Aöf laborant ve veteriner sağlık?

Defalarca mezuna kaldım ailem gitme dedi diye ama artık gücüm yok, psikolojim altüst oldu, yıllardır evden dışarı adım atamıyorum tüm hayatım bitti, cildim de ilaçların etkisiyle berbat oldu. Hiçbir arkadaşım kalmadı, 1 tane arkadaşım var o da asla beni desteklemiyor, amaan boş ver yaa kafasında resmen ama boşveremiyorum işte. Sıralamama bir şey de yetmiyor doğru düzgün. Gelenler de başka şehirde olduğu için ailem maddi durumu oldukları halde yollamıyorlar. Çalıştıkları için zor bela yataktan kalkıp temizliği bulaşığı yemeği falan ben hallediyorum bu da onlara bedavadan hizmetçi demek oluyor. Açıköğretim laborant ve veteriner sağlık yazsam acaba açıköğretim olduğu için iş bulamaz mıyım? Nedir beni bekleyenler lütfen yardım edin 😣

Güncellemeler
1 yıl
Evde kalmak iyi gelmiyor bunu yıllarca denedim gördüm. Bu sene hem mağazada çalışayım hem de açıköğretim okuyayım diyorum. İlaçlar da psikiyatrın verdiği ilaçlar. Cidden aşırı moralim bozuluyor. Stresten diş sinirlerim gerilmiş doktora gittim çeneye botoks uygulamamız lazım dedi, ağzımı açamıyordum bile kitlenip kalıyordu, bu da strestenmiş. 2 yıllık diğerlerine nazaran daha kolay iş bulunan açıköğretim bölümü ne var
Aöf laborant ve veteriner sağlık?