Sınıf öğretmeniyim atama bekliyorum yaşım 27. Özelde çalışmak istemiyorum yazın 3 ay kışın 1 ay maaş alamıyoruz.
Atanasıya kadar nerede çalışabilirim?
Sınıf öğretmeniyim atama bekliyorum yaşım 27. Özelde çalışmak istemiyorum yazın 3 ay kışın 1 ay maaş alamıyoruz.
Atanasıya kadar nerede çalışabilirim?
Cevap
2Cevap
bence netten ilanlara bakın
Senin alman gereken puan 73 75 neden bu kadar kendini vermedin ki iyi bir çalışmayla şimdiye atanmış olman lazım
Güzel kardeşim daha fazlasını aldım mülakat? Mülakat var mülakat=torpil
27 yaşındayım diyorsun heralde yeni mezun olamazsın bu sistemden önceki mülakatta torpil yok denecek kadar azdı puanlarda bu kadar yükselmemisti ayrıca atamalar daha çoktu
Çok biliyorsun gel sen atan. atadılar da biz atanmadik malmisin nesin ya
Sınıf öğretmenliği okusam şu an sevinirdim sanırım atanacağımdan dolayı
Mülakattan 69 alınca görürüm seni 70 altı almak direk elenme sebebi istersen tüm sorulara doğru cevap verip kpssden 100 al
Halk egitimlerde dehşet para var sınıf öğretmenlerine bir sorsana
Sordum alım yok
Bizim burada var bir arkadaşla gittik branşı farklıydi sınıf öğretmeni olsan gel başla dedi çok da para var dedi bence sen tek yere başvurma bir çok yere başvur
Üniversite ye kaç yaşında başladın sınıf öğretmenliğine özür dileeriim alakasız oldu ama
21
4 kez üst üste üniversite sınavına mo girdin
Sanane
Kötü anlamda demedim ki. Ben de 3 kez girdim. 4. Kez girilir mi onu soracaktım. Senden öğretmen olmazmış zaten knk atanamaman iyi olmuş
Saygısız
Çok yaşa
Bu beyinle öğretmenlik kazanıyorlar işte
Neyse iyi günler
Sen kazanamıyorsun ama :)
Tutturdum zaten. Hedefim öğretmenlik değil 😚
Sen anca billuriye tutarsın canims🥳🥰
Matematik öğretmenliği tutturdum. Senin gibi eşit ağırlıkçıda değilim hadi işine
Ne güzel hayirlisi olsun güzel günler göresin canım benim 🥰🥳
Garip birisisin sağ ol sende
Ben iyi ki öğretmenliği bıraktım 2. Sınıfta
En iyisini yapmışsın
Türkçe öğretmenliği bıraktım Marmara üniversitesinde okuyordun ben
Üniversiten harika ama atamalar mülakattan dolayı zor. simdi ne yapıyorsun?
Şimdi yazın okulu donduracağım tekrar sınava gireceğim 21 yaşına yeni girdim tavsiyeniz var mı
Vallah güzel bir bölüm oku. Sınıf öğretmenligi daha çok atama var dersler kolay haberin olsun sorun atanmak
Bakalım başka güzel bölüm var mı aklında
Var bilgisayarla ilgili ya da yapay zeka ile ilgili ya da tıp ya da iyi bir üniversite de mühendislik bence sen bir rehber öğretmen bulup onunla konuş hedef belirle
Fabrika
Ne fabrikası
Hangi si alirsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, anlıyorum ki belirsizlik içinde olmak gerçekten zorlayıcı olabilir. Geçici bir süreçte olduğun için farklı alanlarda kendine fırsatlar yaratabilirsin. Eğitim ve dershanelerde kısa dönemli veya part-time işler yapabilirsin. Ayrıca, online eğitim programlarında ders vermek de bir seçenek olabilir.
Bunun dışında, özel dersler vererek kendi programını oluşturabilir ve gelirinizi dengeleyebilirsin. Türkiye'nin çeşitli freelancer platformlarında kendi yeteneklerini sergileyip projeler alabilirsin. Her ne yapıyorsan motivasyonunu kaybetmeden ilerlemen önemlidir, kariyer yolculuğun boyunca karşına çıkan fırsatları değerlendirmeyi unutma. 🌟
Sabırlı ol ve kendine güven. Atanma sürecin için bol şans dilerim!