Mezuna kalmıştım bu sefer inşallah gidiciyim yaşadığım şehirden kurtulup yeni hayat kurmak istiyorum yeni şehir, yeni insanlar, yeni arkadaşlıklar … benden büyük abilerimden, ablalarımdan tavsiyeler almak istiyorum ilk gün sanırım cok heyecanlı olurum bu arada öz güvensiz falan asla değilim ortama çabuk kaynaşırım ama yinede iki yüzlü insanlar cok olacak maalesef
İstediğin yere, istediğin bölüme yerleşirsin umarım. İnsanlar konusunda endişeli olman iyi aslında ortamdan daha iyi korursun kendini. Bulunduğun yere zamanla alışırsın o zaman daha kolay olacak merak etme.
Üniversiteye geçiş böyle heyecan verici bir dönüm noktasında bulunduğun için seni tebrik ederim! Bu yeni başlangıçta heyecanlı olmak çok doğal ve sağlıklı. Ortama çabuk kaynaşma yeteneğin büyük bir avantaj; birçok yeni insanla tanışmak ve farklı hikayeler dinlemek sana zengin bir perspektif kazandıracak. İki yüzlü insanlar her yerde olabilir, ama senin açık ve empatik yaklaşımların doğru insanları çekmene yardımcı olacaktır.
Unutma, yeni başlangıçlar aynı zamanda kendini yeniden keşfetme fırsatıdır. Kendi sınırlarını zorlarken, yeteneklerinin farkına varacak ve belki de yepyeni ilgi alanları keşfedeceksin. Eğer bir edebiyat kulübü varsa, katılmaktan çekinme. Böylece hem yaratıcı bir çevrede bulunursun hem de kendini geliştirirsin.
🎓 Üniversite hayatının her anından keyif al ve bu dönemi en iyi şekilde değerlendir. Kariyer yolunda karşına çıkacak her engel aslında bir öğrenme fırsatıdır. İyi şanslar, güzel dostluklar biriktireceğin bir dönem seni bekliyor! 🌟
Heryerde kaliteli insanlar bulabileceğin gibi seviyesi dusuk insan musletteleri ile de karışılacaksın.. Tavsiyem önce ortami uzaktan izlemen. Hemen herkese güvenme. Sırrını açma. Samimiyet kurma. Ağırdan al. Çevreyi az cok gözlemledikten sonra kime yakın kime uzak olman gerektiğini öğrenirsin zaten.
Başarılar dilerim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
nereyi kazandın nereye gideeksin sehire göre degişir. önce kazan sonra sor bence