Sizce Hangi Seçenek Daha Mantıklı?
2 Yıllık Örgün Eğitim + DGS + AÖF 4 Yıllığa Tamamlamak (1 Diploma)
2 Yıllık Örgün Okurken, 1. Sene Sonunda Tekrar YKS Girip 4 Yillik AÖF de Okumak (2 Diploma)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İşletme tarzı bisey okuycaksan aof oku aynı zamanda da çalış parani kazan gidip okumak boş masraftan ibaret tabi üst düzey bir unide okursun o ayrı. Mahvettiler uniyi hiçbir işe yaramayacak
Ya Puanım Pek İyi Değil 2 Yıllık İçin Girdim Ben, 2 Yıllık Örgün Geliyor Ek Puanım da Vardı, Ben Normalde Polislik İstiyorum Büyük İhtimalle 2 Yıllık Örgün Okuyup DGS İle 2 Yıllık Açık Öğretime Tamamlayacagim
Kafanda var mı senin 2 diplomayı kim kaybettide sana veriyorlar
2 Veya 4 Yıllık Örgün Bir Eğitim Programında Okurken, İlk Senen Bittiğinde Tekrar YKS Girip AÖF den 2. Üniversite Okuyabiliyorsun Yani 2 Üniversiteyi Ayni Anda Okuyorsun Tatlım, Biraz Argoya Yakın Konuşmuşsun Kanunları Öğren Sonra Yorum Yap.
Bilmediğin Konular Hakkında Milleti Yanlış Yönlendirme :)
sen hangisini düşünüyosun
Kararsızım, Bir Karar Vermek İçin Buraya Sormak İstedim.
istediğin mesleğe bağlı 2 diploma avantajı da olabilir ne istediğine bağlı
O Zor Ya, Ben Elektronik Teknolojisi Düşünüyorum 2 Yıllık DGS Geçiş Puanları Çok Yüksek Ve Kontenjan Az, Sanki 2. Seçenek Daha Mantıklı Gibi Geliyor, Zaten Polislik İçin İstiyorum, Ön Lisans Ve Lisans 2 Ayrı Diplomanın Artısı Olur mu Bilmiyorum
polislikte lisans alımları daha fazla lisans avantajı olur bi bakıma
Evet Bu Senem Yanmasın Diye, 2 Yillikta Gitmek İstiyorum.
Büyük İhtimalle İkinci Seçeneği Uygulayacağım.
Sadece Lisans Diploması Yerine 2 Tane Diplomanın Artisinin Olacağını Düşünüyorum.
Mülakatta da Sorulduğunda Kendini Tanıt Diye, Kendini Geliştirmeyi Hedefleyen Bir Kişi Gibi Gözükmemi Sağlayabilir.
bu hayallerin hic biri olmuyo
Belli olmaz reisim
ikinci senecek daha mantıklı o zaman
İki seçenekte de 2 diploman olur.
Yok 4 Yıllığa Tamamladigin İçin 4 Yillikta Hangi Bölümü Okursan Ona Sahip Oluyorsun
Tamamladığın önlisanstan başka bir bölüme gidersen? 2 yıl ziraat okusan dgs yle yerleşip gıda müh bitirsende mi?
Örneğin 2 Yıllık Örgün Eğitim Bilgisayar Programcılığı Okudun Sonrasında DGS Girdin Bilgisayar Mühendisliğine Tamamladin Diyelim Veya Açık Öğretimden İşletme- Kamu Yönetimi Vs.
O ilk 2 Yıllık Belge Olmuyor, Kamu Yönetimine Tamamladiysan Sadece Kamu Yönetimi Belgesi Alırsın, Yazılımsa Yazılım.
Ama İkinci Seçenekte 2 Veya 4 Yıllık Bir Örgün Eğitim Okurken İlk Senenin Sonunda YKS Girip 2. Bir Açık Öğretim 2 Veya 4 Yıllık Okuma Şansın Var Yanj 2 Üniversiteyi Ayni Anda Okuyorsun Ve Bu Sayede Çift Diplomaya Sahip Oluyorsun.
Mesela Bilgisayar Programcılığı 2 Yıllık Örgün Eğitim Okuyorsun Ve Açık Öğretim 4 Yıllık Egzersiz Ve Spor Bilimleri Okuyorsun, Sana 2 Diplomayı da Veriyorlar.
Aöf 2. Ünv seçeneği hep vardı. 2 fakülte aynı anda okunabiliyor. 2 aöf olmaz ama. Biri örgün olacak.
Biliyorum 😅
Ki şu var ziraat dgs ile gıda muh. Tamamlanabiliyor mu? Sjjsjs Yani Farklı Geldi Branş Biraz Tam Bilmiyorum Ama
yks tekrar hazırlanmak yorucu olmaz mı
Bu Sene Zaten Hazırlanmadım, 2 Yıllık Örgün Tutturdum, Biraz Zor Olabilir Ve Ayni Zamanda Bir Bölüme Yerleştiğim İçin Sıralamada Çok Fark Yaratabilir Bir Tık Zor Olabilir.
Zaten Uzun da Sürüyor, Diyelim 2 Yıllık Bir Bölüm Okurken İlk Seneyi Bitirdin YKS Girdin, 4 Sene de Öyle 5 Sene Toplam
DGS Kontenjan Sayısı Çok Az Bundan Dolayı İki Seçenek Koydum
Evet dgs de çok sıkıntılı diye biliyorum çok iyi karar vermen lazım burada değil de seni daha iyi yönlendirebilecek birine sor sen zaten araştırmışsındır ama gözden kaçırdığın şeyler olmasın çünkü kritik gerçekten.
Evet haklısın yine de yorumun için teşekkürler
Rica ederim