Gençler okuyun ama okumak için değil güzel yerlere gelmek için sadece mezun olup evde bitlenmek için değil?

Ben mesela okumadım. İt bile benden daha şanslı , benden daha az pişmandir. Misal benden şanslı çünkü kimse bana ötenazi uygulamıyor. Okuyup düzgün bir gelire sahip olamadigim için it gibi ailemle yaşamak zorundayim. Ya gotumu vericem ya bu evde kalicam. Ha Ailem hamdolsun çok şükür iyi insanlar ama ben kendi yemeğimi pişirmek, evimde çıplak dolaşmak, 5 te işten çıkıp belki 30 dakikalığına bir cafede bir kahve icmek isterdim. Ama mal olduğum için o gün bugün dunya alem beynimi sssi*ktigi için okulu bıraktım. Evlenmiyorum da , evlenip kimin bokunu yiyim ki. Okumamişlar artık köle bile sayılmıyor. Bulamadım , nenni gerçekten sevecek , benim paramı yemeye evleniyor diye beynini SS*ikmemiş birini. Yeniden dünyaya gelsem bugün , saldırgan bir sokak köpeği olmak isterdim. Ölmek istiyorum. Bunu kendim yapmiycam ve bekliycem. - Durumu kabul edip mutlu olmaya mi çalışmalıyım? - Olur paşam, gel sen öyle yap yiyorsa. Bu piskolojiyle ne kadar yaparsan artık. Bakalım sen mi moda giriyorsun mod mu sana giriyor?

Gençler okuyun ama okumak için değil güzel yerlere gelmek için sadece mezun olup evde bitlenmek için değil?