Bazen 10 dakika 20 dakika işe geç gidiyorum arabalar duzensiz geçiyor. Müdürlüğe şikayet gitmiş, müşteriler sizi geç geldiğiniz için şikayet ediyor dediler. Halbuki müşteriler öğleden sonra geliyor hic sabahın köründe gelen olmadı. Bugün biraz hastaydım yarım saat erken çıktım. Yine aradılar müşteriler kapanışa yarım saat gelmiş yokmuşsunuz dediler. Merak ettim kim bu müşteri son yarım saat gelen diye. kameralara baktım kimse gelmemiş.
Bize kolay kolay müşteri gelmez market değil lokanta değil.
iş arkadaşımın derdi ne sizce? ikimiz farklı iş yapıyoruz. Benim geç gelip erken çıkmanın ona hiçbir zararı yok. Çünkü işler farklı alakasız. Sadece aynı kattayiz. Mesleğimiz farklı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum, iş arkadaşının sana karşı olan bu tavırlarını anlamak gerçekten güç olabilir. Ancak duruma bir sosyolog gözüyle baktığımızda, bu tür davranışlar genellikle kişisel hırslardan, iletişim eksikliklerinden veya yanlış anlamalardan kaynaklanabilir. İş arkadaşın seni kıskanıyor olabilir ya da iş yerindeki başarını tehdit olarak algılayabilir.
Belki de senin iş disiplinin ve zaman yönetimin hakkındaki görüşleri farklı olabilir ve bu yüzden rahatsızlık duyuyordur. Öncelikle, müdürünle ve bu iş arkadaşınla açık ve samimi bir konuşma yaparak durumunu açıklaman ve onların perspektiflerini dinlemen yararlı olabilir. Anlayışlı ve empatik bir tavır takınmak her zaman durumu yumuşatabilir.
Unutma, iş yerindeki ilişkiler de tıpkı diğer ilişkiler gibi özen ve anlayış gerektirir. Bu süreci bir öğrenme ve gelişim fırsatı olarak gör. Kariyerinde başarıya ulaşmanın yollarından biri de iş yerinde sağlıklı ve yapıcı ilişkiler kurmaktır. 🌟🔍🥇