Eğitim & Kariyer Kuyumculuk işinden anlayan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bişey gostercem de Güncellemeler+1 yıl Fiyatı ne kadar eder arkadaşlar beş bin falan edermi tahminen Kuyumculuk işinden anlayan var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Görselde belli olmaz gadası 0 0 Yorumla
Mehmed2535 Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Uzaktan görmeyle kuyumculuk işi yapılmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok bişey gostercem sadece tahmin etmesi yeter Yorumla Mehmed2535 +1 yıl Olabilir o zaman Yorumla Mehmed2535 +1 yıl Çok güzel gözüküyor ama benim hiçbir fikrim yok kusura bakma Yorumla
BİLALİm0138 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet buyrun 0 3 Yorumla scarface_21 +1 yıl Yeşil altın 14 ayar gibi tabi fotoda göründüğü kadar taşlar ve sahatın aparatları gramdan düşürülür kalanı sadece para eder oda yeni bişi almaya kalkarsan üzerine baya eklemek zorunda kalırsın hiç satmasan daha iyi kullan ben derim Yorumla Soran +1 yıl @scarface_21 yani ortamala kaç eder bı tahminin var mı Yorumla scarface_21 +1 yıl Gramajı bilinmeden tahmin zor maalesef Yorumla
SORcevapMAN Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Evet 0 3 Yorumla SORcevapMAN +1 yıl 14 ayar gibi Yorumla SORcevapMAN +1 yıl Gramina göre alirlar Yorumla Soran +1 yıl Para edermi yani Yorumla
yildiznamebakanbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Tabii 0 2 Yorumla yildiznamebakanbiri +1 yıl 50 bin eder Yorumla Soran +1 yıl Ciddimisiniz kaç ayar gibi duruyo Yorumla
V-For_Vendatta Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sor bakem 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bunların değeri satsam ne kadar eder ve kaç yıllık gibi? ↗ Yorumla V-For_Vendatta +1 yıl Kaç ayar bu ve kaç gram Yorumla V-For_Vendatta +1 yıl O onemli Yorumla V-For_Vendatta +1 yıl Ben alırım senden Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar eder bilmiyorum ayarinida bilmiyorum 5 bin edermi acaba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Görselde belli olmaz gadası
Uzaktan görmeyle kuyumculuk işi yapılmaz
Yok bişey gostercem sadece tahmin etmesi yeter
Olabilir o zaman
Çok güzel gözüküyor ama benim hiçbir fikrim yok kusura bakma
Evet buyrun
Yeşil altın 14 ayar gibi tabi fotoda göründüğü kadar taşlar ve sahatın aparatları gramdan düşürülür kalanı sadece para eder oda yeni bişi almaya kalkarsan üzerine baya eklemek zorunda kalırsın hiç satmasan daha iyi kullan ben derim
@scarface_21 yani ortamala kaç eder bı tahminin var mı
Gramajı bilinmeden tahmin zor maalesef
Evrt
Kaç eder sizce
Evet
14 ayar gibi
Gramina göre alirlar
Para edermi yani
Tabii
50 bin eder
Ciddimisiniz kaç ayar gibi duruyo
Sor bakem