Mqlesef ya cok az degil mi bir disarida bir öğün yemek parasi asgeri ucretin alti yabi ne bileyim 600 bile vermiyorlar 570 lira direkt moralim bozukuyor boyle seylere bazen intihar etsem daha iyi benim icin diyorum
Mqlesef ya cok az degil mi bir disarida bir öğün yemek parasi asgeri ucretin alti yabi ne bileyim 600 bile vermiyorlar 570 lira direkt moralim bozukuyor boyle seylere bazen intihar etsem daha iyi benim icin diyorum annem babam calis dediler anlatamam ki sanki isten kacan var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha iyi ücretli bi yer bulana kadar çalış, az diyenler ne kadar alıyor ya da veriyor bilmiyorum ama dediğim gibi yaparsan daha iyi olur senin için
2 3 ayl calisacagim onlarda biliyorlar sizce anormal bir fiyat mi
Diyorum ya basamak olarak kullan, daha iyi veren yerler bak ve bulunca oraya geç, Türkiye'de sömürüyorlar maalesef insanı
Mqlesef ya cok az degil mi bir disarida bir öğün yemek parasi asgeri ucretin alti yabi ne bileyim 600 bile vermiyorlar 570 lira direkt moralim bozukuyor boyle seylere bazen intihar etsem daha iyi benim icin diyorum
Hayır güzel kardeşim, öğrencisin bu çok normal, üzülüp sıkılacak bi şey yok ki, gözün açık olsun bahşiş tip varsa 600 olur o ve bak diğer işlere de
Guzel kardesim yazan yerde hakaret var demi
Ay hayır 😂😂 üzülme daraldum var
nE nE
Cok kötüsünüz
Ya 😂😂 dediğimi yap çocuk adam
Dusunsene ne kadar acimasizlar 600 lora bile vermiyorlar 570 lira veriyorlar
Bu arada garsonlara asgari ücret bile vermezler 17 100 oluyor aylığın yani kötü değil
1500 oluyor kişi başı 5 TL nın hesabını yaparlar
Çalışınca göreceksin gramına kadar tartarlar eksik koyar fazla olursa kıyameti koparırlar
daha iyi siiken işletme çıkmaz
2 den 12 ye kadar ogrenciyim ben yapilmaz mi?
gerçi gençsin git çalış
Ev geçirdirmiyorum bilmiyirum cok mu az
Kanka Suriyeliler bile çalışmıyor
2 3 ay icin ogrenciyim
Bence daha iyi işler bulabilirsin
Niye yapcan öğrenci falan mısın
Aynen ogrenciyim 2 3 ay icin
Yapilir mi
Yapılmaz.
2 3 ay icin
Ogrenciyim
Başka yerlere de bak.
Mqlesef ya cok az degil mi bir disarida bir öğün yemek parasi asgeri ucretin alti yabi ne bileyim 600 bile vermiyorlar 570 lira direkt moralim bozukuyor boyle seylere bazen intihar etsem daha iyi benim icin diyorum annem babam calis dediler anlatamam ki sanki isten kacan var
Az tabi. Onu sana teklif edene, o paraya çorba bile vermiyorlar, de.
Ogrencisin diye kullaniyorlar adami sezonluk eleman diye
o paraya suriyeli bile çalışmaz
2 3 ay icin ogrenciyim
Peki olması gereken ücret nedir sizce
Asgarei ucretin bile altinda aslinda
yok ya
bin liraya alıyorlar ya da 800
Neden
emek ucuz görülmüş
Evimin biraz ilerisinde yakin bir yer ogrenciyim 2 3 aylik
Yapilir mi 2 ay yapcam amacik sosyallik ve boraz para kazanmak zaten