Işyerinizin istekleri çok aptalca olmaya başlıyor mu?

WhatsApp kurulalı beri çalışanlara rahat yok. Mutlaka bir WhatsApp grubu kurulur, gruptan canım canım istekler... Bazen yöneticiler gruptan uygun olmayan bir üslupla bir şeyler yazabiliyorlar. Ya ben mesai saatim dışında dahi senin canım canım yazdığın şeylere maruz kalmak zorunda mıyım? Git duygularını kontrol etmeyi öğren. Koca koca insanlara çocuk muamelesi yapıyorlar. Sonra birinin yüksek lisans tezi varmış da anketi doldurur muymuşuz, birinin Instagram'da takipçi ihtiyacı varmış da takip eder miymişiz, bir sürü canım canım şey. Hiç birini de yapmıyorum, cevap da vermiyorum. Çalışanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır. Ben yönetici falan olursam asla WhatsApp grubu kurmayacağım, yeterince grup var zaten.. Insanları da grup üzerinden germeye falan gerek yok. Artık yöneticiler geri bildirim de vermiyor, gidiyor WhatsApp grubundan eleştiriyor. Geri bildirim vermeyi öğrensinler, grupta sövünce bir şey olmuyor yani, etkili olmuyor. Bence biraz da kolaya kaçmak oluyor. Duygu kontrolünde zayıf olduğu için grup üzerinden anlık duygu boşaltımı yapıyor. Bence yetişkinlik hayatımızda olmaması gereken şeyler bunlar. Yeterince yetkin olmayan kişiler yönetici oluyor, yeter ki şu işi biri yapsın gibisinden seçiliyorlar, nasıl yaptıkları da önemsiz oluyor. WhatsApp olmasa çalışmayacağız, ben desem artık WhatsApp kullanmayı bırakıyorum, diyemem.

Güncellemeler
+1 yıl
Işle ilgili grupların hepsini sessize aldım, arsivledim. Haftada bir falan bakarım artık. Her gün bildirim geliyor bu ne ya... Ofiste bile yöneticim bana WhatsApp tan yazıyor ya canım mısın mail at, bilgisayarda sohbet uygulamamiz var oradan yaz. En kötü ara. Ben WhatsAppa mi bakcam çalışıyorum zaten. Bir de çalışırken telefon kullanmayın falan diyorlar, kendileriyle celiskililer resmen..
Işyerinizin istekleri çok aptalca olmaya başlıyor mu?