Başka şehirde memur oldum ama ailemi memleketimi çok özlüyorum düşünüp daralıyorum memlekette olayım da zor işte de çalışırım diyom istifa etsem çok pişman olurum aile çevre de karşı çıkar alışır mıyım acaba üniversite okudum askerlik yaptım hiç umrumda değildi şimdi gurbet istemiyorum anlamadım niye öyle oldu geçer mi Özlem sizce?
gider gider. şu an gayet normal. aslında bir tık alışmış olman lazımdı üniversite okumuşsun askerliğe gitmişsin ama yine de insanı az da olsar üzer özletir ancak askerde filan nasıl alışıyorsun zamanla bunda da alışacaksın. geçip gidecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
geçer tabiki. ilk zamanlar normal. zamanla alışırsın.
Aile ve memleket özlemi gider mi
gider gider. şu an gayet normal. aslında bir tık alışmış olman lazımdı üniversite okumuşsun askerliğe gitmişsin ama yine de insanı az da olsar üzer özletir ancak askerde filan nasıl alışıyorsun zamanla bunda da alışacaksın. geçip gidecek
Ayn ben de öyle düşünüyorum ya ortamım olmadığı için ya da yaş ilerledikçe memleket özlemi sarıyor
ortamının olmaması çok etkiler. ortamı kurdukça bu durum azalacak zaten göreceksin.
Aile ve memleket özlemi gider mi tamamen
gider gider.
Teşekkür ederim 🙂
Sende de oldu mu hiç
Bu durumlar
ben sadece askerlik için ayrılmıştım ailemden ama onda da öyle pek olmadı hazırlamıştım kendimi.
Sonra alıştın mı gurbete
Alıştım. Hatta ailemin yanından ayrılırken ağlamayan ben askerden ayrılırken ağladım düşün yani
Şu an aile ve memleket umrunda değil demi
umrumda tabi ama öyle çokta büyütmüyorum gözümde çünkü büyütürsem zorlanırım zaman geçmek bilmez mutsuz olurum.
üniversitede umrumda değildi ortam arkadaş vardı kapalı ortamda çalışmıyordum vb burada ortam arkadaşlık önemli sanırım
aynen öyle
Başka memurluklar mı denesem tayin için sabretmek mi acaba
sabret tadını çıkar. millet memur olmak için can atıyor herkese nasip olmuyor. bu kadar takma kafana. zamanla alışacaksın her şeye.
İnş teşekkür ederim 🙂
İnfaz koruma memuru diğerleri gibi değil kapalı cezaevi bir de telefon yok o sıkıntı
Hangi şehir ve hangi Memurluk yapıyorsun
Mardinliyim İstanbul'da memur oldum
Bence haline sükret.
Memleket ve ailemi özlüyorum
İstifa edersen pişman olursun kanka heleki su devirde
Biliyorum çok sıkıntı ama şimdi memlekette olmak istiyorum ya
Nereye atandın
Memleketinden hic dışarı cıkmamış mıyfın
İstanbul'a atandım üniversite okudum askerlik yaptım
Kıyamam sana ya. Biraz hava al cık dışarı kanka cafe ye git denizi izzle istagrama resim at veya bir kitap al sakin cafe de oku insanları izle
Spora yazıl ya da
Daha düzenim yok ev falan tutmadım
Keşke bende olsaydım şükret bence
Yaş ilerledikçe memleket çekiyor insanı
Bak ben şu an her an dua ediyorum memur olmak için. Sen de kazanmak için gösterdiğin çabayı düşün. Evlen yuva kur
Hemen evlenmek istemiyorum
Hayat senin tercih senin , mutluluklar
Ne öneriyorsun sen
Yerinde olsam evlenirim o da sana uymuyor
Hemen evlilik iyi mi acaba
En güzeli bu devirde
Bilmiyorum ya çok kararsızım
Evlen harama da bulaşma yuvan huzur dolar
Memlekette değilim nasıl memleketten kız bulcam
Olduğun yerden bul
Annen bulsun görüş
Burdan bulsam eş durumuyla tayin yapamam memlekete