Bela ile gelen terfi?

Merhaba, x firmasında personel olarak çalışıyordum. hedefim yükselme İleri gitmekti. birgün bölge dışı şubeden teklif geldi bende kaçırmak istemedim hemen kabul ettim. Fakat zamanla bilmediğim insanlarla çalışma onlara sözünü geçirmeye çalışma mücadelesi, çalışanların eksik yanların olması onlarla ilgilenme, kendi işlerime koşturma vs. Derken günden güne iyice ağırlaşmaya daha fazla öyle hissediyordum. bi mücadele dönemi geçirdim içimde ama sonrası en iyisi geri dönmek bildiğin insanlarla bildiğin düzenle acemi dönemin daha hızlı olumlu şekilde iyi ve olacağını düşündüm. talebi ilettim yeni yöneticiye fakat bir süre en fazla 1-2 ay personel olarak çalışmamı istedi ben direk dönerim diye beklerken yardımcı olmak adına kabul ettim. Keşke etmeseydim aylar geçti ne zaman giderim dediğimde İleri tarihe atıldı. eski yöneticim direk alamıyor önce olduğum yerdeki kişi onay vermesi lazım. İşte iyi niyetle çıkılan yolda nelerle karşılıyor insan. Hak adalet elbet birgün yerini bulur olanlar unutulur. bir şey dışında vicdan, kibir, saygısızlık ve yiyilen hak ve kul hakkı unutulmaz...

MÜCADELE DEVAM EDER, HAKKINI ALANA KADAR SAVUNURSUN KENDİNİ
İŞ ÇIKIŞ VERİRSİN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bela ile gelen terfi?