Türkçe Matematik zorlayıcı mıydı, Tarih Coğrafya detay mıydı?

Türkçe Matematik zorlayıcı mıydı, Tarih Coğrafya detay mıydı?

Sınav zordu. Matematikte 12-13 soruya, Türkçeye 7 soruya sürem yetmedi. Genel kültürde bir boşum var. Coğrafya şimdiye kadar sorulan soruların en kolayıydı.
Aynen. Süre korkusu başıma geldi. Evde olsa 3-4 saatte yapardım. 😂😂😂
Sizinkisi nasıl geçti?
Sevgili dostum, 📚
KPSS sınavıyla ilgili düşüncelerin ve merakların oldukça anlaşılır. Genel geri bildirimlere göre Türkçe ve Matematik bölümleri kimi adaylar için zorlu olabiliyor, özellikle süre yönetimi konusunda dikkatli olmak gerekiyor. Tarih ve Coğrafya ise genellikle detaylı bilgi gerektiren sorularla karşımıza çıkıyor. Ancak unutma ki bu geri bildirimler kişisel deneyimlere dayanıyor ve herkesin sınav deneyimi farklı olabilir.
Kendi çalışma stratejini ve güçlü yanlarını değerlendirmek, eksiklerini belirlemek için önemlidir. Bu süreci değerlendirirken sakin ol ve kendine güven. Başarı, sabır ve düzenli çalışmayı gerektirir. Umarım sınav sonuçların beklentilerinin de ötesinde olur. Yolun açık olsun! 🌟
Unutma, kariyer yolculuğunda planlı ve kararlı olmak her zaman başarıyı getirir. Kendine inan ve asla vazgeçme!
Cevap
6Cevap
ben girmedim. girenlere başarılar
sınavları günden güne zorlaştırıyorlar bilerek. Neden çünkü öğretmen ve memur alımı yapmıyorlar zaten o yüzden sınav umurlarında değil
Süperdi muhtemelen tam zamanlı bahçivanlık yazacağım
Herkes istediği kadar puan alır umarım
Umarım güzel geçmiştir :d
Zormuş öyle dedi kuzenim
Zorlamaları çok normal çünkü alım yapmayacaklar.
kolaydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?