Hava güzelse benim için kesinlikle evde kalmam gezerim, arkadaşlarımla buluşma yemek planlarım olur.☀️🤗Kötüyse hava film ya da uyuma modu🙄🥲

Hava güzelse benim için kesinlikle evde kalmam gezerim, arkadaşlarımla buluşma yemek planlarım olur.☀️🤗Kötüyse hava film ya da uyuma modu🙄🥲

Bahçelerden birisine gidersek mangal yakarız, hava şartları müsait değilse gündüz birkaç farklı yer gezeriz.
Eğer vakit varsa yakın şehirlere geziye gideriz. Cumartesi geceleri de farklı şeyler olabiliyor. Pazar akşamı genelde sakin geçer.
Örneğin güzel bir havada cumartesi ailecek sinemaya gitmek bu tiyatro opera bale müzikal konser dans gösterisi jaz dinletisi vs olabilir. Peşine iyi bir yemek kitapçıda kitap alışverişi diğer alışverişler şeklinde olabilir
Pazar da doğada piknik veya mangal aktivitesi yapılabilir. ya da direkt pikniğe gittik diyelim öncesi ve sonrası yine bir şeyler olabilir. Örneğin ailecek veya sadece eş ile göl gezisi gölde bisiklet sürme sürerken piknik yapmak akşam iyi bir restoranda akşam yemeği yemek 1 2 alışveriş yapıp gelmek gibi olabilir.
Kültürel etkinliklere yer vermen gayet güzel ve vizyon arttırıcı👏🏻
Kültürel etkinlikler benim için çok önemli çünkü kültürel etkinlikler olmazsa insan c@hilleşmeye başlar. Kitap okumak sinema tiyatro opera bale müzikal konser dans gösterisi jaz dinletisi vs ve hobilerler ilgilenmek çok önemlidir. Bunlar harici insanlar aktif bir biçimde okumalı araştırmalı sorgulamalı makale yazı faydalı video vs bunlar ile de ilgilenmelidir.
👏🏻👏🏻
Cevap
14Cevap
Benim için sevdiklerimle geçirdiğim süredir mükemmel hafta sonu.. mesela birlikte film dizi izlemek dışarıda gezmek gibi şeylerdir.
Benim için hafta içiler mükemmel oluyor hafta sonunda bir mükemmellik göremiyorum her yer insan, her yer kalabalık.
Doğru ya büyükşehir sorunsalları🙄
Öncelikle güzel bir plan yapılmalı, bir gün eksikler için alışveriş, diğer gün tamamen gezi ve eğlence olmalı
Gün bölümü fikri güzel👏🏻
Mangala gidilebilir sabah sabah aklıma gelen bu😄
🍀✨
Evet😌
Hava güzelse piknik ya da gezmeceler. Hava kötüyse evde zaman geçirmeyi de severim...
🌹🌹
Bahar ayındayız piknik ve kamp harika olurdu.
☺️☀️
Çalıştığın şirkette beyaz yaralıların ortalama eğitim seviyesi nedir?
Sorumuzla bağdaştıramadım sebep?
Merak edip sordum
Korkma devlet sırrı değil
Korkan yok sakin sır da yok😂 lisans mezunundan farklı eğitim seviyesi yok maks yüksek lisans var bende dahil.☺️
Hım anladım
Ben lisans mezunuyum
Güzel bir iş arıyorum İstanbul'da
Ik da çalıştığını görüp sordum
Güzel bir hafta sonu önce bir sucuklu yumurta ile başlayacak ondan sonra ona göre plan yapılır
Dostlarımla gezmek yemek sohbet akşam aile saadeti güzel geçer.
Arkadaşlarla mangal yapmak en mükemmeli😀
💃🏻✨
Senin detayla aynı şeyler ^^
🙂🙂
Hava iyide olsa kötüde olsa hep gezerim 😅
😄😄
Plansız dışarıya cıkaraim
Deniz kenarında güzel bir kahvaltı
Piknik 😂
☺️☀️
Haftanın başındayız
Evet ama hafta sonu da gelecek değil mi ama ölmezsek?😄