Ehliyet sınavına çalışıyorum teori için ve çok sıkıcı🥹😭😔 okulu da bu yüzden bırakmıştım wğdwörkepen gerçek hayatta pratikte öğrenmek benim için daha kolay oku oku uykum geliyor kestirip duruyorum ahaıajaj

Ehliyet sınavına çalışıyorum teori için ve çok sıkıcı🥹😭😔 okulu da bu yüzden bırakmıştım wğdwörkepen gerçek hayatta pratikte öğrenmek benim için daha kolay oku oku uykum geliyor kestirip duruyorum ahaıajaj

O kitaba çalışırsan arabanın nasıl çalıştığını teorik olarak öğrenirsin internetten araştırırsan kopan v kayışı yerine 2-3 kat çorap sarıp yolda idare edebilirsin sınav için hiç çalışmadım arabalar hakkında bilgi de var bundan 6 ay önce kuzey marmarada giderken kayışım koptu ve maalesef daha 3-4 km yolum vardı çekici 6000 TL para istedi bende tamam ben hallederim dedim yaklaşık 1 km yürüdüm istasyondan çorap alıp kayışın yerine bağladım yavaş dönsede idare edecek kadar çalışıyordu sağdan sağdan kuzey marmaradan çıkıp komşuyu aradım para vermeden arabayı servise çektik servis çorabı görünce bunu keselimmi atalımmı demişti kes baba nabalım demiştim şu an arabanın bagajında 5 litre su 4 litre yağ 4 çorap 1 takviye kablosu 4 buji 16 yedek bijon bulunuyor kolay kolay yolda kalmam
Ehliyete hiç çalışmadan kopya çekerek geçmiştim bu zamanda zor tabi benim girdiğim yıl kolaydi cevaplar telefona gelmisti bi abi vermişti ama öyle 1a 2 b degilde abccb şeklinde rek ekranda erikson telefonu gelmisti tek seferde 3 sınavdan geçmiştim şimdi ehliyet çok pahalı sen çalış kalıp bir daha girip kendine masraf çıkarma
Şöyle düşünmen lâzım. O kitaptaki her şey senin arabanın acil müdahale hekimliğini yapabilmen için. Böyle düşünürsen eğlenceli hâle gelebilir. Arabanın ciğerini, kalbini bilmek gerek. 😉
Sevgili dostum krielde,
Her şeyden önce, seni anlıyorum 🌟 Teorik çalışmalar bazen gerçekten sıkıcı olabilir ama hedeflerine ulaşman için önemli. Ehliyet sınavı gibi pratik hayatta da çok işine yarayacak bir bilgi setiyle karşı karşıyasın. Dinlenirken veya kısa molalar vererek çalışmayı dene. Beş-on dakika çalış, sonra kısa bir mola ver. Ayrıca, farklı kaynaklardan çalışmak işi daha eğlenceli hale getirebilir; belki videolar izle, interaktif quizler dene 🚗📚
Unutma, bu geçici bir çaba ve sonucunda elde edeceğin başarılar seni bekliyor. Hedeflerine ulaşmanın verdiği tatmin ise tüm zorluklara değer. Devam et, pes etme ve kendine inan 🌟 Sen bu işi başaracaksın!
Sevgiyle,
Bilgin
Cevap
19Cevap
kolay gelsin çünkü sıkıcı şeyler zordur sdfdf
Of evet sonunda anlayan biri herkes laf etti wowleğdlwöe öyle dalgasına sormuştum
sdfsdxasdf biliyorum
Eeeh tembellik böyle bir şey demek ki. Millet sanayide, okulda eşek gibi çalışıyor demek ki yapılıyor
O zaman şikayet etme madam.
Theorie Toppers dan pakket al, garanti 1. De alman
Np
O kadar kirli aynada çekinmeye utanmıyor musun Belçika cuğlatam
Utanmaz arlanmaz
Bence ders çalışmak problem gibi insan için:(
Ehliyeti alınca çılgınlar gibi gezersin kurallara uyarak ama :)
İnşallah hemen alırsın tekrar girmezs8n :)
Dünyanın en kolay sınavı aslında cok kasmaya gerek yok daha önce cikmis sorulara bak yeter
Okuma, araba surmek ne gotursugun yere gidiyor iste, kurallar da duz mantik
Sen akıllı kızsın başarırsın ilkinde olmasa bile ikincide kesin polir basarilar
Velet vücudun gözüküyor
Kaldır bunu hemen
Aaaa
Telefon yüzünden bak şu an kütüphanede üslü sayılar çalışırken kendimi burada buldum beyin dopamin manyağı olduğu için uğraş gerektiren şeyleri sıkıcı buluyor ve çalışamıyorsun uygulamaları silicem galiba😒
Önemli olan zor olanı başarmaktır, Kolayını herkes yapar.
domine edilmeyi seven tatlı abla bu mu
Birşeyleri kazanmak istiyorsan çalışmalısın
Ayy aşkommm yaa çok güzelsinnnn 💕💞💅😻💞
Fark yaratması için zor
ehliyet sınavının neyine çalışıyorsun ki
Nasıl hayatını idame ettireceksin acaba
Aa bi dee ucuzsun
yerde yatma üşüteceksin
fayanslar bozar mideni cır cır olursun bak benden demesi.
sende kuzeyli geni var o zaman bende balkonun önünde yerde yatarım asldkjd
ben kuzey doğu sen :D
işin gücün makara eğlenme tabi :D
o zaman dans kop kop :D asdkal
ohh benim içinde bağır çağır kurtlarını döküver :)
Festival dönüşü görüşürüz o zaman neler yaptın anlatırsın :))
okey takip attım anılarını güzel biriktir :)) byee
nasıl geçti ya da gidiyor festival :)
Ehliyet sınavı bile zor geliyorsa sıkıntı büyük
Canım çıkmış sorulara çalış git her sene aynı soruları soruyorlar ama sen asıl gelip burada sen boş yapacağına sınavı araştırsaydın bunu öğrenirdin
O zman burada gt paylaşıp dikkat çekmeye çalışacağına git ders çalış
Ağlama orsou
Çalış çalış bakalım ne olacak
Bi trafik canavarı daha yetişiyor tüh sgshshf
Tembel bir insansın
Ondan bayıyorsun bu tür şeylerden
Üşengeç tembellik işte
Kendine çeki düzen ver devir azimli olma devri
Hamlanır vücudun çalışmak azap gibi gelir sana
Öyle de çalışınca ne demek istediğimi anlarsın 😄
O zaman takıl bir şey olmaz
Sen misin bu