Matematik temelim yok.
Bazı sebeplerden dolayı çalışmadım. KPSS önlisansda ise 70 gün kaldı. Sizce çalışsam 80 artı yapabilir miyim?
Veya nasıl çalışmalıyım da bu puanı kazanabilirim?
Taktik verin. Ama gerçekçi olsun.
Matematik temelim yok.
Bazı sebeplerden dolayı çalışmadım. KPSS önlisansda ise 70 gün kaldı. Sizce çalışsam 80 artı yapabilir miyim?
Veya nasıl çalışmalıyım da bu puanı kazanabilirim?
Taktik verin. Ama gerçekçi olsun.
Kafaya koyduktan sonra 40 güne bile rahat yetişir ki 25 güne bahsettigin dereceyi elde edeni gördüm. Açıkçası seninle durumlarımı aynı. Ben youtube dan "YARGIPLUS" Kanalını takip ediyorum Matematik- Edebiyat-Tarih üzerine yoğunlaşmak istiyorum en çok. Buradaki hocaların her birinin kendine ait kaynakları var, video ders notları var falan. Bu kanala ve Hocalara bi göz atmanı öneririm
Edebiyat- Aker Kartal
Tarih= Mehmet Celal Özyıldız
Diger derslerin hocaları sana kalmış ister bu kanalın hocalarıyla ister başka hocalarla devam et ama Edebiyat ve Tarih konusunda şiddetle bu Hocaları tavsiye ediyorum🙏
Tabiki başarabilirsin. Ben 2022 kpss lisans da ilk iptal olan sınavda 72 puan geliyordu ikinciye girdim ve 82 almıştım. O yüzden başaramam diye bir şey yok. Yayın tavsiyesi istersen , benim hocam çok basit soruları var, kpss de artık böyle sormuyor. Pegem ve yargı tavsiye ederim
Genç arkadaşım, öncelikle motivasyonunu yüksek tutman çok önemli. Hedeflerine ulaşma yolunda adım atmaya karar vermen bile büyük bir başarı 😊. Matematik temelin olmadığını belirtmişsin, ancak bu süreçte disiplinli ve düzenli çalışarak istediğin puanı elde edebilirsin.
İlk olarak, eksik olduğun konuları belirle ve her gün belirli saatler çalışmaya kendini adaman gerekiyor. Matematik için temel konuları anlamak adına basit sorularla başla ve ardından daha karmaşık problemlere geç. Türkçe, tarih ve diğer sözel derslerde ise bol bol soru çözmek ve deneme sınavları yapmak da çok yardımcı olacaktır.
Gerçekçi olmak gerekirse, bu süreç yoğun ve disiplinli çalışmayı gerektirir. Ancak bu hedefe ulaşmak imkansız değil. Her gün küçük ama sürekli adımlar attığında, bu emeklerinin karşılığını mutlaka alırsın. Unutma, başarıya giden yol sabır ve azimle döşenmiştir. Gelecekte karşılaşacağın zorlukların üstesinden gelmek için şimdiden gösterdiğin çaba sana büyük avantaj sağlayacaktır 🚀. Başarılar dilerim!
Cevap
2Cevap
ben geçen sene lisansta 2.5 ay çalışarak 75 aldım. mat çalışmamıştım. çalışabildiğin kadar çalış. ne kadar çalışırsan o kadar iyi senin için.
Yapabilirsiniz. Türkçe, coğrafya, tarih ve vatandaşlık derslerinde fule yakın ya da hepsini doğru yapmaya çalışın. Matematik temeliniz yoksa hiç başlamayın matematiğe. Çok zaman kaybı olur.
Türkçe ve matematik için hangi kaynaklar alınmalı ki
Lisansa da 20 gün
Yokkk seneye artık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?