20 Yaşındayım ne yapacağımı bilmiyorum?

Merhabalar yaşım 19 haziranda 20 olacağım 12. sınıfın 2. dönemi e ticaret yapıyordum ve işlerim çok iyiydi yoğun geçtiği için açığa geçme kararı aldım açıktan bitirdim liseyi 2yıl boyunca da böyle geçirdim ama işlerim battı kendime farklı bir yol izlemem gerek farkındayım sınava da giricem ama hiç bir yeri tutturamayacağımı biliyorum iyi değil derslerim son 1 aydır stresten geberiyorum ne iş yapacağımı bilmiyorum kendisi için canımı veririm dediğim çok sevdiğim kız arkadaşımda aldattı beni, üzüntüden aylarca kendime gelemedim üstüne gelecek kaygısı çok etkliyor beni. Daha 1 sene öncesine kadar hayatımın en güzel anlarını yaşıyordum ilk kız arkadaşım oldu sürekli şehirler arası geziyordum gezerken e ticaret yaparak paramı kazanıyodum ailemden bugüne kadar 1 kuruş bile almadım gezmek eğlenmek için. şu an ise her günüm evde ağlayarak çıkar yol bulma ile geçiyor. Bursa da yaşıyorum avm de çalışmayı düşündüm ama ileri yönelik baktığım zaman 40yaşıma geldiğim zaman ne yapacağım müdür olsam bile avmde hiç çalışan 40 yaşında biri görmedim araştırdım bir yaştan sonra işten çıkartıyolar. Sosyal insanlar ile iyi anlaşabilen biriyim ingilizce temelim var üstüne gidersem daha da iyi olur ama kendimi değerlendirebileceğim bir fikir gelmiyor aklıma, ekmeğimi taştanda çıkarırım bir yere kadar sorun bu değil ben boş insan olmaktan bir baltaya sap olamamaktan çok korkuyorum yanlış anlamayın emekçi insanlara asla laf etmiyorum kendi değerimi biliyorum neler başarabileceğimi biliyorum sadece derslerim iyi olmadı diye boşa giden bir hayatımın olması beni çok korkutuyor dostum dediğim arkadaşlarım veterinerlik mühendislik okuyorlar abim ise mimarlık ben ise böyle kaldım hiçbir lüks takıntım yok asla boşa para harcamam birikimim var benim yaşımda biri için iyi sayılabilecek bir rakam geleceğim için borsa ve kriptoda değerlendirdiğim. tembel olmayı sevmiyorum ruhumda boş durma kavramı yok asıl beni üzen bu işte şu an evde kitap okuyorum ingilizcemi geliştirmek ile uğraşıyorum ama yeterli değil günüm boş geçiyor geleceğim için çok ümitsizim için yanıyor tavsiyelerinize fikirlerinize muhtacım.

20 Yaşındayım ne yapacağımı bilmiyorum?