Yani bana çok kötü geldi
soruda yanlış yazılan kelimeyi soruyor tdk de doğru yazım kitapta yanlış gösteriliyo vs gereksiz uzun ve yanlış cümleler coğunda anlatım bozukluğu var vs ne zaman cozsem gereksiz fazla yanlışım çıkıyor diğer denemelerde böyle değil
siz ne düşünüyosunuz yks24 bu kitaplardan mı çıkar sizce?
soruda yanlış yazılan kelimeyi soruyor tdk de doğru yazım kitapta yanlış gösteriliyo vs gereksiz uzun ve yanlış cümleler coğunda anlatım bozukluğu var vs ne zaman cozsem gereksiz fazla yanlışım çıkıyor diğer denemelerde böyle değil
siz ne düşünüyosunuz yks24 bu kitaplardan mı çıkar sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben iki üç tanesini çözdüm seviyesi kolay ortaydı çözülür ya elinde deneme kalmadıysa çöz gitsin
bu sene meb ve osym birlesecegi icin soru tarzlarını oradan alacaklarmış ama bence yks ile alakası yok ya eğer bu sene kitaptaki gibi olursa çoğu kişi afallar
3 adım denemelerinden mi bahsediyorsun meb kitaplarından mı?
3 adım denemesi
ya bence zor değiller neden öyle dedin ki çöz gitsin
bana 2. adım 3 den sonrasi zor geldi açıkcası ama değişiyo tabi kolay olanda var ama genede begenmedim ya :/
normal geçen seneki tyt ayt cozdugumde netim dahada yuksek cikiyodu
anladım çözmüşsün baya yine de bos ver çözmesende olur kaç net yapıyosun ben kötüyüm baya
bende cok cok iyi degilim tabi sayisal cozmeyi dusunmuyorum ama ea dan giricem mecbur 4 yillik moda tasarim istiyorum %100 burs 338k ya girmem lazim ayt edebiyat 16 17 18 civari tyt turkce 30a yakın sosyal 16 17 vs değişiyo tabi ama tyt turkcede kendimi yetersiz goruyorum saydigim kadariyla net yaparsam 338bine giriyorum
yaparsın ya basitmiş ben sayısalım pf
hangi üni istiyosun
İstanbul istiyorum ama kısmet eğer olmazsa il dışı eskisehir teknik
Ankara haci bayram
ege üni vs İstanbul'da ya İstanbul ticaret ya da doğuş üni
yaparim buyuk ihtimal ama bi stres oluyo insanda mat yapabilsem yük olmayacak ta iste yapamadigim icin o sıkıntı
Hiç uğraşma bile onlarla, farklı yayınlar al
sen cozdun mu peki nasil
Meb yayınları çözmek zaman kaybı olduğu için çözmedim. Daha bilindik yayınlar al internetten de araştırabilirsin istersen
önerdiğin var mı peki yks ile çok benzer olan
Üç dört beş güzeldir, palme zordur ama iyidir, Hız ve renk yayınları fena değildir
tamamdır teşekkür ederim :)
Rica, hangi bölümsün?
meslek lisesindeyim cocuk gelisim yksye giricem iste bolum degişikliği yapicam insallah
Haa anladım, kolay gelsin
teşekkür ederim :)
Ya o denemeler bi bana mı çok kolay geldi
1. adım kolay zaten ama geneli bana sacma alakasiz geldi hatalı sorular
Ben 3. Adımı da çözdüm 3. Adım bile kolay geldi
mesela kolaylık değil bahsettiğim hatalı yksden alakasız olması
Anladık awk heralde
anladıysan ne yrrk yrrk konuşuyon kolay kolay diye sanki aziz sancar kodmn köylüsü
* kdmun dingili awk kezo gaşşari seni ikonco oconco odom zorrrr diye aglamissin yorumlarda kdmun 0ro0spusu seni rakibin kolay diyince zort oldun tabi yrrram senj
ahahahha aglamaya devam et kolay kolay kolay diye inleyeceğine yararlı bi cevap yaz :D
Yks den alakasizsa çözme olmayan kafasını ziktigimin bacım seni bi de soru açmış o beyni zkm
tabi sen ml oldugun için kurcalamıyosun ben insanların görüşlerinide merak ediyorum zoruna gidiyosa ve duzgun kullanamicaksan sgtrgit sil hesabini
Sen kimsin ki cevap yazcam k. dmin tatlısı alakssisa çözme ne cevabı bekliyon awk ozrlusu gvat babalı 0c ajdjjwjejej s.. g şimdi kudddur 0rispu
cok kudurdum gormen lazim :D ne coluk cocuklar var mk
Ağla şimdi bu yorumdan sonra 0rispu awk Man kafalı gaşari olmayan beynini s iktigim
Ağla 0c
Mal awk harbi böyle mal görmedim yks den alakasizsa ne diye soru aciyon burada çözme awk kaşar 0rispu beynsizi puahahahajaja
Bilgin yok
nası yanı