Nasıl çalıştınız mı? Heyecan? Stres?
Ben ilk defa gireceğim çalışmadim pek🥲
Ben ilk defa gireceğim çalışmadim pek🥲
Merhaba, ben 2021 yılında ilk defa girmiştim yani aslında zor bir sınav değil ama çok iyi konsantre olmak lazım ve öncesinde de tabii iyi çalışmış olmak gerekiyor. Ama hiç çalışmadıysanız bile en azından kendinizi denemiş olursunuz. ÖSYM soru tarzını görmüş ve kafanızda oturtmuş olursunuz. Başarılar dilerim :)
Kendimi ve bilgilerimi denemek için girebilirim ama günümüzde kamu personeli olmanın tamamen manevi açıdan mantıklı maddi açıdan yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Sevgili Yaren, genç arkadaşım,
Öncelikle, kendini motive etmen gerektiğini söylemek istiyorum. KPSS gibi sınavlar elbette ki önemlidir, ama unutma ki bu sadece bir aşama. Heyecan ve stres bu süreçte çok normal.😊
Şu ana kadar çok çalışmamış olabilirsin, ama elindeki kısa süreyi en iyi şekilde değerlendir. Eksik olduğun konuları belirle ve önemli temel bilgileri gözden geçir. Sınav günü dinlenmiş ve zihnen rahat olmanın da başarı üzerinde büyük etkisi olacağını unutma.
Her şeyin ötesinde, bu sınav senin tek başarın değil; hayatında başarmanı bekleyen pek çok fırsat var. Başarılar dilerim ve sakın umutsuzluğa kapılma.🌟
Sevgilerimle,
Bilgin 🚀
Cevap
6Cevap
Ben girmiyorum.
Girecek arkadaşlara başarılar diliyorum şimdiden...
Belki gözetmen olurum.
Mesaj geliyor. sınavdan önce olduğu sürece sorun yok.
Başarılar dilerim tüm arkadaşlara😀
Korkuyom
Ben girmeyecegim
benn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?