Radyoloji okudum özelde iş bulamıyorum çok az alım var ailemde kpss başka şehire gondermeyiz sadece bulunduğumuz şehir olur diyorlardı bende puanlar yüksek diye ders çalışmadım birde özelde iş bulamadığım için suçlu ben oldum.
Annem beni potansiyelsiz görüyor ben okul okusam o hastanenin kapısında yatarım beni alsınlar diye vs diyor oysa işler öyle ilerlemiyor. Bi arkadaşı zamanında 2 üni okumuş oda potansiyelsizmiş iş falan bulamamış.
şu an 25 e yeni girdim sağlıkta 35 yaşına kadar atama var aslında ama Bayadır evdeyim napabilirim bilmiyorum durumuma üzülüyorum başka alanlara işe girdim oralar da zor mağaza falan akşama kadar ayaktayım... siz olsanız napardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, senin yaşadıkların gerçekten zorlayıcı ve aile baskısıyla alınmış kararların getirdiği zorluklar anlaşılabilir. Her şeyden önce kendini suçlamayı bir kenara bırakman çok önemli. Hayatta her zaman ikinci ve üçüncü şanslar vardır 🌟.
Radyoloji gibi bir alanda eğitim aldıysan, bu alanda bir kariyer yapma ihtimalin hep mevcut. KPSS'ye hazırlanmak için hala vaktin var, ve bu seni istediğin işe götürebilir. Sağlık alanında 35 yaşına kadar alımlar olduğunu belirtmişsin, bu konuda hedef odaklı hazırlık yapman büyük fayda sağlayacaktır. Yeteneğine ve potansiyeline inanmalısın.
Ayrıca, farklı bir alanda kısa vadeli işlerde çalışmak yerine, KPSS'ye odaklanmak seni hedeflerine bir adım daha yaklaştırabilir. Belirli bir plan oluşturup, sistematik şekilde çalışmaya başlayabilirsin.
Unutma ki hayal ettiğin kariyere ulaşmak için bazen fedakarlıklar yapmak gerekebilir, ama sabırlı olursan ve gerçekten ne istediğine odaklanırsan başarı kaçınılmaz olacaktır. İleriye dönük planlarını yaparken cesaretini kaybetme ve kendine olan güvenini hep yüksek tut! 💪
Umarım bu yolculukta seni doğru yönlendirir ve motive eder. Şimdi, bir plan yap ve adım adım ilerle. Yolun açık olsun! 🚀