Önlisans gıda teknolojisi mezunuyum.
Halk eğitim merkezlerinden kurs verebilir miyim?
Önlisans gıda teknolojisi mezunuyum.
Halk eğitim merkezlerinden kurs verebilir miyim?
Öncelikle Usta Öğreticilik kursunu geçmeniz gerekiyor, ustalık veya işyeri açma belgesine sahip olanlar ile en az ön lisans seviyesinde mesleki eğitim almış olanlar, Mesleki Eğitim Merkezlerinde açılan 40 saatlik Usta Öğreticilik kursuna katılabilirler. Kursu başarı ile tamamlayanlara usta öğreticilik belgesi verilir...
Merhaba, bir arkadaşımızın dediği gibi ve benim de bildiğim kadarıyla usta öğreticilik kursunu geçerseniz halk eğitim merkezlerinde öğretmenlik yapabilirsiniz. Başarılar dilerim.
Cevap
6Cevap
Evet verebilirsin elbette e yaygından başvuru yaparak. Nette foet kodları diye aratınca hangi bölüm mezunu hangi kursları açabildiği hususunda bilgiler yer alıyor o kılavuzda ona göre başvuru sağlayabilirsin ve bulunduğun il ilçede başvuru tarihleri halk eğitim resmi sayfasında yayınlandıktan sonra bu başvuruları yapabiliyorsun. Başarılar💚
bir kere gittim sordum. ancak bana ders yerimiz yok dediler. sansına gidip soracaksın buradan kimse hir şey diyemez. en güncel bilgi orada
Verebilirsiniz. Hijyen belgesi alın. Aşçılık sertifikaniz varsa olabilir.
E yaygın sitesinden başvuru yap sonra halk eğitim merkezlerine git konuş onlar yönlendirir
İsmek işe alım sayfası var başvuru yapıyorsun sınavlara giriyorsun ama tanıdıgınızı varsa daha kolay olur
Öğreticilik belgesi alman lazım
Oryantasyon eğitimi alman gerekiyor
Halk eğitim müdürü ile tanıştırayım seni
torpille
ek dersli oluyor
Ögretmen olunarak
Torpil şart