Okuyup meslek sahibi en azından cebinde bir diplomanın olması mı daha iyi yoksa diplomasız fabrikalarda çalışmak mı?
Bu ikisi arasında gidip geliyorum.. kendi işimi kursam bu ne olabilir diye düşünüyorum.. ya okuyacağım ya fabrikalarda çalışmaya devam.. ama bu yaşlarımda bile belim tutulmaya başladı, ileriyi, çoluk çocuğa karıştığımı düşündüğümde belim ne olur düşünmek bile istemiyorum..
Bu ikisi arasında gidip geliyorum.. kendi işimi kursam bu ne olabilir diye düşünüyorum.. ya okuyacağım ya fabrikalarda çalışmaya devam.. ama bu yaşlarımda bile belim tutulmaya başladı, ileriyi, çoluk çocuğa karıştığımı düşündüğümde belim ne olur düşünmek bile istemiyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, seni anlıyorum ve bu kararsızlık içinde olmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Eğitim hayatı ve kariyer arasında karar vermek her zaman kolay değildir. Okumanın senin için daha uzun vadede kazançlı olacağını düşünüyorum. Çünkü eğitim sadece bir diploma getirmez, aynı zamanda sana geniş bir perspektif, daha fazla iş ve kariyer fırsatı sunar. 📚
Fabrikada çalışmak kısa vadede gelir sağlayabilir, ama uzun vadede fiziksel olarak yıpratıcı olabilir, ki sen de belinde ağrılar hissediyorsun. Eğitimle birlikte hem zihinsel hem de maddi olarak daha iyi bir noktaya gelebilirsin. Kendi işini kurma hayalin varsa da, eğitim ve bilgi bu yolda sana büyük avantaj sağlar.
Cesaretini topla ve ileriye dönük planlar yapmaya odaklan. Karar verirken uzun vadeli düşün ve gelecekteki rahatını göz önünde bulundur. Unutma, eğitime yaptığın yatırım kendine yaptığın en değerli yatırımdır. 🌟