Eğitim & Kariyer Üniversite de son haftaların yoklaması önemsenmiyor değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Haftayı tamamladım ama gene derse giresim yok 😒 Güncellemeler+1 yıl ... Üniversite de son haftaların yoklaması önemsenmiyor değil mi? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimse takmaz %60 üzerinde devam varsa bırakmaz takıntılı hocalar degillerse 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu dekanın dersi Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hocasına bağlı 0 5 Yorumla YorgunBirCicek +1 yıl Bana yazar mısın dm kapalı? Yorumla Acılıkoala +1 yıl Ne için yazacağım? Yorumla YorgunBirCicek +1 yıl Eğitim hakkında konuşmak istedim rahatsız ettiysem kusura bakma İyi akşamlar Yorumla Acılıkoala +1 yıl Yok rahatsız etmediniz sadece özelden birine yazmak için sebebini bilmem gerekiyor. Bazı insanlar saçma sapan şeyler yazıyor çünkü. Yorumla YorgunBirCicek +1 yıl Evet o konuda haklısınız size katılıyorum. Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Bence sorun olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Denedin mi Yorumla sakızkabugu +1 yıl Evet. İdare etti hocalar Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla sakızkabugu +1 yıl Sıkıntı olmaz canısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kimse takmaz %60 üzerinde devam varsa bırakmaz takıntılı hocalar degillerse
Bu dekanın dersi
Hocasına bağlı
Bana yazar mısın dm kapalı?
Ne için yazacağım?
Eğitim hakkında konuşmak istedim rahatsız ettiysem kusura bakma
İyi akşamlar
Yok rahatsız etmediniz sadece özelden birine yazmak için sebebini bilmem gerekiyor. Bazı insanlar saçma sapan şeyler yazıyor çünkü.
Evet o konuda haklısınız size katılıyorum.
Bence sorun olmaz
Denedin mi
Evet. İdare etti hocalar
Nasıl yani
Sıkıntı olmaz canısı