsmiyle ya da daha tatlı ifadeler böyle yapman beni yoruyor üzüyor senin gibi sevgi dolu birisi eşine de destek olur hadi hayatım gibi ifadelerle biraz burayı doğaçlaman gerek alışır zamanla. Bazısı hiç değişmiyor ama senin eşinden biri olduğuna dair şüphen yok bu konuda değiştirirsin tatlı ifadeler canım ben sende onu gördüm yuvana bağlısin belliki🌼
Soran1 yılBen inada bindirmek istemiyorum. Oda erken kalkıp yoruluyor diyorum ama böylede fazla rahat ya 😏 kızıyorum anlamıyor iki tabak götür bidahakine yine aynı 😏 akşam kızdım demiştim ya gitmiş koltuğa uzanmış bu sefer … demekten yoruldum
- 1 yıl
Sen çalışana kadar şimdilik hiç uğraşma. Sen bir işe başlayınca yine böyleyse tekrar gündeme getir rahatsız olduklarını düzelmezse yollarını mecbur ayıracaksın. Ruhsal fiziksel yıpratır seni yoksa. İlkel aile modeli öyle takılı kaliyor maalesef.
Soran1 yılBende ise başladım benim saatlerim günde 3-4 saat ama yinede yorulyuorum evde iş oraya git çalış geliyorum yorgun halimle
- 1 yıl
O zaman söyle yine sık sık ama düzelmezse vakit kaybetme bence böyle daha çok yıpranırsın😌
Soran1 yılDiyorum bakalım nereye kadar … sonra beni delirmekle sucluyor 😏 diyorum sayende sende dedim aşırı tatmaz bir insansın. Aslında öyle olmak gerekiyor ya bende onun çantasını hazırlamayı birakicam onu yapsın bari
- 1 yıl
Evet sen elini eteğini onun işlerinden biraz çekmeye bak. Tabak kaldırsı suyunu alsın kirlisini sepetede atsın hiç dokunma gerekirse ev dağınik pis kalsa bile sizin eviniz kendide o dağınıklık pisliğe mahkum kalacak öyle bak duruma. Evine gelen giden senin zaten çok olmaz çalışıyorsun mahcup olacak durumda yok ki gelse bile o da mahcup olsun bir zahmet dağınık pis ortamdan sıkma tatlı canını🌸
Soran1 yılÖyle vallah yapıcam kendi işimi yaparım dediğin gibi yemek mutfak bende gerisini o yapsın artık. Bisey derse bende çalışıyorum yorgunum derim
- 1 yıl
Aynen yapar o öyle öyle. Sen şimdi arkasını devamlı topladığın için alışmış. İs başa düşer ondada sen toplamadıkca arkasını.
Soran1 yılİşte düne kadar çalışmıyordum ya kendimi mecbur görüyordum ama işlerimi halledeyim diyordum ama artık bende çalışıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBende onun çalışmasıni bekliyorum ev işi çocuk da bakacak isden geldimi herseymi o ödicek
ama Aylik bana yüksek maaş da vercek ama tabi calismadan 😂😂😂
dün ona 3 sene sonra kahvalti hazirladim yani kizimla kek yaptik bi kaç parça koydum dio kadin ol hergün bana yapcaksin kahvaltı dedi 😂😂😂😂😂😂 rüyasinda görür demek istediğim şey bir şey yaparsan hiç durmaz cekinmez benim gibi kati olcan yapmican birsey evi bok getiriyordu ilk birsey yapmiodu benden bekliodu bende birsey yapmayinca mecbur yapti
01 Yorumla
Soran1 yılBende öyleyim artık bosvermis durumdayım … düne kadar evdeydim yapıyordum tabi ama artık bende yorulyjorum
1 yılÇalışan kadına iki kat destek verilmeli.
Çünkü çalışmasa bu ekonomide erkeğin üzerine düşen maddi yük iki katına çıkar.
Sen ona bu imtiyazı sağlayıp eve para getiriyorsan.
Onunda sana evde her konuda yardımcı olması lazım. He erkeklik onuruna yediremiyorsa sen evinin işlerine bakacaksın.
Eşinizde ikinci bir gelir kapısı bulacak.
Bunun başka bir ölçüsü yok.01 Yorumla
Soran1 yılKendi aklını kullanamayınca böyle oluyor.. kendisi ikinci iş mi bulacak 😅 hayatta yapmaz. Çünkü uykusuna çok düşkün zor kalkıyor geldiği gibiden yatıyor kendini ezmez o… bende çalışmak isterim yoksa hiç bisey de söz hakkınız olmuyor
vallahi abla siz niye evlendiniz o zaman birbirinize destek olmayacaksanız el ele iş yapmayacaksanız yani o evlilik değil sen onun kölesi olmuşsun yani sert uyarı lazım yani niye evlendiniz o zaman severek destek olarak hatta demiyorlar mı iyi günde kötü günde diye yani abla allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran1 yılBen ona zor döneminde destek oluyorum çalışıyorum ama o yapamıyor bunu..
- Eğitim & Kariyer konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yıleşim son zamanlarda rahatsız ve tüm işler bana kaldı. gerçekten çok zor. rahatsızlığına rağmen geçen gün salonu temizlemiş çiçek gibi olmuş. çok mutlu oldum. bi şekilde dengeyi kurmak gerek. aksi halde gerçekten bi taraf çok fazla yük yükleniyor
00 Yorumla
1 yılBak çok kötü bir şey bu. Normalde eşlerden biri çalışmıyorsa anlarım. Hani evden o sorumlu falan. Ama ikiniz de çalışıyorsanız, ev işlerini de beraberce halletmeniz lazım. Bencillikle iş yürümüyor. Ev kendi kendine toplanmayacak tamam mı? Söyle gocana kendine gelsin fgfdgd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAyninin ben de alkol alan ve oturduğu yerden sadece tuvalete gideni var.. eşek gibi çalışıyorum.. tamam o da calisiyo ama tek bir işe bile yardım etmiyo. eve geliyo duş aliyo ve içmeye başlıyor.. gece 12-1 sonra çorba krizi sonra sızıyo.. hep bu dongudeyim.. ne zaman patlarim Allah bilir.. Allah sana da sabır versin.. seni çok iyi anlıyorum
03 Yorumla
Soran1 yılAllah Sanada sabır versin arkadaşım😳 içen biri daha da zordur eminim… benimki iki günden beri kendi hatırlıyor yapıyor herseyini.. yoruldum Neyapim alışması lazım
Cevap sahibi1 yılBenimki çok nadir hatirliyo iş yapması gerektiğini hergun söylediğim halde... umarım senin ki devam eder yardım etmeye... birgün yardım etse arkası hiç gelmio çünkü.. eski haline donuyolar
Cevap sahibi1 yılAminn sağ ol🙏🍀
Gizli Üye(36-45)1 yılYavrum elalemin safı sen misin? Trip atıp yalvarır gibi yardim isteyeceğine sağlam bir şekilde "Ben de biliyorum eve gelip senin gibi yan yatmayı ama bu evin işleri var ve ikimiz de çalışıyorsak evin işlerini de ikimiz yapacağımız. Ben sana hizmet edemem, bundan sonra bu evde her işi yapacaksın." de
02 Yorumla
Soran1 yılYavaş yavaş alışmıyor oda buna mecbur 😏 dün kadar rahattı beyefendi , ama şimdi bende çalışıyorum artık yoruluyorum
Cevap sahibi1 yılÇalışan kadın istiyorsa bedelini öder. Sen kendini yorma o yorsun. Karı parasında gözü olanın evin işinde de gözü olacak
1 yılBöyle evlilik olmaz. Sizinle birlikte hareket etmeli o yoruluyorsa sizde yoruluyorsunuz. Ev işleri sadece size aitmiş gibi lanse edilmesi kötü. Sizde onun yaptıklarını yapın bakalım o zaman ne yapıyor.
01 Yorumla
Soran1 yılDün kadar çalışmıyordum hadi diyorsun o erken kalkıyor ama artık bende çalışıyorum yorukuyorum
1 yılHayat müşterek ise ve geçim sıkıntısı var ise çalışıp destek olman gerekir. Ancak hayat eşine müşterek değil ise o zaman evin de otur. Hak edene hakkını ver. Gerek çalışarak gerek evde oturarak..
06 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıyorum destek oluyorum ama o bana olmuyor 😏 bir iki ay idare et Calis diyor kendisi bisey yapmıyor. Sorsan ona ben az çalışıyorum onun kadar erken değil ama benimde evde işim bitemiyor
- 1 yıl
Ev işleri hiç bir zaman bitmez ki, konuştuğun halde anlamıyor ise çalışma köle misin?
Soran1 yılKendim için de iyi oluyor … çünkü parasız bisey yapamıyorsunuz tatile de gidemedik zaten bu yüzden 🙁
- 1 yıl
Sen hem işte hem evde çalış, tatil parasını da biriktir. Sonra eşin biraz da tatil de keyif yapsın. Senin için de iyi olur tatil de ev işi yapmazsın 😉
Soran1 yılNeypaim siz söyleyin
- 1 yıl
Söyledim zaten
1 yılHatun yemek yokmu hatun çay getir hatun meyve tabağı hazirla maalesef çoğu çalışan kadının maruz kaldığı cümleler bunlar çalışma otur evinde koca parası ye valla çok ciddiyim eğer gene çalış derse sende şart koşarsın ya beraber temizlik yapıp yemek hazırlar ve beraber ise gider geliriz ya da sen çalışır evine para getirirsin ben de evi temizler siler süpürür yemek yaparım
02 Yorumla
Soran1 yılBiraz idare et diyor mahkum borçlardan ötürü.. hamile kalmayı bekliyorum ozaman çalışmam zaten
- 1 yıl
Bence hamile falan kalma eğer ki eşini sevmiyorsan ve o sana hiç değer vermiyorsa boşan gitsin mutsuz bir evliliktense bekar olup ayaklarının üstünde durman daha iyi olur
1 yılEşin çok ayıp ediyor, madem sen de çalışıyorsun ev işlerini ortak yapmalısınız. Onunla ciddi bir şekilde konuş, hiç olmadı ağırlığını koy. Bana ev işlerinde yardım edersen çalışıcam de.
01 Yorumla
Soran1 yılİki aydır çalışıyorum ya bakalım yavaş yavaş anlıyor. Evde yemek yok dosdoğru bir öğün yapıyorum , temizlik haftasonuna kalıyor …
1 yılBenimkide öyle hem calis hem de ev islerine yardim etmem diyor cayini bile ben karistirayim istiyor. Afedersin de maaşli köle istiyor. Evlenecegime bin pismanim
03 Yorumla
Soran1 yılNedir bu erkeklerin ben erkeğim ev işi yapmam damarı? Ama bütün suç annesinde bir iş yaprirmiyordu ona yatsın dinlensin diyordu hep 😏 halbuki kendisinde kadin bir işin ucundan tutuver diyebilirdk.. ama ben çalışmıyordum ya düne kadar o yapsın evde nasılsa diyorlardı
- 1 yıl
Annesi yapsin diyor da noluyor soz mu dinliyorlar sanki
- 1 yıl
Niye boşamiyorsunuz böyle adamları anlamıyorum.
Eğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı. maalesef bazi erkekler ev işi kadin işi ama calismaya gelince hayat müşterek.. evi dort dörtlük yapmaya calisma derim. Kendin icin önemli seyleri yapip, sende kendini düsünmelisin.
01 Yorumla
Soran1 yılYok zaten unursamam fazla , o gün yemek mi yapılacak bir öğün yaparım. Evi toplarım bukadar.. eskiden iki üç öğün yemek salata yapardım artık onlüks yok
Kadının çalışmasını istiyorsan ev işlerinde de yardımcı olacaksın, hem çalışıp hem de her şeye yetişmesini bekleyemezsin. Hayat müşterektir, aksi halde o evde huzuru bulmak kolay değil.
03 Yorumla
Soran1 yılZaten kaç gündür evinde süprmüyprum bisey demiyor diyemiyor çünkü bende artık yorulyuorum yani yemek yapıp döneliyorum isvaktine kafar
Soran1 yılEvet öyleymis…
- Eğitim & Kariyer konusunda 433 cevap paylaştı.
1 yılben kadını yatırıyorum kıçının üstünde yediği önünde yemediği ardında. arabaysa araba havuzu denizi marketi kapısına geliyor. sizde böyle köle gibi hizmet edip memnun edemiyorsunuz...
10 Yorumla seni hizmetçisi olarak görüyor bence. evlilikte eşler birbirine yardım etmeli ve işler ortak yapılmalı. eğer temizlikte yoruluyorsa haftada bir gün temizlikçi çağırabilirsiniz.
00 Yorumla
1 yılyapma sende zorla mı al sopayı döv zorla yaptır işlerini, üstün olan kazanır bu hayatta
00 Yorumla
1 yılHayır mümkün değil. Bir süre sonra da "kendine bakmıyorsun" deyip başka zırvalıklar yapar.
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle.. kendimi ise eve adadığım zaman , kendime bakacak motivasyonum kalmiyodu yorgunluktan 😏 şimdi keyif yapıyorum birazdan ise gidicem
1 yılYapmayacaksın o zaman ev işi neden yapmadın diyince bak ben çalışırsam ev işleri kalacak diyince sorunda kalmayacak
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıyorum gerekirse bir öğün yemek yapıp kendime vakit ayırıyorum 😏
1 yılErkekleri çok simarttiniz deki madem çalışmamı istiyorsan işlerin ucundan ya tut ya da kendin parayla eve bir hizmetvi al eğer yapmiyorsan bosanalim de nasıl tıpış tıpış iş yapacak
00 Yorumla
1 yılEvde hiç bir iş yapma al çayını çekirdeğini otur çitle iç çayını evde iş yapılmayınca mecbur kalır yapmaya
010 Yorumla
Soran1 yılYapmayacağım zaten bugün keyif edicem onun gibi ama yemek mecbur yiyorsunuz yine bana kalıcak hersey
- 1 yıl
Sadece yemek yap gerisiyle ilgilenme
Soran1 yılÖyle yapıcam bende az çalıştığım için yorulmuyorum saniyor. Ama ben bütün gün çalışıyorum gözü görmüyor işte.. hem evde hem işte çalışıyorum
- 1 yıl
Haklısın valla bende çalışıyorum en iyisi zengin koca bulunca ilk işim işten ayrılmak olacak birilerine hizmet etmek için gelmedik dünyaya
Soran1 yılKaderiniz böyleymiş
Soran1 yılMaalesef hem işte hem evde hep hizmet
- 1 yıl
Hemen ümitsizliğe kapılma rolünü iyi oyna tepkin tavrını iyi kullan mecbur kalır yapmaya sadece yemek yap
Soran1 yılÖyle yapıcam 👍 bugün sadece yemek yaparım gerisini o yapsın
- 1 yıl
Aynen öyle 😊
Soran1 yıl😃
1 yılÇocuğun mu bu ne ya bakmak zorundaymiş gibi. Manyak herif
14 Yorumla
Soran1 yılAnnesi öyle alıştırmış.. kaç yaşında adam.. vallah bende yoruluyorum yemeğini yaptım oturuyorum şimdi birazdan ise gideceğim
- 1 yıl
Öyle de hayat geçmez ama yaa
Soran1 yılKendisi bilir
- 1 yıl
Umarım bir çözümünü bulursunuz...
1 yılÇocuk yoksa boşanırdım çekilecek dert değil
14 Yorumla
Soran1 yılYok Şu an
- 1 yıl
Çocuk olduğunda çocuklada ilgilenmeyecek neyse yuva yıkmayayım şimdi ahahah sen bilirsin canım seviyorsan katlanırsın fakat bazı sorumsuzlukları göre göre sevgide bitiyor söliyim
Soran1 yılBiliyorum ama insan kabulde etmeknisteniyor.. umudum var ins düzelicek
- 1 yıl
7 yıldır benimde umudum var dedim birincide ilgilenmedi ikincide ilgilenecek gibi hayır öyle bişey yok insan neyse odur düzelme diye bişey yok düzelmiş gibi yaparbilir bir kaç ay ama zor canım benim ya böyle kabullen ya da kabullenemez diyorsan boşan
Sen de yapma, böyle şey mi olur ya saçmalık resmen, köle misin sen? hem dışarda çalış hem evde... Başka derdin mi yok?
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu değirmenin bolluğu nerede desene iyi her şeyi ben yapayım oh
13 Yorumla
Soran1 yılAkşam dedim zaten iyi ben yaparım herseyi sen keyfine bak dedim
- 1 yıl
Tepki de vermedi desene kesin olur demiştir hep bir patronluk havası sezdim
- 1 yıl
Varsa bende alım derdim 😂
1 yılkıyameti koparsana böyle susmaya devam edersen yapmaz o zaman sen ev işlerini yürüt oda adam gibi eve baksın
00 Yorumla
1 yılEv işlerini kadının yapması farzdır diye ortaya ilk kim attı merak ediyorum :) erkrk sanki lütufmuş gibi değerse değiyo
00 YorumlaOnun için gösterdiğin fedakârlıklaeı yapmayı kes kısasa kısas annesi bunu ağa givi yetiştirmiş sinir oldum
01 YorumlaSorunlar daha fazla konuşulmazsa , kar topu misali büyür gider ve daha fazla soruna yol açabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAyy tam hanzo nerden buldun bacım bunu😂karar ver tek bir seyi yap onun islerini de yapma bırak öyle kalsin günlerce aylarca yapmak zorunda kalacak insanda biraz insaf Olur el müslüman
04 Yorumla
Soran1 yılAlıştı rahatlığa beyefendi 😏 yapmıyorum zaten koyuverdim.. yemekse yemek başka birsey yapmıyorum
Cevap sahibi1 yılAynen hiç bir işini yapma yemek yeterli sende çalışıyorsun oda onun fazlalığı ne? sana yardım etmek zorunda !
Soran1 yılAnlasın bakalım ev işini küçük görüyordu 😏.. kendisi zamanında yanlız yaşamış biliyor aslında
Cevap sahibi1 yılKendini kurtarmak için söylüyor ki sen istemeyesin zamanında yapmış kaçıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılÇalışmamı neden istiyor ayrıca bu kadar ilgisizlik neden sonra eşini al konuş karı parası yemek isteyen affedersin ama o kıçını kaldırıp bi boks da taşıyacak yoksa bu şekilde çalışamam de
04 Yorumla
Soran1 yılBorclarimiz var şu an ev aldık… kendim için de iyi oluyor çalışmam ama biraz yardım etsin istiyorum
Cevap sahibi1 yılOzaman dediğim gibi beraber iş ayrımı yapacaksınız şunu şunu yapsan mutlu olurum de az yağma balla biraz yapsın biraz mecbur cinsellikle bunu hallediceksin bacım en iyi yol o oluyor
Soran1 yılDimi erkeklerin tek istediği bu … hem hanimlarini yoruyorlsr akşama kadar sonra yatağa girince gönlünü yapmamızı bekliyorlar 😏
Cevap sahibi1 yılSorma. Ama tabi bunu kullan demiyorum konuş bisey yaptığın bol bol ov takdir et oda sen öyle yaptıkça istiycektir yapmak ya da şart koş o temizliğe yardım etsin sende ona arada her gün değil tabi güzellikler yapacağını söyle bakalım bi düzelme olcakmi
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBen olsam işi bırakırdım.
Hatta bıraktım. 😂
02 Yorumla
Soran1 yılHadi ya😅 bende bir iki ay idare etmem gerekiyor
- 1 yıl
Azıcık mızmızlan. Yorgunluktan hasta falan ol. 😂
1 yılAşkım madem çalışıyorsun al bi temizlikçi bi aşçı, sen yardım etmiyorsun yetişemiyorum de para gidince bak nasıl yapıyor
00 Yorumla
1 yılAllah sana sabır versin arkadaşım... Böyle erkekler insanı erken yaşlandırır
01 Yorumla
Soran1 yılSorma bana. Çok zayiflamissin diyorlsr …
Gizli Üye(18-24)1 yılŞimdi işten çıkıp dışarda yemek yiyorsun geliyorsun telefonu alıyorsun evde yatıp uzanıp dinleniyorsun. Böyle yap bakalım bundan sonra ne oluyor
06 Yorumla
Soran1 yılHahah onu yapmam ama yemek yiyip otururum
Cevap sahibi1 yılTamam işte gezip toz gençliğinde ki gibi. Hiç takma. Eve gelince yat uzan. Hayat müşterek. Birde o ev işi yapsin
Soran1 yılAkşam öyle oldu ben işten yorgun geldim.. yattım o yemeğini çantasını hazırlamış 😅
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın 😂😂 böyle devam deseydin ya bana da hazırla 😂😂
Soran1 yılUyuyup kalmışım.. bugün yine uzun çalışmam gerekiyor.. aynı durum devam 😊
Cevap sahibi1 yılSen eşini reddedemiyorsun görevinmiş sanıyorsun yani çok çalışman lazım iş yapmamak için. Bırak sorumluluk alsın
Her cinsiyetin rolleri var. Eğer evin erkekliğini de sen üstleneceksen kendisi ne işe yarıyormuş bir sor bakalım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇocuk yapma en azından sende rahat ol biraz kendi rahatsız olsun o kadar rahatsız olursa kendi toplasin etrafı ya da çantayı hazırlamayı unut dalgın davran akillansin biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTürk erkekleri böyledir işte tabi hepsi değil ama evlenirken kendilerine hizmetçi aliyorlar sanki
02 Yorumla
Soran1 yılBiraz anenlerinde payı var bence.. oğluna hiç bir iş yaptırmazlarsa böyle oluyor 😏 ama benim kardeşim hem eşine yardım eder hem çocuk bakar yani
Cevap sahibi1 yılO da doğru da Türk erkekleri böyle bence
Gizli Üye(18-24)1 yıleşin de çalışıyor farkında mısın kadınların bu kılıbık erkek yaratma sevdası yüzünden erkeklerin eril enerjisi düştü..
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ya.. bende çalışıyorum artık
Ona tüm evi temizlesin yemek yapsın demiyorum bir iki tabakdamk görüremiyecek? Benim hem çalışmamı istiyorsa oda ban yardım etmek zorunda değilmi? Ben hem evde hem işyerinde çalışıyorum …
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu durum sence ne kadar gider?
Empatiden uzak, bencil bir eşin var ve ben böylelerine hiç tahammül edemediğim için ayrıldım, artık bekarım.
00 Yorumla
1 yılKarşına alıp konuşa bilirsin sorunları yorgun olduğunu ev işlerinde yardımcı olmasını sürekli dile getir anlamıyorsa sende yapmamaya çalış sende onun istediklerini yapma en azından tavrını köy belki anlar.
06 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapmam gerekiyormuş 😏
- 1 yıl
Senin elinde sana saygı duymayana sende saygılı olma👍🏻
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Takma kafana hayat kısa
Soran1 yılÖyle ama işte insan sinir oluyor
- 1 yıl
Farklı şeyler düşün etkinlik yap
Gizli Üye(36-45)1 yılHem Ayranım dökülmesin hem de dötüm zikilmesin durumu yaşıyor kocan...
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle çok rahat birisi zaten 😏 yeterki yorulmayayım işine geldiği şeyleri yapıyor.. geçenlerde kuzeni ev boyadı ben dedim git yardım et diye gitmedi.. kendi kuzeni bu arada
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman çalışmayacaksın 👍
Ev işleri zaten yeterince yorucu.
02 Yorumla
Soran1 yılKime söylüyorsunuz bunu? Eşim ve ailesi anlamiyor
Cevap sahibi1 yılO zaman sende ona göre hareket et.
Gizli Üye(36-45)1 yılaile içi yaşananlar 3 kişi ve kişlere anlatılmaz sosyal medyada paylaşılmaz
01 Yorumla
Soran1 yılBurada kimseyi tanımıyorsun ve gizliyim gördüğünüz gibi.. aileme kimseye anlatamıyorum bunları
Gizli Üye(25-29)1 yılKendine kadar yemek yap, kendi çamaşırlarını yıka kurut ütüle. Onunkilere dokunma. Bakalım napıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılcanım dağ ayası konuş onunla böyle olmaz. Yardımcı tuttursun o zaman
00 Yorumla
1 yılEv isleri ortak olur eger evlenirsem, ben calisiyorsam eger o da yardim etmeli ev islerine yan gelip yatmamali. Beraber yapilir ya.
11 Yorumla
Soran1 yılDün kadar rahattı hanım evde işleri görüyor şimdi bende çalışıyorum alışamadı eskisi gibi olsun istyior
1 yılsende çalılıyorsan her ev işi ortak olmlı haksızlık bence hem çalış hem her iş sende olsun adalet drğil bu
05 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle.. bende artık gerektiği şeyi yapıp oturuyorum
- 1 yıl
konuşmayı denedinimi peki hiç
Soran1 yılKaç defa iyiliklere söyledim bir kere yapıyor bidahakine yine aynı… aldığı rahata
Soran1 yılAlıştı
- 1 yıl
böyle eşi olupta eşini memnun etmek varken gerçekten bazı hem cinslerim sabır zorluyo yaaa 😅
1 yılayrılsana abla yafa 2 3 gün tek bırak giderken yemek temizlik vs yapma aklı başına gelir
05 Yorumla- 1 yıl
1 abim var annem ne kadar üstüne düşsede , işten gelince aç mısın diye soruyorum bazen ben hazırlarım diyip kendisi yapıyo bazende emir vermeden rica ediyo yapıyorum asla zorlamıyor babamds aynı şekilde çoğu zaman eve yemek bile yapıyor annem çalıştığı için nadir evi temizlediği bile oluyor erkekleri prenses gibi yetiştirmenin anlamı yok. (babam ağır işte çalışmasına rağmen yapıyor bunları. siz neden yapmıyorsunuz demeyin izin vermiyor
Soran1 yılHahahah anneme gitmiştim birkaç günlüğüne muslukta bulaşıklar kalmıştı, inanirmisin 3 gün sonra geldim bulaşıklar hala duruyor.. dedilm bu ne.. oda diyorki bana Banane bırakıp gittin beni sen toplarmışsın diyod 😏pardonda dedim tabi sen evde hiç yiyip içiyorsun dedim
Soran1 yılHelal olsun babana da abinede… maalesef annemde uzun çalışırdı babam elinden geleni yapardı ama.. şimdi rahmetli oldu bisey demek istemiyorum 😥
- 1 yıl
başın sağolsun babam kardeşleri arasında en büyük olduğu için hep sorumlu hisseder kendini böyle yetişmiş halada aynı hiç yük olmaz bize
- 1 yıl
ne diyim ki annesinden öyle görmüş artık değilmezde inadına toplamazdım sonuçta hayatına hizmetci değil hayat arkadaşı almış annem bazen bütün işleri bana yaptırmaya çalıştığınds bile inadına yapmıyorum sonuçta hizmet edim diye doğurmadı beni kendisi yaptığında üzülüyorum ama banada yazık 2 tane ablam var her işten kaçıyorlsr bişey yapmıyorlar annem yapsın diye değil onlar yapsın diye yapmıyorum onlar olmasa anneme asla iş yaptırmam tabiki
1 yılİlk başta o rahatlığı verdiysen öyledir tabi
07 Yorumla
Soran1 yılAilesiyle yaşadık başlarda annesi ona bisey ypatkrmiyordu 😏
- 1 yıl
Ondan demek bence o zaman şimdiden ağırlığını koy
Soran1 yılDiyorum kızmam gerekiyor hep 😏 akşam iyice sinir oldum …
- 1 yıl
Kızmaktan daha Çok kendini saydıracak şeyler yapmalısın
Soran1 yılÇantasını hazirlamiyacagim bugün bakalım ne yapıcak kendi yapsın
- 1 yıl
Onları da yapıyorsun yani 😅
Soran1 yılYani … rahat işte dedim ya
İkiniz ne iş yapıyorsunuz
01 Yorumla
Soran1 yılO firmada çalışıyor ben kasiyer olarak çalışıyorum. Orada sırf kasa bakmıyorsunuz ürün yerleştirme temizlik size bakıyor
1 yılDerdiniz bitmez sizin :)
08 Yorumla
Soran1 yılHaksizmiyiz Bu konuda
- 1 yıl
Haklısın ama bu seçimi yapanda sensin insan seçimleriyle yaşar dimi ;) ömür boyu böyle olacak gibi
Soran1 yılEvlenmeden bilemiyorsun böyle yapacağını
- 1 yıl
Hımmm evlenince içinden başka biri mi çıktı yoksa:) genelde öyle olur
Soran1 yılEvlenmeden böyle şeyler konusmiyorsunuzki
- 1 yıl
Konuşmak lazım aynı evde birşeyler yapmak lazım yemek tatlı gibi uyumlu musun gibisin den
Soran1 yılAh ah
- 1 yıl
Ahahah bu kafar mı dertlisin ya sen bu dert değil emin ol :)
Bu hikaye yanan sen oldunnn
10 Yorumla
1 yılEşin işleri de sana yardımcı oluyor mu bari
00 Yorumla
1 yılBir kaç gün verme gördün hanyayı Konya’yı
00 Yorumla
1 yılE sen annesi olmussun
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBu iğrenç adam ile kaç yıldır evlisin
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 337 cevap paylaştı. Biz boyle birini bulamiyoz
03 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Eşim hem çalışmamı bekliyor hem de evde bir şey yapmıyor. İşlere yetişmem mümkün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler