Merhaba ben liseyi bitirdim ama mallesef mezun olamadım vermem gereken 16 tane sorumluluk sınavı var hocalar benden nefret ediyor o yüzden benim çok sorumlu dersim var dersleri vermezsem peki ne oluyor bir bilgisi olan var mı?
Birde şu konu çok önemli bazı ögrencilere hocalar müdürler torpil yapıyor hiç çalışmadan ne sorumluluga kalıyor ne sınıfta kalıyor beleşe mezun oluyor
En büyük örneği benim arkadaşım lisede 4 er 4 er sayamam diyordu çocuk epilepsi hastası ve sınavlara hiç çalışmıyor 4 er 4 er 100 e kadar sayamayan çocuk lise mezunu oldu ne sorumlu dersi var nede sınıfta kaldı bu sınıfta kalanlara ya da sorumluluğu olanlara haksızlık birde okul devlet meslek lisesi benim vergilerimle maaş olan hocalar devlet memurları beni sorumluluğa bırakıyor ya ben şikayet etmek istiyorum bu okuldaki torpil ve sorumluluk olayını bıktım nereye şikayet edebilirim sizce bilgisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Milli eğitime dilekçe yazabilirsin
Nasıl yazıcam milli eğitim anlamazki
Okulda herkes sorumluluga kaldı Epilepsi hastası arkadaşım müdürle hemşeriymiş birde sözde Epilepsi hastası ya bu çocuk hiç sorumluluğa kalmadan mezun oldu bu ne kadar etik dilekçe ne yazmalıyım? Milli eğitim anlarmı torpili peki ve ceza olarak ne yapabilir
milli eğitime şikayet etsemde bir şey olmaz ki haksızlık bu
Okul milli eğitime bağlı sen dilekçe yazarsan yardımcı olabilirler sen yine şansını dene yaz
iyide arkadaşım şu an mezun oldu ne yazıcamki ben adamı tekrar liseyemi yolluycaklar ya da diplomasınımı alıcaklar
Okulda torpil haksızlık yapılıyor evet liseyi bitirdim 16 tane sorumlulugum var vermem gereken ve geçirmiyorlar bu ne kadar etik bir durum?
İşte bunu dilekçe de belirt durumu iza et
Anladım da okula gittim Haziran'da sorumluluk sınavlarını vericem sonra geçiricez dediler hoca bana
Eee o zaman niye şikayet ediyorsun ki bu durumu
Ya liseyi bitirdim şu an hala 16 tane sorumluluk sınavım var benim sitem ettiğim konu bu değil okulda bazılarına torpil yapılıyor
Benim arkadaşım müdürün köylüsü stajı babasının yanında yapmış gerisini siz düşünün staj puanı 100 ayrıca hiç sorumluluğa kalmadı beleşten mezun oldu diploma aldı ve bu çocuk epilepsi hastası diye biliyorum adama acayip torpil yapılıyor sizce bu normal mi ya da doğrumu?
Dilekçede okulda torpil yapılıyor adam insan kayırıyorlar desem ne biliceklerki Epilepsi hastası arkadaşımı milli eğitime şikayet etsem adamın diplomasınımı alıcaklar? Mezun olanların diplomamı alıcaklar torpil diye şikayet etsemde bir şey olmaz ki
Siz lise mezunumusunuz diploma bir işinize yaradımı ben liseyi bitirdim ama 16 tane sorumluluk sınavı var vermem gereken verince diploma alıyorumda diploma bir işe yarıyormu?
Üni mezunuyum Yarıyor tabiki de niye yaramasin Bir işe girdiğinde diplomaya bakıyorlar
anladım tamam
benim arkadaşımın annesi lisede okul aile Birliğindeydi stajı babasının yanında yaptı staj notu 100 onu haftada 3 gün staj zaten onu geç birde epilepsi hastası
Ve çocuk lisede ne sınıfta kaldı nede sorumluluk sınavına kaldı hersene beleşten geçti ağa çocuk arkadaşımda acayip uyuz oldum 4 er 4 er sayamıyor hocalar çocuga torpil yaptı ya şikayet etsem bunu diplomasını alırlarmı elinden
Bizim okulda torpil çoktu para ile sınıf geçen Epilepsi hastalarına ayrıcalık vardı arkadaşım mesela para ile sınıf ve okul geçenlerde vardı adalet nerde?
sizin zamanınızdada torpil yapılan bir kişi varmıydı lisede veya üniversitede sizinde canınızı sıkıyormu bu durum
Her yerde var haksızlık ama hakkını aramak istiyorsan dediğim gibi dilekçe yazabilirsin he bir şey yaparlar mı hayır ama sen yine hakkını aramış olursun