Zengin bebeleri parayı basıyor koleje. Devletin nitelikli lisesine giden başarılı çocuktan daha çok obpsi oluyor. Bazıları çalışmıyor bile. 12 de dershane kolejte etüte bastırıyor tabi adam yks birincisi çıkar. Herşeyi geçtim ama bu obp girmeme rağmen benim bile sinirimi bozuyor. Çok adaletsiz sistem.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
82.5 obp ile katılıyorum. Kolejlere müdahale edilmeli
Ya çok kötü umarım geriye atmaz seni. Ben 2004luyum hesap yaşı yanlış. Yksye girmedim girmeyeceğim de fakat lgsde bile aynî şey. Ayrıca devlet okulu öğretmenlerin puanı gayet kıt derse katılsan bile. Benim birtek matematiğim kötüydü. Sınavımıda obp mide matematikten kaybettim düştüm meslek lisesine. Yksye girdiğimi hayal bile edemiyorum. Umarım sınavın iyi geçer ve en azından çocuklarımıza iyi sistem gelir şimdi imkansızda artık
Yaşıtız. Valla bebişim artık bir yere yerleştim de kurtulayım sistem her geçen gün berbatlşıyor zor iş
Teşekkürler umarım hayatt istediğin yerlere gelirsin
bence de adaletsiz. obp kaldırlmalı
Iyi calis
Ben girmeyeceğim konu o değil. konu adaletsizlik
Adaltesizlik heryerde.. burcun ne
Okuuonmu
Hayır çalışıyorum. Liseyi bile sınavın belirlediği zamanda doğduğum için maalesef iyi bir matematik yapamadığım için 350 puanla bile meslek lisesine gittim. Tavan puanı bendim. Ama nitelikli liselerin puanı uçuyor maşallah. Bölümümle alakalı yerde çalışıyorum
Ya basatiliumissin aslinda.. kazanirsin devletide.. sana birsey diyimmi.. kendi bransimda Turkiye 73uncusu oldum memurlugu kazandim 2,3ay once istifa ettim haksizliga baskoya ugradim
Yok ben 20 yasındayım ve kafam hala matematiğe basmıyor. Ki meslek lisesi'nden sanırım hiç bir yere varamam. Ama iyi olduğunu düşünüyorum birazda. 12. sınıftan beri çalışıyorum birikimim oldu kendi iş yerini açıcam bir iki yıl sonra
Keske bende bi yer acsam.. marematigi az bi net yapsan da yeter.. sozele yogunlasiirsin
Yok artık kendim için en iyi yolu seçtim. Ki tıp hariç hiçbir şeyin garantisi yok artık maalesef en iyisi kendi iş yerini açmak
Ticaret risk aslinda acasimda var
Ben güzellik merkezi açıcam nail artık üzerinde yoğunlaşmak istiyorum protez tırnak yani bu dönemler çok moda.
Moda olan şeyler haklında açabilir sen belki tutar
Moda,, olabilir veya cay, kahve satan yer.. aalinda vardi cok guzel yer
Yani devir değişti birikimin varsa e ticaret sitesi değişik bir bir restorant konsepti tercih ederdim ben. Fakat meslek lisesi güzellik mezunu olunca en iyisi kendi alanım
Bende meslek cikisliyim.. guzellik merkezinde bayan kuaförü olabilirmiyimki
Bilmiyorum eğitim gerekiyor ben direk güzellik alanından mezunum fakat kuaförde hiç çalışmadım hep güzellik merkezinde. Kuaförler zor ama merkezde tercih ederim
Cay kahve.. tost yapabilirim
Burcun ne
Onla pek kazanamazsın. Ama okulda falan kantin açmayı deneyebilirsin
İkizler
Waybe ikizler burcu zeki.. kibar.. okul kantininde iyi kazanilir ihale almak lazim..
Niye ikizler burcu zeki olmuyor mu😃
Kolej'de şener şen güzel olur tam bilgim yok ta baya para alabilirsin
Ikizler zeki olur.. şener sen derken anlamadim... ya koyde mandalina,, zeytin bahcesi vs var tek cocugum ama ben özgürlük seviyorum
Ay otomatik düzeltme şener şen diye çevirmiş ne yazacağımı bende unuttum
Kolej'de açarsan yazmak istedim galiba bende unuttum oraya ne yazacağımı
Senin canin saolsun canim... yukselen burcun ne
Başak
Ya basak bakimli guzel giyinir.. parfum sever.. derayci bazem kucuk detayda mutluda olur, mutsuzda.. titiz.. meşguliyeti fazla
Birseyler atistirim sana doncem mesajlara
Tamam
Senin işin ne
Benim burcummu
Mesleğin
Idari ve mali islere bagliydim.. memur olarak,, martda istifa ettim
şu an calısmıyor musun
şu an ailemin yanindayim tek cocuk.. mandalina var, bahce var zeytin bahceside... arada bi kpss ye goz ucuuyla bakıyorum