Spor bilgi sistemin anasayfasinda anenin adı soyadı kısaltması olur sağ üstte oraya bas velayet kullanıcıya geç var ona bas kardeşinin tcsini yaz geçiş yap ozaman başvurabilirsin gençlik spor da calisiyorum
Resim kursu veriliyor mu bunu bizzat gsb iletişim hattindan öğrenmelisin bulundugun yer ve oradaki kurslar hakkinda daha detaylı bilgi alabilirsin çünkü hocalar dışarıdan hocalar da olabiliyor bundan dolayı direk hocalarla görüşüyorsun
Kızın var demek ki ya da sallıyorsun. Soruyu böyle sorsaydın “Gençlik ve spor bakanlığı kurs başvurusunu kız kardeşim için nasıl yapabilirim?” Gerçi bana ne naparsan yap.
Kardeşim çok fazla resim kursuna gitmek istiyorum annemde onun için başvuru yapacaktı ama başvuru kendi adına oluyor bu yüzden de ben de Bi buraya sorayım dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kurslara e devlette spor bilgi sisteminden başvurabilirsin
Kardeşim için denedik ama başvuru annem adına oluyor
Spor bilgi sistemin anasayfasinda anenin adı soyadı kısaltması olur sağ üstte oraya bas velayet kullanıcıya geç var ona bas kardeşinin tcsini yaz geçiş yap ozaman başvurabilirsin gençlik spor da calisiyorum
Teşekkür ederim
Resim kursu varsa ona başvurmak istiyoruz bunu nasıl yapacağız, ya da resim kursu verilmektemi
Resim kursu veriliyor mu bunu bizzat gsb iletişim hattindan öğrenmelisin bulundugun yer ve oradaki kurslar hakkinda daha detaylı bilgi alabilirsin çünkü hocalar dışarıdan hocalar da olabiliyor bundan dolayı direk hocalarla görüşüyorsun
Teşekkür ederim şey birde son başvuru ne zaman
Kurs tarihleri değişiklik gösterir hangi kurs hangi tarihler arasında tam bilmiyorum aramalısın
Kicinizi kaldirirsiniz gidersiniz oraya başvuru yaparsınız yarım akilli
Gidiş imkanımız yok.
Nasıl yokmuş çocuk nasıl gidecek kanatlanarak mi
23 yaşındasın kız kaç yaşında yav
Annem adına kardeşim için soruyorum
Kızın var demek ki ya da sallıyorsun. Soruyu böyle sorsaydın “Gençlik ve spor bakanlığı kurs başvurusunu kız kardeşim için nasıl yapabilirim?”
Gerçi bana ne naparsan yap.
23 yaşında nasıl gençlik kursu için başvuru yapabileceğim bir kızım olur düşün bakalım sence bu mümkün mü?
Her şey mümkün bu hayatta
23 Yaşındasın ve kızın için?
Annem adına soruyorum
Kafam karıştı.
Kardeşim çok fazla resim kursuna gitmek istiyorum annemde onun için başvuru yapacaktı ama başvuru kendi adına oluyor bu yüzden de ben de Bi buraya sorayım dedim
Bu kadar saman beyinliye bu soru ağır gelir ablam. Ciddi sorular için yanlış yerdesin ;)
Nereye gideyim o zaman
Bu can sıkıntısı beni çok düşündürüyordu. Bak şimdi üstüne bunu da düşünmeye başlayacağım.