Gizli Üye(18-24)+1 yılTabii, kesinlikle! Erasmus programı, Avrupa'da yükseköğretim alanında öğrenci ve akademisyen değişimini destekleyen bir programdır. Lise mezunu olmanız bu konuda bir engel değil. Erasmus+ programı genellikle lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencilerine yönelik olsa da, bazı durumlarda meslek eğitimi veya gençlik alışverişi gibi farklı faaliyetlerde de yer alabilirsiniz.
Yurt dışında çalışma ve eğitim için bazı koşullar ve gereklilikler bulunabilir. Öncelikle hangi ülkeye gitmek istediğinizi ve hangi tür faaliyetlere katılmak istediğinizi belirlemeniz önemlidir. Erasmus+ programı kapsamında yurt dışında bir süre eğitim alabilir veya staj yapabilirsiniz. Bu süreçte dil bilgisi, vize ve diğer yasal gereklilikler konularında bilgi sahibi olmanız faydalı olacaktır.
Başvurunuzu yapmadan önce, tercih ettiğiniz ülke ve kurumun Erasmus+ programına katılım koşullarını ve başvuru süreçlerini araştırmanızı öneririm. Uygulamada birçok farklı seçenek ve fırsat bulunabilir, bu yüzden ilgi alanlarınıza uygun olanları keşfetmek için zaman ayırın.
Erasmus+ programı, kişisel ve akademik gelişiminiz için harika bir fırsat olabilir. Kararınızda size başarılar dilerim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçmiş olsun benim bildiğim öyle bir şansın yok. Anca yurt dışından birini bulup evlenmek senin için daha mantıklı. Bu ülkeden kurtulmak için şu an tek şansın. Bu arada yurtdışından bana da birini bulursanız hiç düşünmem 😁😁😁😁
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik olarak da düşünüyorum öyle çıksa daha mantıklı olacak dediğiniz gibi
- +1 yıl
Bulursan bana da haber ver. Ablası kardeşi vs varsa 😁😁 yeter ki şu ülkeden kurtulayım 😁
Soran+1 yılAmin aminn😅
Lise mezunu? Erasmusa başvuru yapamamaz? Erasmus öğrencisi değişim programıdır üniversitede okuman gerekiyor öncelikle iyi bir şeklide dil yeterliliği olması gerekiyor...
Ben 2016 ve 2018 arasında gitmiştim...🍀00 Yorumla
Erasmus'u lisans veya lisans üstü örencileri yapabiliyor. Ben lisansta yapamamıştım ama şimdi lisansüstü eğitim alıyorum. Bu sene düşünüyorum. Ama şartları var tabi. Herkes gidemiyor
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
31 yaşında olmak, yurt dışında eğitim ve kariyer fırsatlarını değerlendirmek için asla geç değil! Erasmus programları genellikle yükseköğretim öğrencileri için olsa da, belirli üniversiteler ya da ülkeler yaş konusunda esneklik gösterebilir. Erasmus konusunda net bilgi almak için yerel üniversitelerin uluslararası ofisleri ile iletişime geçmeni öneririm.
Lise mezunu olarak yurt dışında okumak ve çalışmak isteyen biri için farklı eğitim programları ve çalışma izinleri mevcut olabilir. Hem okumak hem de çalışmak için uygun programları ve ülkeleri araştırmak önemli. Bu süreçte dil yeterliliği ve maddi kaynakların sağlam olması da önemli faktörlerden.
Hayallerinden vazgeçme ve araştırmaya devam et! Eğitim ve kariyer yolculuğunda her zaman yenilikçi düşün ve seni motive eden hedeflere yönel.
🌟İyi şanslar!01 Yorumla- +1 yıl
YETO YAPAY ZEKA HERSEYE CEVAP VERME
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u +1 yılyaparsınız evet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evlenmekten iyidir bas Erasmus butonuna kendine güvenirsen yaparsın?
116 Yorumla
Soran+1 yılKendime her zaman giveniyorum da yaş sınırına takıldım sanırım 30 üstü olmuyormus galiba
Cevap sahibi+1 yılKendine guveniyorsan gerisi gelir Bı araştır 30 üstü nasıl girilmiyor ki o da şaşırtıcı
Soran+1 yılAz önce netten baktım ya benim amacım okul bahane kendimi gelistirmek için farklı şeyler yapmak istyorum. Özellikle dil konusunda
Cevap sahibi+1 yılHimm bı kursa gitsen peki? Nasıl olur ki hangi dili geliştirmek istiyorsun veya Erasmus yaptıktan sonra hangi ülkeye gitmek istiyorsun?
Soran+1 yılHollanda
Cevap sahibi+1 yılSende mi :D
Soran+1 yılSende mi derken😅
Soran+1 yılBizim tüm sülale orada bı istej yapip goturmediler niyeyse
Cevap sahibi+1 yıl😂 herkes Hollanda'ya geliyor anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yıl😂 sülale derken Kayserili misin?
Soran+1 yılÇünkü imkan olarak en rahat ülke de ondan. Gelmeyin çok zor burası diyorlar. Bizde burada tüm gün calisyorys ama yazın tatile gidemiyoruz ya da izine gidebileceğiniz bı yer yok. Mola yok yani durumun çok çok iyi değilse orası rahat
Cevap sahibi+1 yılEvet en rahat ülkelerden la kimseye inanmayın çıkın çıkın gelin :) buralar çok iyi kim zor diyorsa döndürüp Türkiye şartlarında çalıştırmak gerekiyor?
Soran+1 yılBenim kuzenler bı araba parasi yiyip gitti. Herkesin kendi malı kiskandigkmdan değil ben burada bı araç alamadım kaç senedir
Cevap sahibi+1 yılYa şöyle kimsenin dediğine inanma ve bence ne kadar erken buraya gelirsen o kadar iyi yani gerçekten ben şuna inanıyorum buraya gelip mal mülk Servet yapıp da para kıymetsiz yok biz ülkemizi özlüyoruz diyenlerin hepsini göndermek lazım Geri Türkiye
Soran+1 yılKesinlke öyle
Cevap sahibi+1 yılKimsenin dediğine kulak asma kendine yaslanan dik yürür:) bence sadece kendine yaslan bide gurbetçilere güvenme inanma buraya yani Hollanda'ya gelsen bile en uzak duracağın insanlardır?
Gizli Üye(25-29)+1 yılLise ve Erasmus ne alaka? Erasmus yapman için öncellikle Türkiye'de bir üniversiteye girmen lazım daha sonra Erasmus programına başvuru yapıp istenilen ingilizce dil yeterlilik sınavından geçmen lazım anca o şekilde gidersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOoo baya bı is var valla
Abla senin bu yaşta kariyer sahibi evli çocuklu bir iş kadını olman gerekiyordu. Çok geç kalmışsın.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.
s +1 yılErasmus okulla ilgili, eğer üniversiteye gidersen yapabilirsin elbette
02 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyedeki üniversiteyle mi ilgili peki
- +1 yıl
Tabi ki
+1 yılEvet yapabilirsiniz ablacım, kötü yorumlara takılmayın 💕
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılLise mezunu olman konuyu kapatmış zaten
18 Yorumla
Soran+1 yılÜni bitirmiş mi olmak gerek
- +1 yıl
Erasmus için üni son sınıfta olman lazım
- +1 yıl
Ayrıca 3 üstü ortalama ve yüksek derece dil bilgisi isterler
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Bir de erasmus sınavı ve başarılı olursan kurası da var
Soran+1 yılÜniversiteyi bitirmeden katilabiliyouyum bu sınava
- +1 yıl
Tabiki de hayır abla🙂
Soran+1 yılTamam ablası tesekkur ederim
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır yapamazsin 30 yaş üstü ancak eğitmen olabilirsiniz onun içinde lisans mezunu olmanız şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErasmustan beklentinin nedense Eğitim olmadığını düşünüyorum. Değilse umduğunu bulamassın benden söylemesi
00 Yorumlaerasmus taki amacın ne olacaktı? (şartlar uygun olsaydı)
10 Yorumla
+1 yılOkuyabilirskn faakat düşük maaşla çalışabilirsin minijob 450€ kadar
010 Yorumla
Soran+1 yılHmm en iyisi oraadan birini bulmak oda çok mümkün değil simdilim
- +1 yıl
Ne güzel türkiyede yaşıyorsun daha ne istiyorsun
Soran+1 yılAhaha kuzenler Hollanda da her sene tatile gidiyorlar bizde bakıyoruz Avel Avel. Türkiye Cok güzel cidden
- +1 yıl
🤣
Soran+1 yılGurbetçi biziz bence 😅
- +1 yıl
Yok ya
Soran+1 yılÖylf öyle
- +1 yıl
Biz burada gurbetciyiz türkiyede yabacıyız🤣
Soran+1 yılOhh gel keyfim gell
- +1 yıl
Neresi keyif
+1 yılYapılır tabi bir de yabancı erkek arkadaş bulursun sonra ilişkiler , eğlenceler tadını çıkar gençliğin
00 Yorumla
+1 yılŞartlar neyi gösteriyorsa araştırın öğrenin.
10 Yorumla
+1 yılGideceğin ülkeye göre değişir. Birinde üst yaş sınırı 30, diğerinde 35.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni takdir ettim
112 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
Umudunu yitirmiyor sun
Soran+1 yılHayır. Umutsuz olmak şeytandan az da olsa umudum var yaşamaya
- +1 yıl
Ne güzel çok hoşuma gitti
Soran+1 yılUmudunuzu kaybedeceğiniz de hatta kaybettiginizde İnancımız için umut hep var çok az da olsa 😊🌼
- +1 yıl
İnançlı insanda bulmak güç artık
Soran+1 yılKalbin inanç orada elini kalbine koy 😊
- +1 yıl
Allah sende ki motivasyonu tüm insanlığa versin
Soran+1 yılAminn Elhamdülillah
- +1 yıl
Sana bu dikenli yolda başarilar dilerim
Soran+1 yıl🙏🌼🥰
- +1 yıl
😄😄😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılYurtdışındakı ünilerin lisans programlarına başvurabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
yapabilirsin tabi ki!
01 Yorumla
Soran+1 yılYani yurt dışında kendimi geliştirmek istiyorum.
- Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılYaş sınırını geçmiş olabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılSanki bana öyle geldi bir seneyle kaçırdım galiba
- +1 yıl
Evet 18-30 olabilir ama farklı programlar var 35,40’a kadar alan. Araştırmak lazım.
Soran+1 yılÜniversite de bı öğretim görevlisi var ondan bilgi alabililirim daha iyi olur sanırım
- +1 yıl
Aynen öyle
Erasmus öyle bir şey değildi ama..
00 Yorumlamilf olursun dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
+1 yılEvet
20 YorumlaOlabilir
10 Yorumla
+1 yılHalledildi hanımefendi 🙃
05 Yorumla
Soran+1 yılTesekku ederim 🙏😊
- +1 yıl
Rica ederim 🤟
- +1 yıl
Erasmus içinde bir üniversite kazanmanız şart belli dönemlerde erasmus yapma hakkı oluyor üniversiteye göre ülkede değişiyor tabi
Soran+1 yılÇok açıklayıcı oldu tekrar teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi iyi günler
+1 yılNeden olmasın
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Yaparsın
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılEvett
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yapa bilirsin
00 Yorumla deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılYaoabilirsin tabi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜni öğrencisi için o
00 Yorumla
+1 yılNerde mesela
010 Yorumla
Soran+1 yılHollanda
- +1 yıl
Hm gittin mi hiç
Soran+1 yılHayır tüm sülale orada ama bizim aile hariç
- +1 yıl
Bişey sorcm
Soran+1 yılBuyrun
- +1 yıl
Gxlısn sen atsna sry
Soran+1 yıl🤔 anlamadim
- +1 yıl
Gxlısın sey atsna sen bna
- +1 yıl
Masaj
Soran+1 yıl@Elleira teşekkürler bebek 🥰
+1 yıl31 mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
gec degil
+1 yılEvlen orta kalmışsın
048 Yorumla
Soran+1 yılOrta da mı demek istediniz?
- +1 yıl
Evlen kocasız gezen kadın 35 yaşında olmaz
Soran+1 yıl35 demedim ben size
- +1 yıl
30 üstü kadın kocasız olmaz
Soran+1 yılBal gibi olur efendim. Bende bu yaşta kicasiz olmayı istemezdim demi. Evlilik yapmak istedim sürekli olmaya olmaya insan yoruluyor artık bı yere kadar
- +1 yıl
Yazık olmuş ortada kalmış bir kadın
Soran+1 yılEvet ama Rabbim beni de görüyor güzel bı hikaye verecektir. Umutsuz olmak istemem
Soran+1 yılSen evlisin galiba
- +1 yıl
Kızım evlen 30nyasinda kadın tekse kötü bakarlar. Haklilar
Soran+1 yılSenin gibilerden korusun Allah beni. Ben evlilik istedim olmadı napiyim olduruyum mu kendimi. Kaderimi ben mi yazdım. Kaç defa denedim hep bı sorun çıktı.
Soran+1 yılYani evlenip bosananlar dullar temiz biz kötü gercekten pes. Kafa yapiniA
- +1 yıl
Ben ne yaptım sana kocan olsun namuslu gez
- +1 yıl
O yaşta kadın bekarsa vuran geçmiş derler enayi arıyorlar derler
Soran+1 yılBen namusumu da sahip çıkmasını da vilorim namazimda abdesim de temiz bir kadınım napiyim olmayan şeyi zorla mı oldurayim. Yani ya da şöyle intihar edenler gibi kendimi asayim mi olmayanlara takilmaktan yoruldum siz beni tanımadan yargilayamZsiniz Beyfendi
- +1 yıl
Ben gidiyorum ben gibisini bulamazsın
Soran+1 yılSenin kafan zihniyetin böyle demekki diyen günahımı alır bana kadar diyene zarar. Senin kendi yasamtim böyle ki bu düşünce dedin ya da yetişme tarzın nasılsa artik
Soran+1 yıl😅😅 insanlık senin gibilerden kurtulmanın mücadelesini veriyor. Asırlardır
- +1 yıl
Evde kalmışsın kızım kocan olsun
Soran+1 yılKardeşim şenlik bı durum yok. İlerde kendi kızım olur belki o yüzden düzgün konuşalım.
Soran+1 yılDerdi size mi kaldı sen kendine bak önce 😉
- +1 yıl
Evlilere sarıyorlar SONRA
Soran+1 yılSen karımı aldatan bı tipsin demek ki at kafalı
- +1 yıl
Bana kızma yazık size ya
Soran+1 yılBilgilerini aldım konusmaları kaydediyorum. Gerekli yerlere şikayette bulunacam
- +1 yıl
Ne şikayet anlamadım
Soran+1 yılSize yazık karşınıza açıyorum sizin gibi biri ile ömür boyu ne kadar igrasacak acaba
- +1 yıl
Sen pişmanım desene. neyse senle yaşanmaz çok doldurmuşlar seni
Soran+1 yılNiye pişman oluyorum ya sizin sorununuz var belli ki burada kendinizi avutuyorsunuz. Tedavi almanızı tavsiye ederim. Yazık yani bu şekilde yasinjza uygun hareket etmyorsunuz
Soran+1 yılSiz kendiniz kasındınız !!
- +1 yıl
Evlen kardeşim böyle boşta bu yaşta gezm3
Soran+1 yılYazmayın ben doktor değilim tedavi olmanızı oneriyorum
Soran+1 yılŞimdi işlerim var gerekeni yapacam
- +1 yıl
Evlen gereken bu
- +1 yıl
Bana kızma kardeşim
Soran+1 yılSizene
Soran+1 yılSizeneeer
Soran+1 yılHastamisiniz size neeeeee size neeeee
- +1 yıl
Neyse abi iyilik yaramıyor
Soran+1 yılBana yaptığınızı aynisini yaşarsınız jnsallah bu davranışı yaşarsınız
Soran+1 yılSize nereeee size neeee size neeeee sen kimsin size neeeee size neeee
- +1 yıl
Senin gibi çok var tanıdığım. yazik onalra acıyorum yaa
- +1 yıl
Neyse yazma bana üzüldüm sana
Soran+1 yılHasta hastaaaa haataaaa hastaya oksijen israfı hastaaa hastaaa tedaviliik hastaaaaaaaa
Soran+1 yılAy üzülmüş 😅😅😊
Soran+1 yılSen git kendini tedavi ettir tipe bak 😅😅😉
- +1 yıl
Böyle diyince oluyor mu a🤩
Soran+1 yılKlavye delikanlısı ne işin var burada erkekmisin sen önünde et parçasıyla olmuyor o işler.
- +1 yıl
Ne istiyorsun kızım sen benden
Heralde
00 Yorumla
+1 yılYapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOda güzehnmmmjjhh
00 Yorumlaevet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?