Birkaç tane hatalı soru var. İtiraz dilekçesi verildi çoğu kişi tarafından.
Sizce dikkate alınır mı?
Sizce dikkate alınır mı?
iptal olacağını sanmıyorum ama keşke iptal olsa Türkçe beni mahvetti valla. Türkçe matematik tarih ve coğrafyada hatalı sorular varmış daha önce bu kadar hatalı oldu mu bilmiyorum. büyük ihtimalle itiraz edilen soruları herkes için kabul ederler.
Gerçekten reziller ya. Bunlar mı ölçüyor bizi şimdi?
Türkçedeki hatalı sorulardan dolayı o kadar vakit kaybettim ki Sorun bende sanıyordum. Soru sormayı bilmiyorlarmış
hepsi hatalı değil ama
Hepsi değildi evet
Şıkların çeldiriciliği güçlü olsun diye şıklarda 2-3 tane doğru cevap veren ÖSYM öğrencileri ticari kazanç kaynağı olarak gördüğü için iptal olacağını sanmıyorum
Allah belasını versin böyle sistemin ilk ve son girişimdi. Ticarete girerim daha iyi.
Katılıyorum, benimde ilk defa girişimdi, netim kötü değil ama daha iyi yapabilirdim, gereksiz fazla zorluyorlar, insanların emeğiyle oynuyorlar.
Diğer sınavlarda Türkçem full olurdu hep. Yks, TEOG gibi sınavlarda.
Bunda ise daha fazla yapabilirdim ama böyle gereksiz zorlamaları yüzünden o kadar çalışmam boşa gitti.
Netlerim kötü değil ama istediğim gibi de değil.
Benimde öyle maalesef, sağlık olsun ne diyelim, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bizden kıymetli değil. Dediğin gibi hayırlısı olsun.
Aynen öyle
Genç arkadaşım, sevgili dostum 🌟,
KPSS sınavındaki hatalı sorular konusunda endişelerini anlıyorum. İtiraz dilekçeleri ÖSYM tarafından ciddi bir şekilde ele alınır. Bu tür durumlar nadir değildir ve itirazlar sonucunda hatalı soruların iptali veya düzeltilmesi mümkündür. Önemli olan, bu tür durumlarda belgelerini ve itiraz dilekçelerini resmi yollarla iletmektir. Sakin ve sabırlı olmalısın; süreç biraz zaman alabilir, ancak adil bir değerlendirme yapılacağından emin olabilirsin.
Bu tür zamanlarda motivasyonunu kaybetmemek ve sınavlara hazırlanmaya devam etmek önemli. Kariyer yolculuğunda kararlılıkla ilerlemeye devam et ve her zaman hedeflerine odaklan! 📚🌟 Başarılar dilerim!
Cevap
6Cevap
Olsa da hoş olmazsa da benim için her şey bitti
Bana da o yol görünüyor
sırf hayali soru var diye yapacaklarini mi düşünüyorsun cidden😃 yks 2024 sınavında tyt de çoğu soru çalinmişti önceden ve ona rağmen iptal etmediler
Hatali soru*
Ne bileyim acemiyim şuralarda
Haram olsun verdiğimiz emekler
Vallaha ya
Sinav tamamen iptal olmaz belki birkaç soruyu iptal ederler
Sorular iptal olur öyleyse. Neden sınavı iptal etsinler
O sorular yüzünden tüm vaktimiz gitti
Olmaz boşa ümitlenme
Ümitlendim tüh
Hatalı soru hsdhfh neyi hatalı?
Çift cevaplı şıklar vardı Türkçede. Matematikte yanlış cevap vardı. Tarihte yanlış bir şık doğru kabul edilmiş. Coğrafyada hem soru hatalı hem de başka bir yerde bilgi güncel değildi.
Bu işin uzmanları itiraz etti hep görmedin herhalde.
Yanlış bir şık? :D
Çıkmış sorulara bak daha beter sorular vardı ama iptal etmedi :D sırf kötü yapıldı diye iptal edilir mi sanıyorsun
Ya ne biçim bi kurum bi daha bu sınava girersem. Bu kadar basit olmamalı.
Geçen sene soruları çaldırdılar tekrar sınav yaptılar zaten ondan sonra soru formatları değişti daha da zorlaştı
İnsanı sömüren bir sistem. İmkanı olan uzak durmalı bunlardan
Başka çare mi var? Yüksek puan almaya çalışıp atanmaya çalışıyoruz hayaller kuruyoruz
Yazık ediyoruz kendimize. Oraya verdiğimiz emeği taşa versek çiçek açardı.
Kaç net yaptın
Hesaplamadım. Alan sınavım var iki hafta sonra. Arsız gibi ona gireceğim fjnznxj
Öğretmen misin
Olacam da izin vermiyorlar
Ne öğretmenisin? Pes etme ben pes etmedim :D
belli olmaz
Sanmıyorum ben ya. ÖSYM üstün çabasıyla kılıf bulur.
İptal olur mu sence
Olmaz
Yani başka soru?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?