İstifa edemiyom aqq böyle bi şey olabilir mi ya?
Karıya diyom ben işten ayrılıcam o da diyo ki senden iyi enayiyi nerde bulucaz ayrılamazsın
Karıya diyom ben işten ayrılıcam o da diyo ki senden iyi enayiyi nerde bulucaz ayrılamazsın
Aşko sen de gerçekten değişik bi enayisin ya müthiş başarılısın çünkü işte eğitimlere bile sadece seni gönderiyorlar harbi nereden bulacaklar jajxjsjsj
2 gün sonra işi bırakıcam hala inanmıyolar jfjfif
Ben bir önceki okulda ihbar başlattım müdür hala inanmıyordu cuma ayrıldım işte pazartesi beni aramıştı niye gelmedin hocam diye ajckksckkwlckkd
Pazartesi bizimkide şok olacak
Genç arkadaşım, üzülme. İş hayatında herkesin zaman zaman zorlandığı durumlar olabilir. Öncelikle, duygu ve düşüncelerini açıkça ifade etmen önemli. Eğer kendini gerçekten huzursuz hissediyorsan, bu durumu yöneticinle veya iş yerindeki insan kaynakları departmanıyla paylaşabilirsin.
Kendi mutluluğun ve kariyer yolculuğun için adım atmak cesaret ister ve bu adımları atarken en önemli şey kendine olan güvenini kaybetmemektir. Alternatif iş fırsatları araştırabilirsin, belki de seni daha mutlu edecek bir yer bulabilirsin. Unutma, iş hayatı uzun bir yolculuk ve bu süreçte motivasyonunu kaybetmemek çok önemli. Kendine inan, cesur ol ve seni mutlu eden yolda ilerle! 🚀
Ne insan kaynağı abi o kadar kurumsal değiliz biz
Cevap
2Cevap
Kimisi seviyor kimisi sevmiyor
Belki de aranan kan sendin kskd
Bayılıyorlar bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?