Duygusu olan adam böyle cevap vermez değil mi? Hatta hayatında biri olduğundan bile şüphelendim. Haksız mıyım beyler?

Duygusu olan adam böyle cevap vermez değil mi? Hatta hayatında biri olduğundan bile şüphelendim. Haksız mıyım beyler?

Hayatında biri var mı bilemem ama sana şunu söylemiş: İş bulup vize almak o kadar kolay değil en az 2-3 ay sürüyor, bizim ilişkimiz bu 2-3 ayda nasıl olur bilemiyorum. O yüzden hayatında böyle önemli bir kararı benim yüzümden alma eğer kendi isteğinse ingiltereye gelmek o zaman problem yok diyor.
Peki sence de mantıklı mı bu? Mantık çerçevesinde cevap vermiş ama bir duygusu olsa gel derdi bence böyle cevaplamazdı
Evet mantıklı ve olgun bir insanın cevabını vermiş sana, duygularını bilmem mümkün değil ancak senle sevgili bile değil sadece flört. Sırf flörtün için başka ülkeye mi geleceksin de demek istemiş, kendi isteğinse gel ama benim için gelme belki sevgili bile olmayız demiş. Sen de biraz sevgiye muhtaçlık var sanırım, flörtü bırak sevgilin olsa bile başka ülkeye taşınıp orada çalışmak ve yaşamak basit bir karar değil adam da sana bunu söylemiş.
İlk gittiği zamanlar bana yazıp hadi ziyaretime gel demişti. Daha sonrasında da yazdığında gel burada iş bul demişti ama 2.5 sene geçti üzerinden çok sular aktı. Ben işten çıkarıldım burada hevesim yok zaten yurt dışına gidiyim diye düşünüyorum ama özellikle ona yakın olanı seçerdim biraz daha olumlu yaklaşsaydı. En sonda ekledi zaten hızlı bir adamım 2-3 ay sonra başım bağlanır sana dediğimle kalırım diye
Daha türkçe bile konuşamayan biriyle görüşüyorsun ve senünle ciddi düşünen birisi değil. Gidip başına bela olırsun düşümcesi var ve büyük ihtimal evli 😅 nerden buluyorsunuz ya böylelerini. Ona güvenip gitmeyi düşünecek kadar ne derece muhabetiniz ilerlemiş olabilir ki. Yani bu seviyeye ulaşmanız için en az 6 aydır görüşüypr olmalısınız ve en az iki sefer de reelde farklı zamanlarda görüşmüş olmalısınız bu sürede.
Oooo orada grup seks yapmayanı, gecelik hatta anlık seks yapmayadı "dövüyolar, ülkeden atıyorlar" öyle iş bulup onun yanına gitcen , sevgili olcanız , aşk yaşayacağınz unut bunları.. adam doğru söylemiş aslında mesajı açık (bana güvenme ) diyor.
Evet ardından da ekledi hızlı bir adamım dedi. O zaman hiç şans yok mu yani beni kesin istemiyo sevgili olarak
kesin istemiyor, yani öyle bir şey yok orada.. ama sen kendini düşünüp onu basamak olarak kullanıp kendini ingiltereye atmak istiyorsan bunu yapabilirsin. ama sevgili filan , yani ona sırtını yaslamak gibi düşünme bunu aklınla yapman lazım. hangi durumlarda sana faydalı olabilir biraz irdele...
Cevap
6Cevap
Bence ayrıl ondan
Zaten sevgili değiliz
Çocuk haklı ama seninle ciddi bir düşünce içerisinde olmadığı için bu şekilde cevap vermiş. Daha görmediğin birine ne kadar güvenebilirsinki.
Gördüm 3 kere görüştük yüz yüze
Ben olsam engellerdim. 2-3 ay sonra ne olacağımız belli değil demiş, resmen zıçmış sıvamak için elli cümle kurmuş.
Yani diyor ki eğer gelirsen başının çaresine bak ne halin varsa gör diyor yani anladın mı?
Elin s1kiyle gerdeğe girilmez
Sende de bir gram beyin varsa bunla ilişiliğini kesersin zaman kaybı yani gel iki sevişelim desen koşarak gelir
Yurt dışında yaşayan adam tr de bi kızla flört etmez. Arkadaşça konuşuyordur seninle.
Bana güvenme demiş işte adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?