Eğitim & Kariyer İş imkânı bol ve bundan sonraki yaşamımı sürdürmek için hangi şehri tavsiye edersiniz? ayikiüünmü Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnsanı, Doğası ve havası falan da güzel bir şehir olmalı Güncellemeler1 yıl Evet nerde KS nin yardımsever insanları! Yoksa burada insan kalmadı mı İş imkânı bol ve bundan sonraki yaşamımı sürdürmek için hangi şehri tavsiye edersiniz? Cevapla Fal Soruları Güzellik Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
denizzsude Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% 1 yıl Türkiyede yok 1 1 Yorumla ayikiüünmü 1 yıl ben ülkemi terkedemem teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl yurt dışı 0 5 Yorumla ayikiüünmü 1 yıl şehir diyorum hanfendi yurt dışı olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İzmir olsun bari Yorumla ayikiüünmü 1 yıl peki neden İzmir ? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmem 😅ya da Çanakkale sakin yer olsun Balıkesir’de olur Yorumla ayikiüünmü 1 yıl evet sakin yerleri bende severim ama oralarda da iş imkanı olmuyor maalesef. Peki İzmir sakin ve güzel mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Türkiyede yok
ben ülkemi terkedemem teşekkürler
yurt dışı
şehir diyorum hanfendi yurt dışı olmaz
İzmir olsun bari
peki neden İzmir ?
Bilmem 😅ya da Çanakkale sakin yer olsun Balıkesir’de olur
evet sakin yerleri bende severim ama oralarda da iş imkanı olmuyor maalesef. Peki İzmir sakin ve güzel mi?