Liseden sonra okumadım. Anneme 2 sene baktım rahmetli oldu. Bir fabrikada 17 bin liraya 10 saat çalışıyorum abimin borçlarını ödüyorum eve bakıyorum yakında evlenicek. Ben 22 yaşındayım. Eylülde 23 yaşıma basıcam. Universite sınavına da girdim netlerim iyi tahmini siralama 80 90 bin hemşire olmak istiyorum. Arkadaşıma dedim okuyacam işi birakicam. Ömür boyu asgari ücretle calisamam bunun hastalığı falan var biriyle evlensem kötü biri çıksa çalıştırmasa eline bakmak zorunda kalıcam. Gidip meslek sahibi olucam atanır çalışırım. Arkadaşım diyor ki yaşın geçer 26 27 yaşında kim seni alir gençliğin gitmiş olucak işe devam et. Patronumda diyor ki kimse kolay kolay atanmıyor burada kal.
Benim kendime ait bir hayatım düzenim yok.
Ben ne yapıcam.
Okumazsam ne olacak? Annem yok. Babam başka kadın getirdi. Abim de evlenip gidecek zaten. Kendimi yalnız hissediyorum.
Benim kendime ait bir hayatım düzenim yok.
Ben ne yapıcam.
Okumazsam ne olacak? Annem yok. Babam başka kadın getirdi. Abim de evlenip gidecek zaten. Kendimi yalnız hissediyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Benim gibi düşünüyor olmanız beni mutlu etti Keşke etrafımda ki insanlar da böyle dusunseydi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer