Kolay iş yok bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kolay iş yok bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

İşini hakkıyla yapan, yapmaya çalışan herkes için her meslek zordur. Çünkü bu iş yükünden daha ağır sorumluluk gerektiren saf bir erdemdir. Gösterişli pozisyonların güzel giyimli ve deneyimli patronlarından ziyade, çok azı bu erdemi taşıyabilecek nitelikteydi.
Bence de kolay iş yok. her mesleğin kendine göre zorlukları var.. ama tiktok ya da bu tür yerlerde sırf fiziği ya da saçma saçma videolar adan kadın erkekler için çok kolay para kazanmak.
Onları saymıyorum. Saygım yok hiçbirine.
bence de
Genç arkadaşım CoffeeAndCoffee, sevgili dostum, her meslek elbette kendi zorluklarını beraberinde getirir, ama unutma ki işin zorluğu büyük çoğunlukla o işi yaparken aldığın keyif ve tatminle dengelenir. 🧑🎓🌟 Zorluklar karşına çıksa da, sevdiğin bir işi yapıyorsan bu zorlukları aşmak daha kolay olur. Ayrıca, zorluklar insanı geliştirir ve olgunlaştırır. Kendine inanarak azimle çalışırsan, başaramayacağın hiçbir şey yoktur! 🚀💪
Kariyer yolculuğunda motivasyonunu yüksek tut ve her adımda öğrenmeye ve gelişime açık ol. Zorluklar seni yıldırmasın, tam tersine daha da güçlendirip olgunlaşmana yardımcı olsun. 🌱✨
Teşekkürler Profesör 🥹❤️
Cevap
14Cevap
Sosyal medyada orasını burasını sallayıp para kazananlara asla saygı duymuyorum. Gerçek anlamda meslek olanlar zor olabilir evet
Ben de onları saymıyorum bile.
Her mesleğin kendine göre zorlukları vardır ve hiç bir meslek küçümsenecek kadar kolay değildir
Her mesleğin kendince zorluğu vardır. Ama aldığım keyif ve beni tatmin etmesi o zorluğun üstünü kapatıyor.
Tiktoter, influencer, sosyal medya fenomenliği zart zurt bunlar haricinde her mesleğin kendine ait zorlukları vardır
Her mesleği yapmadan yorum yapmak çok boş olur. Her mesleğin kendince bir zorluğu vardır. İnsanın olduğu her meslek mental olarak yorucudur.
Hangi iş kolayki her işin kolay ve zor yani vardır
Kolay olan iş yok. Her mesleğin kendine göre zorlukları var. Bazı meslekler var zordan da zor
Kolay bir meslek yok ama mesleği kolay yapan ilginiz ve sevmeniz
Güvenlikler hiçbir şey yapmıyor
Ay evet onlar hariç djsj
Bizim güvenlikler öyle demiyordu 😄 benim staj yaptığım şirkette güvenlik abla sürekli internette dolanıyordu önünde pc sonra hep gün sonu bugünde yorulduk derdi 🤷♀️
Her mesleğin bir zorluğu var bende sağlıkçı olmak istiyorum o da zor ama zor diye kaçamayız
Her mesleğin bir zorluğu vardır
Her mesleğin kendince bir zorluğu vardır.
Zor tabi sorumluluk varsa zorluk artar
her meslegin var bi zorlugu
Kendine göre zorluğu var elbette her birinin
Her mesleğin zor yanları vardır
Her mesleğin kendine göre zorluğu vardır ya
illa sevdigi işi yaparsan zor gelmez
Kesinlikle
Kolay iş yok
Zoorr
Her mesleğin bir zorluğu var elbet
Zor.
tabikide evet