AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
zor mu orası
Zor kanka ama , emeğinin karşılığını alıyorsun o güzel
Eyvallah
Ben bundan yıllar önce kaza geçirdim
Ve dişlerinden bir tanesi kırıldı
Bende o yıllar ço üstüne düşmediğim için diş çürüdü ve çektirdim şimdi 24 yaşındayım şimdi implant ve tel ücreti bana ne kadara mâl olur
Türkiye'de 150k bulur rahat
Çenem kilitleniyor gibi oluyor sık sık yemek yerken de çenemden ses geliyor sebebi ne olabilir?
Çene gelişimi, problemi olabilir kireç olabilir eklem problemleri olabilir kesinlikle bir hekime git , bakılsın kaç yaşındasın
26 yaşındayım diş hekimine gittim 20 lik dişten kaynaklı olabilir dedi 20lik dişlerimi çekti bir şey değişmedi
20 lik diş çekimi yüz şeklini değiştirir mi
Vi videoda görmüştüm çokuyormuş galiba o kısım o videoyu ızleyince bana da yüzümün şekli değişmiş gibi geldi psikolojik midir bu
Birde yirmilik diş çektirmenin bana bir zararı ya da faydası olur mu? Ağrı falan yapmıyordu
Direkt bana yazsana özelden takip edemiyorum pek
Bak 20 lik dışı çekmesi olabilecek sebeblerden biri ben buna karşı olurdum muhtemelen, ve çökme olayı çok çok nadir olur yüz şeklini etkiler mi diyorsan çok çok çok az ama. psikoliojik olarak etkileri vsr
20 lik dışı çektirmenin ağrı yoksa gerek yok
Ağzın küçük se çektirmenin iyi
İmplant riskli mi. Yüz felci ihtimali ne kadar
Her cerrahi operasyonun bir riski vardır küçük ya da büyük , bunu en aza indirmek için alanında uzman kendini kanıtlamış bir çene cerrahisi şart
Zigomatik implant neden pahalı diğerlerine göre?
Bir tane dişi 30 bin dedi bide sence pahalı mı?
Kaliteli bir İmplant çünkü
Hayur pahalı değil iyi bilen demiş o İmplantlar çok pahalı bizzat tr nin en büyük şirketi çok yakın bir arkadaşımın babasının sorayım fiyat falan
Ameliyat yapacakmış ondan olsbilir mi. Malzeme olarak en kalitelide zirkon mu kullanıyorlar.
Zirkon yes bir numara
Bide cam diş bişey en pahalıymış
O özel sipariş le yapılıyor ys
Altın diş de var oda süper asit vs etkilemiyor düşün :D
Altın sevmem. Yüz felci konusunda biraz tedirgin oldum. Yoksa istiyordum yaptırmayı. Bazı implantlarda her insana uyum sağlamıyor muş düşüyormuş. birtakım testler olmadan yaptırmayın diyende var. Benden test istemedi sadece röntgen çektirdim tamam olur dedi
Ya canım dediğim gibi risk var ama. git paraya kiy en iyisine git en iyisini yaptır cidden
İmplant uymazsa ameliyat ederler delik deşik olursun
Sağol ya iyice korktum shdjdh
Bxjdjdnd korkma hayır ama ben sana gerçekleri söylemezsem seni kandırmış olurum bunu istemem
Soruyorum hekim bey hazır mısın