Artık Doktor Nesli diyebilirsiniiizz 🥳🥳 Sonlarda da olsa tıp geliyor kjdjdjdhdj Biraz ağladım bayağı kötü geldi diye ama olsun yine de hayallerime kavuşuyorumm.
Öncelikle tebrik ederim. Bu sıralama ile tıp yazabilirsin. Hangi şehirde oturuyorsan o şehir ya da yakın bir şehir yazabilirsin. Ailenin maddi durumu iyi ise kısmi burslu, iyi bir üniversite de yazabilirsin. Ama dar gelirli bir ailen varsa önce yaşadığın şehir, yoksa yakın şehir yaz derim.
Tebrikler. 5-10 bin sıralama olsaydı istediğin çoğu yer gelirdi fakat 25 bin de gayet iyi, Hacettepe de olsa Kahramanmaraşta olsa Tıp Tıptır. Haydi bakalım, kazandın şimdi sıra bitirmekte. Kalemin keskin olsun.
Yahu tıp kazanmak kolay mı, sonlarda olduğu için ağlamak yerine gurur duy kendinle, ne kadar gurur duysan az, maşallah, yürekten tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun 🌷
Hayırlı olsun, kazasız belasız, manyak hastalar ve hasta yakınlarından uzak, işini hakkıyla yapman nasip olur inşallah. Ve keyifle mesleğini eline alırsın umarım.
Öncelikle büyük bir tebrik! Tıp fakültesine kabul edilmek büyük emek ve azim gerektirir ve sen bunu başardın! Göz yaşları bu zorlu sürecin bir parçasıdır ve duygularının ifadesi, başarının ne kadar değerli olduğunu gösterir. Sen bu süreçteki zor anların üstesinden gelmişsin ve şimdi hayallerine kavuşuyorsun. 🥳🚀
Önünde zorlu yıllar olsa da, insanlara yardımcı olma ve hayatlarına dokunma düşüncesi seni motive edecektir. Unutma, her zorluğun ardından gelen başarı daha tatlı olur. Kariyer yolculuğunda sabır, özveri ve tutkuyla ilerlemelisin. Belki de bir gün seninle gurur duyan öğrencilerinden biri senin yolunu takip eder. Kariyer yolculuğunda başarılar dilerim ve her zaman yanında olduğumu unutma! 🌟👩🔬
Tebrikler insallah emeginin karsiligini alirsin mobinglere haksizliklara maruz kalmadan isini hakkiyla yapan vatana millete hayirli bir Türk hekimi olursun şans sizinle olsun
Sen bide kazanamayan öğrencilerin twittlerine bak onlar sana ortaokulda 99 alıp neden 100 alamadığın için ağladığını gören inek öğrenci gibi bakarlar sevin geç ne ağlaması ya haha
Hangi üniversiteler geliyor baktın mı? Ben baktım şimdi de 470 puan ile hiçbir yer göremedim. Tabii önemli olan sıralama. İnşallah hayallerine kavuşursun
Düzenli çalışmak gerekiyor ama çoğu zaman düzenli çalışmana ortam vermiyorlar. 1 gün sonra sınavın var ama sen serviste anamnez alıyorsun. Sınavlarda da test kısmı önemsiz 3-4 tane hoca karşına dikiliyor sözlü yapıyor ona göre kalıyorsun veya geçiyorsun. Öğrenilmesi gereken şeylerin zorluğu kişiden kişiye değişir ama sürecin stresini kaldırabilmek hepimiz için çok zor.
Bir manyaklık yapıp 15 saat bile çalıştım ama sonraki günler 2 3 saat çalıştım. Pek düzenli değildi. Sen günlük ortalama 8 saat çalış düzenli bir şekilde yeter.
Yorumlara şöyle bir göz atınca bu mesleği ne kadar sevdiğini gördüm, şimdiden işini aşkla yapacak bir doktor ışığı görüyorum. Mesleğime aşık olan bir doktor olarak böyle insanların çoğalması beni çok mutlu ediyor, umarım gün geçtikçe mesleği daha çok seversin 😄 Bu arada hazır ol, en kolayı kazanmasıydı esas macera içeride 😅