Üniversitede çok başarısızım?

artık ne yapayım bilmiyorum. ülkenin en iyi ünilerinden birinde okuyorum. 2 senedir ortalamam korkunç. bir türlü çalışmayı odaklanmayı düzenli olmayı beceremedim. hayatımdaki diğer problemlere odaklı kaldım. bu sene başında daha motive başladım ve ortalamamı baya bi toparlamıştım. ikinci dönem ise arkadaşlarımla ve kaldığım yerle alakalı sorunlar yaşadım. artık sürekli tekrar eden problemlerim yüzünden bi süre durmadan intihar etmeyi düşünüp yemeden içmeden kesildim. birkaç aydır psikoloğum da var fakat bir şey değişmedi. ilk sınav tarihlerim hep o zamana denk geldi ve ders çalışmadım. berbat notlar aldım. sonrasında biraz hayata tutunmaya çalıştım fakat nedense sürekli ödevleri, ders çalışmayı derslere gitmeyi istemsizce unuttum. ortalamam berbat kalacak ve seneye yine 1. sınıf olmak zorunda kalacağım. etrafımdaki insanlar arkadaşlarım hep beni geçti. sık sık insanlara bakıp sorumluluklarını nasıl yerine getirdiklerini derslere nasıl odaklandıklarını sorguluyorum. ben neden onlar gibi değilim diye sorguluyorum. artık hayatımda hiçbir zaman bi baltaya sap olamayacağımı hatta bu gidişle okuldan atılacağımı düşünüyorum. artık gerçekten de benim için kendimi öldürmekten başka bir seçenek kalmamış hayatım sefalet içinde geçecekmiş gibi hissediyorum. daha önce bunu yaşayıp da düzelen hayatını kurtarabilen biri oldu mu aranızda?

Üniversitede çok başarısızım?