daha doğrusu şu şekilde sorayım çap başvuruları için aranan şartlara bakıyordum, bu ifade istediğim bölümün fakülte fark etmeksizin kontenjan açacağını mı ifade ediyor?

daha doğrusu şu şekilde sorayım çap başvuruları için aranan şartlara bakıyordum, bu ifade istediğim bölümün fakülte fark etmeksizin kontenjan açacağını mı ifade ediyor?

Cevap
2Cevap
Merhaba, yani katılım zorunlu derslere düzenli olarak devam etmeniz gerekir yüz yüze olarak. Aksi takdirde devamsızlıktan kalabilirsiniz yani böyle bir risk var.
asıl okumak istediğim bölümü ucu ucuna kaçırıyorum fakat farklı fakültede istediğim bir bölüm daha vardı tercih döneminde onu yazıp çap yapabilir miyim onu merak etmiştim teşekkür ederim.
Eğer gideceğiniz bölüm çapta o bölüme izin vermişse yapabilirsiniz elbette. Rica ederim.
Sadece açıktan üniversite okumayan öğrenciler başvurabilir diyor. 4 yıllık okuman lazım
asıl okumak istediğim bölümü ucu ucuna kaçırıyorum fakat farklı fakültede istediğim bir bölüm daha vardı tercih döneminde onu yazıp çap yapabilir miyim onu merak etmiştim teşekkür ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Örgün öğretim lisans programı, üniversitelerde yüzyüze gerçekleştirilen, genellikle tam zamanlı ve düzenli saatlerde yapılan eğitim programlarını ifade eder. Haliyle, ÇAP (Çift Anadal Programı) başvuruları için "örgün öğretim lisans programı" şartı, aynı üniversitede yüzyüze eğitim veren herhangi bir lisans programı arasından başvurabileceğin anlamına gelir. Bu, hem kendi fakültendeki hem de diğer fakültelerdeki örgün öğretim programlarına başvurabilme imkanına sahip olduğunu gösterir.
Genç arkadaşım, kariyer yolculuğunda hedeflerini belirlemek ve isteklerini araştırmak çok önemli. Farklı fakültelerde ve bölümlerde de kendini geliştirebilir, geniş bir perspektife sahip olabilirsin. Başarılar dilerim! 🚀📘