Eğitim & Kariyer Burada en garip meslek sahibi olan kim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yazında öğreneyim 😆 Güncellemeler+1 yıl Öğreneyim değil öğrenelim olacaktı hep beraber öğrenelim 😂 Burada en garip meslek sahibi olan kim? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Mesleğim yok benim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burada ev kadınları doktor, mimar, mühendis oluyor. Yani ne ararsan var sana ne lazım 3 3 Yorumla Soran +1 yıl En ilginci lazım var mı elinizde 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bişey. Sahte doktor mu istersin mimar mı? Doktor canından eder mimar evinden. Başına iş alırsın Yorumla Soran +1 yıl Yahu eğlence amaçlı sorulmuş bir soru napacam milletin işini 😅 Yorumla
Begonvil28 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Torbacı en ilgincidir 1 2 Yorumla Begonvil28 +1 yıl Ben değilim dkdmekzmm vardı torbacı bir tane odur yaanii Yorumla Soran +1 yıl Jsjdjfjdkdnfd onu nereden tanıdın diye bir soru sorsam 😂😂😂 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 579 cevap paylaştı. Galericiyim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Para bende şöhret bende diyorsunuz yani kolay gelsin 😄 Yorumla eternity-a +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tezgahtar 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne tür işler tezgahlıyorsunuz Yorumla BayKastamonu +1 yıl Ekmek satıyorum. Yorumla Soran +1 yıl Kazancınız bol bereketli olsun ☺️ Yorumla BayKastamonu +1 yıl Allah razı olsun teşekkür ediyorum Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben doktorum. 1 32 Yorumla Soran +1 yıl Ne doktoru doktor bey Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Kalp doktoru. Güzel kadınları acil serviste tedavi ediyorum. Yorumla Soran +1 yıl İnanmıştım Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Nabzın 100ü geçmiş, yaklaş bakayım. Yorumla Soran +1 yıl İhtiyacım yok teşekkürler 😅 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl 112’yi arayıp, doktor bey doktor bey ışık hızında size geliyorum sedyemi hazırlayın dersen gelmem 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun yaa hastalanmak istemiyorum 😂 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Allah’ın işine bak seni hasta edip bana düşürecekmiş abooo Yorumla Soran +1 yıl Şom ağızlılığını puanlasan kaç verirsin 😬 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl 1Dediklerimin hepsi doğru 🥹 Yorumla Soran +1 yıl İyi şükür azmış.Tamam hasta olursam kapına gelirim doktor bey 😆 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Yarın sabah 8e randevu verdim, biraz hasta görünüyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Akıldan mı 😅 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Evet) Akıl hastası demeye dilim el vermedi, sen kendi teşhisini koydun) Yorumla Soran +1 yıl O zaman bana kalp değil akıl doktoru lazım Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Hafta sonları akıl doktorluğu yapıyorum, hafta içi üç gün kalp doktorluğu, iki gün iç hastalıkları uzmanlığı. Yorumla Soran +1 yıl Hmm donanımlı doktor diye buna derim o zaman hafta sonu için randevu alabilir miyim Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Cumartesi sabah seni yatırıyorum, pazartesi çıkışını veriyorum. Sabah 7de hastanede ol, yanına iki kilo pastane kurabiyesi al 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Ev kurabiyesi olsa olmaz mı hocam Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Ağızda dağılıyorsa olur, kurabiye sert olup diş kırılırsa seni diş hekimine nakledemem 🥹 Ah şu kıskanç doktorlar. Yorumla Soran +1 yıl Yok anne kurabiyesi ağızda dağılan cinsten Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Hanım eller kurabiyesinin mucidi gibi konuştunuz 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Annem diye demiyorum ama yemeklerini yiyen parmaklarını da yer Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Kayınvalideme bak sen, şimdiden damadı için güzel yemekleriyle gündeme mi geldi 🥹 Doktorum tabi, komşulara hava atacak. Yorumla Soran +1 yıl Doktorluktan damatlığa mı yükseldin hayırlı olsun 😄 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Pazartesi sendromunu atlatabilmek için damatlık yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Başka yaptığın ek iş var mı Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Nakış dokumak Yorumla Soran +1 yıl Oh ohh maşallah on parmağında on marifet Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Bi de çok güzel tatlı yaparım 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Hüzünlü ponçik bir doktor, bir nakışçı, bir damat 😅 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Tamam çok konuştuk, diğer hastalarıma da zaman ayırmam gerek. Yorumla
Marjinalİhtiyar Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Polis 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Adli vakalarda kapınızı çalalım o zaman kapınızı çaldık diye hapise atmayın ama 🤣🤣🤣 Yorumla Marjinalİhtiyar +1 yıl Sen gel sorun yok 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır kapınızı çalarım 😄 Yorumla Marjinalİhtiyar +1 yıl Şimdi de çalabilirsin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl çalayım 😬 Yorumla Marjinalİhtiyar +1 yıl Üyelik ismim görünüyor bak 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Zamanında siz benim kapımı çalıştınız aslında küçük bir sohbet geçmişti 😅 Yorumla Marjinalİhtiyar +1 yıl Devamını getirelim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bakarız 😂 Yorumla Marjinalİhtiyar +1 yıl Salladın sanki 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yok valla 😆 Yorumla
Erycahs31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Merak ettim bende 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Eee sende söyle işte boş geçme 😆 Erycahs31 +1 yıl Uurencii Soran +1 yıl Allah zihin açıklığı versin 😄 Erycahs31 +1 yıl Amin cumlemize Erycahs31 +1 yıl Sen ne iş goruyon Soran +1 yıl Ben işsiz bir işçiyim iş arıyorum 😅 Erycahs31 +1 yıl Geçmiş olsun 🤣 Soran +1 yıl Sağolasın 😂 Erycahs31 +1 yıl Sende sagolllll
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mesleğim yok benim
Burada ev kadınları doktor, mimar, mühendis oluyor. Yani ne ararsan var sana ne lazım
En ilginci lazım var mı elinizde 😄
Nasıl bişey. Sahte doktor mu istersin mimar mı? Doktor canından eder mimar evinden. Başına iş alırsın
Yahu eğlence amaçlı sorulmuş bir soru napacam milletin işini 😅
Torbacı en ilgincidir
Ben değilim dkdmekzmm vardı torbacı bir tane odur yaanii
Jsjdjfjdkdnfd onu nereden tanıdın diye bir soru sorsam
😂😂😂
eskiden pazarlarda sutyeni giyip satanlar vardı
Galericiyim
Para bende şöhret bende diyorsunuz yani kolay gelsin 😄
Teşekkür ederim
Tezgahtar
Ne tür işler tezgahlıyorsunuz
Ekmek satıyorum.
Kazancınız bol bereketli olsun ☺️
Allah razı olsun teşekkür ediyorum
Ben doktorum.
Ne doktoru doktor bey
Kalp doktoru. Güzel kadınları acil serviste tedavi ediyorum.
İnanmıştım
Nabzın 100ü geçmiş, yaklaş bakayım.
İhtiyacım yok teşekkürler 😅
112’yi arayıp, doktor bey doktor bey ışık hızında size geliyorum sedyemi hazırlayın dersen gelmem 🥹
Allah korusun yaa hastalanmak istemiyorum 😂
Allah’ın işine bak seni hasta edip bana düşürecekmiş abooo
Şom ağızlılığını puanlasan kaç verirsin 😬
1
Dediklerimin hepsi doğru 🥹
İyi şükür azmış.
Tamam hasta olursam kapına gelirim doktor bey 😆
Yarın sabah 8e randevu verdim, biraz hasta görünüyorsun.
Akıldan mı 😅
Evet) Akıl hastası demeye dilim el vermedi, sen kendi teşhisini koydun)
O zaman bana kalp değil akıl doktoru lazım
Hafta sonları akıl doktorluğu yapıyorum, hafta içi üç gün kalp doktorluğu, iki gün iç hastalıkları uzmanlığı.
Hmm donanımlı doktor diye buna derim o zaman hafta sonu için randevu alabilir miyim
Cumartesi sabah seni yatırıyorum, pazartesi çıkışını veriyorum. Sabah 7de hastanede ol, yanına iki kilo pastane kurabiyesi al 🥹
Ev kurabiyesi olsa olmaz mı hocam
Ağızda dağılıyorsa olur, kurabiye sert olup diş kırılırsa seni diş hekimine nakledemem 🥹 Ah şu kıskanç doktorlar.
Yok anne kurabiyesi ağızda dağılan cinsten
Hanım eller kurabiyesinin mucidi gibi konuştunuz 🥹
Annem diye demiyorum ama yemeklerini yiyen parmaklarını da yer
Kayınvalideme bak sen, şimdiden damadı için güzel yemekleriyle gündeme mi geldi 🥹 Doktorum tabi, komşulara hava atacak.
Doktorluktan damatlığa mı yükseldin hayırlı olsun 😄
Pazartesi sendromunu atlatabilmek için damatlık yapıyorum
Başka yaptığın ek iş var mı
Nakış dokumak
Oh ohh maşallah on parmağında on marifet
Bi de çok güzel tatlı yaparım 🥹
Hüzünlü ponçik bir doktor, bir nakışçı, bir damat 😅
Tamam çok konuştuk, diğer hastalarıma da zaman ayırmam gerek.
Çiftçiyim.
Çok güzel kolay gelsin ☺️
Polis
Adli vakalarda kapınızı çalalım o zaman kapınızı çaldık diye hapise atmayın ama 🤣🤣🤣
Sen gel sorun yok 🤣
Tamamdır kapınızı çalarım 😄
Şimdi de çalabilirsin 🤣
Nasıl çalayım 😬
Üyelik ismim görünüyor bak 🤣
Zamanında siz benim kapımı çalıştınız aslında küçük bir sohbet geçmişti 😅
Devamını getirelim 😅
Bakarız 😂
Salladın sanki 😅
Yok valla 😆
Merak ettim bende
Eee sende söyle işte boş geçme 😆