Eğitim & Kariyer Ön lisans bölümü bitirdim. DGS ile açıktan hangi bölümü okumalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 yıllık inşaat bitirdim kamu da çalışıyorum ama lisans bitirmek istiyorum. Hangi bölüm daha kolay olur benim için Güncellemeler1 yıl Güncel Ön lisans bölümü bitirdim. DGS ile açıktan hangi bölümü okumalıyım? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Matematik varsa kamu yönetimi yoksa halk ile ilişkiler ve tanıtım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı Yorumla
dostlarımızlakklyrz Takip Et Xper 4 Yaş: 42 1 yıl Halkla ilişkiler ve reklamcılık tavsiye ederim ben kamu okudum bir yararını görmedim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Faydasından ziyade ben rahat rahat okuyup derece kademe de öne geçmeyi düşünüyorum yoksa faydası olmasa da olur Yorumla
Kalbimfirarda Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl İnşaat mühendisliği oku bu sene sorular güzeldi sadece mat yaparak kazancaksın. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Açıktan okuyacağım bölümler bunlar ama Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl İşletme oku 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Açıktan kolay mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Matematik varsa kamu yönetimi yoksa halk ile ilişkiler ve tanıtım
Mantıklı
Halkla ilişkiler ve reklamcılık tavsiye ederim ben kamu okudum bir yararını görmedim
Faydasından ziyade ben rahat rahat okuyup derece kademe de öne geçmeyi düşünüyorum yoksa faydası olmasa da olur
İnşaat mühendisliği oku bu sene sorular güzeldi sadece mat yaparak kazancaksın.
Açıktan okuyacağım bölümler bunlar ama
Maliye iktisat uzak dur
Teşekkürler 💫
İşletme oku
Açıktan kolay mı