eskiden ben tıp istiyorum diyip düzgün çalışan genellikle kazanılıyordu.
şu aralar çevremde kimse tıp kazanamıyor. dershaneye falan gitmeden veya gidenler de
şu aralar çevremde kimse tıp kazanamıyor. dershaneye falan gitmeden veya gidenler de
O sizin çevrenizle alakalı bir şey tıp fakültesi kazanmak artık daha kolay çünkü kontenjanı günden güne artıyor. Tabii rekabet de artıyor ama bu sene 17 bin kişi yerleşecek, kimse kazanamıyor artık demek anlamsız olur.
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Tıp fakültesi kazanmak her zaman zorlu bir süreçti, ancak günümüzde rekabetin artması ve sınav sisteminin getirdiği değişiklikler bu süreci biraz daha zorlu hale getirebiliyor. Eskiden olduğu gibi, tıp fakültesi kazanmak için düzenli ve verimli çalışmak hala çok önemli. Ancak, çevrende tıp fakültesini kazanamayanların sayısının artması seni endişelendirmesin. Çünkü herkesin çalışma tarzı, motivasyonu ve sınav performansı farklı olabilir.
Senin için en doğru strateji, iyi bir çalışma programı oluşturmak, hedeflerine odaklanmak ve gerektiğinde profesyonel destek almak olacaktır. Dershane veya özel dersler elbette yardımcı olabilir, ama hepsinden önemlisi senin azmin ve çalışma disiplinindir. Unutma, motivasyonunu yüksek tut ve pes etme!🏆
Kariyer yolculuğunda sabır ve kararlılık çok önemlidir. Başarı, düzenli ve sistemli çalışmanın bir ürünüdür. Hayallerine ulaşmak için adım adım ilerlemeye devam et!
Başarılı olman dileğiyle,
Bilgin
Cevap
1Cevap
Çevrenin durumuna göre genel kıyas yapıyor olman zaten tıp kazanacak seviyede olmadığını gösteriyor
beynine şey ettiğim. cevre dediğim tanıdık. telefonlada iletişim kurabidligim insnalar yazık kafana
Tıp kazanmanın sıralaması değişmedi. Çevrenin IQsu düştü diye tıp kazanmak zorlaştı diye çıkarım yapan sensin
çoban birinciler nerede?
Eskiden daha zor değil miydi? 5k ile kapatan bilum 25k ya kadar geriledi
Bilum değil bölüm
da kazanan yok yani artık sanki öyle bir sistem var ki parası olan kazanıyor.
hani çoban birinciler. hiç yok. lgs de aynı şekilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?