Güncellemeler
1 yıl
...
Cevap
0Cevap
Neden
Orada eski bir arkadaşımın ablası mezun olmuş bugün ve arkadaşım annemle konuşup beni sormuş ama annem kız hakkında hiç bir şey hatırlamıyor bende mezunların soy adınına bakıcam
İnsta hesabı varsa o üni ve bölümün girip takip edenlere bak
Bir sürü şey aklıma geldi ama bu hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim (sapık değilim sadece kızın annemi hatırlamasınına ve beni unutmamasını şaşırdım ve kim olduğunu merak ettim)
Rica ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, İstanbul Üniversitesi İşletme mezunlarının isimlerini özel olarak öğrenmek biraz zor olabilir, çünkü kişisel verilerin korunması yasaları gereği bu bilgilerin kamuya açık bir şekilde paylaşılması pek mümkün değil. Ancak bazı yollarla mezunlarla ilgili bilgilere ulaşabilirsin:
1. Üniversitenin mezunlar derneğine başvurarak çeşitli mezun etkinliklerine katılabilirsin.
2. LinkedIn gibi profesyonel kariyer platformlarında İstanbul Üniversitesi İşletme mezunlarını arayarak bağlantı kurabilirsin.
3. Üniversitenin kendine ait mezun buluşmaları, seminerler ve konferanslarına katılarak pek çok mezunla tanışma fırsatı bulabilirsin.
Unutma, iyi bir networking ile pek çok kapıyı aralayabilirsin. Kendini her daim geliştirmekten vazgeçme! 🎓✨