İzne ayrilmiştim bizden sorumlu kişi arayip pazartesi gel diyor ya böyle bisey var mı benim ablamda memurbu kanuni hakkin alirsin izni biter bune böyle her izne cikista tek tek ekip arkadaşlar ne zaman çikiyor diye ona göre ayarlayipmi cikilir eleman yoksada bunu ayarliycak olan sef ve bizden sorumlu kisiler değilmidir? Yok otekinin annesi hasta bilmem ne benimde ailem hasta ben neden iznimi yakmak zorundayim ki?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Böyle bir şey mümkün değil sen izin kağıdını imzalamışımdır şehir dışında olsan ne olucak nasıl dönücen
Iste sadece 5 gunu imzaladi uzatirim demisti ama uzatmamiş :// allahtan bileti almistim
İznin bitiyorsa yapıcak bir şey yok hepsini kullansaydın
Bitti ama o bitirdi ben 2 hafta istedim normalde
Vermedi mi hepsini
Hayiirr :(( umarim sonra alabilirim
İnşallah umarım senin için
Kapat telefonu bakma. Izni aldin mi aldin bitti. Baskasinin keyfi icin senin iznini yakiyorlar. Gitme bisey olmaz
Istesem rapor alrim ama gidecem yuzgoz olmamak icin
Boyle sindiriyorlar. Gitme ne alaka. Yapanin yaptigi yanina kar kalir. Korkup gidersende surekli seni cagirirlar. Hangi kurum bu
Sağlik tibbi sekreterim her seferinde bisey cikartyolar izni bile zor aliyoruz
Cok enteresan. Sana ders olsun. Bi daha izne cikinca kapat telefonu ulasamasinlar
Ne geliyosa başima efendiligimden gelyo ilk basladimda babam yogun bakimda karı beni aryoki raporluyumda yani firca atyor simdiki aklim olsa parcalardim ors.. buyu
Pislik olcaksin ya cirkeflik yapcaksin. Bulasmicak sana. Sonucta simdi de pasa pasa gidiyosun izni bozup. Sallamam yerinde olsam.
Deme öyle yaa zaten üzülyom gideyimde bi agzna sicaym onun icin gidyorum
Sonucta onemli olan gitmemek. Gittikten sonranagzi etsen ne etmesen ne. Kac yillik memursun yasin kac.. yenisin galiba
Izinde olani tekrar cagirma haklari yok sadece askeriye ve sağlık calisanlarini acil durumlarda geri cagirabilirler
Amirin gerek gördüğü takdirde iznini kesip işe dönmeni isteyebilir
Evet kafasına göre çağırmak neymiş
Daha bu izni bile zor aldim vermiycekti
Kanuni hakkın yeni başladıysan yaparlar genelde eski tipler
1 yilim yeni doldu ben yine diklesiyorum bi ara birbirimize girdik mudure cikarim mobbing bu dedim baya tartistik pisirik sandi digerleri gibi ama ben yinede saygimi bozmak istemiyorum zorluyolar
O zaman dönemem de başka şehirde misin
Aldim gidecem ama kalan hakkimida kullanicam yine vermesin bak napcam
Kullanacaksin tabi kullandirmak zorunda
Ben askerım bizde var
Askeriye farkli
Yo bizde icislerindeyiz
hangi şehirde