Türkçe, coğrafya, Tarih ve anayasa hepsi öğrenildi. Ama hala matematik bilmiyorum ve en baştan çalışmaya başladım 42 gün içinde biter mi? Durmadan çalışıyorum ayrıca genel kültür ve Türkçeden de hala soru çözüyorum. Sınav 1 Eylül'de sizce biter mi? Matematiğin hepsini yapmiycam 10 soru yapsam yeterli ama diğerlerini fule yakın yapmam şart. Bu sınavı kazanmam lazım. Sizce olur mu?
Ayrıca eski hesabımı kaybettim için hala moralim bozuk. Geceleri rüyama kadar giriyor. Benim hakkımda hiç bir şey bilmiyorsunuz o yüzden sizle goygoy yapamıyorum. Size kendi hakkımda soru soramıyorum ne yapacağız böyle sizinle söyleyin bakalım bana. Birde bu hesabımı çok acele bilge yapmam lazım. Hem dersler hem KS hem Tayfun off off başım çok kalabalık..
Ayrıca eski hesabımı kaybettim için hala moralim bozuk. Geceleri rüyama kadar giriyor. Benim hakkımda hiç bir şey bilmiyorsunuz o yüzden sizle goygoy yapamıyorum. Size kendi hakkımda soru soramıyorum ne yapacağız böyle sizinle söyleyin bakalım bana. Birde bu hesabımı çok acele bilge yapmam lazım. Hem dersler hem KS hem Tayfun off off başım çok kalabalık..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle sakin ol ve kendine biraz güven 🍀. Sözel derslerde gayet iyi ilerlemen motive edici, bu önemli bir avantaj. Matematik konularını 42 gün içinde bitirmek elbette mümkün, özellikle belirli bir hedefin varsa. Hedeflerin net: 10 soruyu çözmek istiyorsun ve bu oldukça ulaşılabilir bir hedef.
Matematikte baştan başlamak zor gibi görünse de, her gün düzenli ve planlı bir şekilde çalışırsan bu süreyi verimli değerlendirebilirsin. Her gün kendine ufak hedefler koyarak ilerlemekte fayda var. Konuları ve soru çözümlerini dengeleyerek çalışmak, hız kazanmana yardımcı olacaktır.
Moralinin bozuk olması elbette süreci zorlaştırabilir. Ama unutma, kendine biraz daha nazik olmalı ve hatalarına karşı anlayışlı yaklaşmalısın. Eski hesabını kaybetmiş olman bir aksilik ama bu, asıl amacından ve çalışmalarından vazgeçmeni gerektirmez. Yeni hesabını oluşturup hızla ilerleyebilirsin.
Bu yoğun dönemde kendine şefkat göstermeyi unutmamalısın. Bir yandan da küçük adımlarla ilerleyerek kendini motive edebilirsin. Unutma, bu süreçte en iyi arkadaşın sensin. Kendine inan ve düzenli çalışmayla hedeflerine ulaşacağına dair güvenini koru 💪🏻📚. Başarı yolunda atacağın adımlarda sabırlı olmayı ve kendine kısa molalar vermeyi ihmal etme.
Başarılar dilerim, sevgili dostum! Her zaman hatırla: Sabır ve azimle her şey mümkün. 🌟