Üniv mezunuyum hep evdeyim iş bulamıyprum alanımda tecrübesizim diye. Başka alanlarda çalışmakta istemiyorum açıkçası sarmıyo beni işleri işte depo vb işlerdir. Ama evde olmaktan da sıkıldım sürekli tel elimde yat kalk iç s*ç oldu. Ne önerirsiniz bana?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seni öncelikle ayağa kaldıracak hobilere ihtiyacın var. Odak noktanı dağıtırsan diğer işlerde sana cazip gelebilir..
Evet ya motivem yok nedense çalışmak için hep depo işleri var sıkıldım onlardan da
Spor yapman lazım. Spor en büyük motivasyon kaynağıdır. Önce kas hafızanı güçlendir. İlla ki senin alanında iş vardır fakat sen vazgeçmiş gibi görünüyorsun. Motivasyonunu toplardan her şey yoluna girer
Spor yaptım ama o da sarmadı ki. Kendi alanımda yok sadece torpil tanıdıkla oluyo artık
Sporda hamlık seviyesini geçene kadar spor yapmaya inatla devam etmelisin. Zaten seni motive edecek şey kendi vücudundaki değişimi görmen olacak. Sen vücudundaki değişimi görmeden sporu bırakırsan sarmaz tabi. Başka işler bak kendine sadece depo işleri değil bir sürü sekreter, muhasebe, özel sektörde beyaz yaka personel aranıyor. Kadınların bu tarz iş bulmaları erkeklerden çok daha kolay
İnan ki bakıyorum ama yok oturduğum yerde biraz kırsal yani bulunmuyo kolay kolay. Sporu evet bıraktım iki ay gittim ama. Birde kadınlara özel spor salonuna gittm. Ondan mı sarmadı naptı bilmem de
O zaman hayatın hakkında net kararlar almak zorundasın. Şehir değiştirmen gerekiyorsa bunu yapmalısın.. Yani gittiğin spor salonu'nda erkeklerin olması erkeklerin sana yaklaşımları falan da seni motive eder orası da var..
Şehir değil de bi atanabilsem çok iyi olurdu. Atanmakta zorlaştı. Aslında şey ıphone 12 almak istiyorum. Bi işte çalışmıştım maaşımı alınca sevinmiştim mesela telefon alıcakrım ama çıktım işte sıkıldığım için. Disiplin sorunum var.
O zaman disipline neden evde başlamıyorsun? Öncelikle uyanıp uyuduğun saatleri sabitle yatağını ve odanı topla, kişisel bakımlarını yap, sporunu yap bir rutinin olsun. Öncelikle disiplinini evde oluştur. Bu sayede bir işe girdiğinde sudan çıkmış balığa dönmezsin
Uyku düzenim kötü gece 2 de uyuyorum veya 3 öğlen 12 gibi kalkıyorum. Kişisel bakımımı yapıyorum. Sadece bi işe başlama konsuunda özellikle bu iş bi depo işiyse buna başlama hevesim çok düşük oldupundan hayat sevincim düşüyor ama parada lazım işte
Neresi orası yaa sadece depo işi var 😅
Gebze😅 diğer alanlarda iş var ama torpil ve tecrğbeye bakıyolar işte
Gebze İstanbul'a yakın baksana kartal çevresinde iş gidip gelirsin hergün 😅
Evet yakında ben laboratuvar mezunuyum. Başvuru yolluyorum özellere ama yok aramıyolar ikametgah veya tecrübeden dolayı işte ben şimdi napyım kafayı yicem bu ülkede hep torpil her şey bu olmuş
Aynen torpil maalesef ülkemizin virüsü gibi her yere yayılmış durumda. Başka şeylere merakın yok mu hiç düşündün mü başka alanlar falan
Ne gibi? Ne yapabilirim aklıma gelmiyor. Burası küçük ya öyle İstanbul gibi değil ki. Benim sağlam bi disipline ihtiyacım var çok kolay pes ediyorum mesela
Babam diyo çalış kzıım evde olmaktansa en azından
Enerjini yerine getirecek gıdalar tüket. Mesela akşam yatmadan önce detoks hazırla sabahları erken kalk aç karnına kahvaltıdan 1 saat önce detoksunu iç. Öğlene doğru badem, ceviz, fındık, fıstık, bal tüket. Vücudunun enerjiye ihtiyacı var. Gıdalar da motivasyon için çok önemlidir. Ama dediğim gibi öncelikle uyku saatlerini net olarak ayarlayıp onlara uyman gerekiyor. Bu şekilde hayatına devam edersen depresyona girersin
Haklısın. Enerji verici şeyler pek yemiyorum da havalar sıcak bişey yiyesim gelmşyor.
Biraz kendini zorla manda fayda var diye düşünüyorum üşengeçlik kabuğunu kırman için bu şart ☺
Evet tembellikte var hep evdeyim ya
At kendini gebzenin serin sularına 😂😂
İlgin olan bi alanda Dijital içerik üret kanal falan aç tutar belki
Güzel bi öneri evette nasıl üretliyor o videolar bilmiyorum
E araştırıcan öğrenicen
Ne istediğini sen bile bilmiyorsun ki önerelim
Evet ya bilmiyorum
Bence aksiyonlu bir iş arıyor olabilir misin
Evet ya böyşe hem seveceğim hem zamanın su gibi geçeceği iş arıyorum ben
Gratis 😉
orada kafam gider😅
😂 sağ kalırsan reklam film teklifleri gelir