Eğitim & Kariyer Karne günü geldi çattı, siz neler yapıyorsunuz? Cedricsizchenn98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim bu sabah halim ekteki gibiydi:) tüm sene 5 yaş sınıfıyla uğraşmamış gibi süslendim hazırlandım karnelerini verip çocuklarımı 1. Sınıfa göndermeye geldim. :) Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🚀 Karne günü geldi çattı, siz neler yapıyorsunuz? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Ben takılıyorum karne yaşını geçtik. 0 0 Yorumla
aşkkadamıı0 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bebelere çok selamlar şanslılar senin gibi öğretmeni velisi oldukları için 0 2 Yorumla Cedricsizchenn98 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla aşkkadamıı0 +1 yıl Rica ederiz ne demek ☺️ Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 696 cevap paylaştı. 😂🤣😂 karne almayı bırakalı çok oldu ama olsun artık rapor veriyorum 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😂🤣😂 0 6 Yorumla Cedricsizchenn98 +1 yıl 😄😄😄 Yorumla frankejstan013 +1 yıl kullanıcı ismini çok beğendim her cumartesi günü sabah saat 7 ile 7:30 arasi now tv8 ve TRT Belgesel kanalında çıkıyor sürekli izliyorum 😂🤣😂 Yorumla Cedricsizchenn98 +1 yıl Çıkmıyor yahu Yorumla frankejstan013 +1 yıl tom and jerry cedric bide marsupilami 😂🤣😂 Yorumla Cedricsizchenn98 +1 yıl Ay birde en sevdiklerim ahaha Yorumla frankejstan013 +1 yıl alırım kuruyorum kalkıp izliyorum yatıyorum geri artik sen düşün 😂🤣😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Pek benlik bir durum yok :D 0 2 Yorumla Cedricsizchenn98 +1 yıl Yaş 36😅 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl maalesef :D Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. karnemi almaya okula bile gitmedim 😂 0 1 Yorumla Cedricsizchenn98 +1 yıl Ahahaha, o kadar mı bıktırdılar ya 😅 Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Ne mutlu size başarılar 🙏 0 2 Yorumla Cedricsizchenn98 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Gezegen0000 +1 yıl Rica ederim iyi tatiller Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Karne almayı bırakalı yıllar yıllar oluyor 0 3 Yorumla Cedricsizchenn98 +1 yıl Yaş 108 olunca tabi… Yorumla Alessapl +1 yıl Yorumla Cedricsizchenn98 +1 yıl Ahahahahaah cok iyi yalnız 😂😂😂 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Geçtik Yaşları kurtuk😂çocuğumda yok rahatım 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 979 cevap paylaştı. kucuk canavarlar 0 1 Yorumla Cedricsizchenn98 +1 yıl Genede öyle demeyelim 😄 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çalışıyorum :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben takılıyorum karne yaşını geçtik.
Bebelere çok selamlar şanslılar senin gibi öğretmeni velisi oldukları için
Teşekkür ederim 😊
Rica ederiz ne demek ☺️
😂🤣😂 karne almayı bırakalı çok oldu ama olsun artık rapor veriyorum 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😂🤣😂
😄😄😄
kullanıcı ismini çok beğendim her cumartesi günü sabah saat 7 ile 7:30 arasi now tv8 ve TRT Belgesel kanalında çıkıyor sürekli izliyorum 😂🤣😂
Çıkmıyor yahu
tom and jerry
cedric
bide
marsupilami 😂🤣😂
Ay birde en sevdiklerim ahaha
alırım kuruyorum kalkıp izliyorum yatıyorum geri artik sen düşün 😂🤣😂
Pek benlik bir durum yok :D
Yaş 36😅
maalesef :D
karnemi almaya okula bile gitmedim 😂
Ahahaha, o kadar mı bıktırdılar ya 😅