Torpille bile iş bulamıyorum?

2,5 yıldır başvuruyorum her yere onu bunu geçtim garson, bulaşıkçı vb. de olamıyorum şaka gibi ya. Torpil denedim, yine bulamadım mk😅 millet torpille belediyede işe giriyor ben de o da olmuyor. Hayır işe giremedigimden tecrübem olmuyor , tecrübem olmuyor diye iş de vermiyorlar lan biriniz işe alın da tecrübem olsun. Allah bir kapıyı açar diğerini kapatır falan diyorlar da şükür hep aynı sonuç daha hiç açıldığını göremedim. Diksiyonum vs. de gayet iyi elim yüzüm de fena değil yani düzgün birisiyim. Sertifika al kendini gelistir dediler lan o da yaramıyor Şimdi didiniyorum günlerdir e devlet onaylı sertifika alabilmek için bir sürü kursa kaydoldum da umudum yok. Eli kolu uzun tüm çevremden bir şeyler istedim çıkmadı. Iş görüşmelerinden eli boş dönüyorum. Online başvurularda bir düt yaramıyor. Yani nasıl yapacağım bilmiyorum ama her yolu deniyorum. Umudum yok ama nedense en son dayanamayip iş bulma sitelerinden cvmi falan sildim. Umut falan kalmadi artik. Kpss ile düz memur olabilmek için çalışıyorum bir de. O da tutmazsa y.. rramin başını tutarım herhalde. Yani aşksal işsel eğitimsel arkadaşsal kısaca her anlamda mabadimdan bıçaklanmis gibiyim

Torpille bile iş bulamıyorum?