KYK yurdundayız. Cahilin biri gelmiş boş yatak arıyor odada 5 yatak var normalde olması gereken 4. Neyse 4 arkadaşız odada bir yatak boş. Cahilin biri gelip odada boş yer var mı diye sordu. Bizim akılsız arkadaşlardan biri evet dedi. Hata yaptı tabi. Ben ise o yatağı kaldiracaklar dedim böyle deyip onu istemediğimizi belli ettim ama yüzsüz utanmadan istenmediği odaya geldi. Düşünsenize bir de abartılı bir şekilde bacak bacak üstüne atıyor yatakta uzanarak. Bizim odaya gelince odanın atmosferi de bozuldu kimse suratına bile bakmıyor onun ama arsız hala da gitmiyor. Birkaç günlüğüne geldiğini söylemişti ilk başta umarım defolur gider bir an önce. Sanki başka oda mı yoktu gidip odaların hepsine de bakıyordu zaten. Bizim essek arkadaşı pasif mi gördü de bizim odayı seçti bilmiyorum artık. Bilmiyorum ama aşşırı yüzsüz ve arsız olduğunu düşünüyorum haksız mıyım?
Haklısın bence
Bence abartıyorsun.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence rahatsız olmakta çok haklısın
lakayt insanları ben de sevmem
Rahat tavırlar sergilemesi daha ilk günden hoş degl
Galiba yeni nesil böyle çok umursamazlar
maalesef hayatn her alanında sevmediğimi insanlarla bir arada olmak zorunda kalabiliyor
Kendisi bence bu istenmeme olayına alışık
Bu nedenle bunu doğal buluyor bence
Bunun dışında bazen ilk nefret ettiğimiz insanlarla daha sonra çok güzel dostluklar kurulabiliyor
Onu aranıza kabul etmeme sebebinz nedir
Enerji meselesi mı
Zaten kısa bir süreliğine kalicam demiş
Ve okullarn bitmesine zaten az kaldı bence tahammulde edebilirsn stres yapma kimse için
Evet kesinlikle rahat tavırlar takınmasi çok yanlış. Yeni nesillerin çoğu bu saygısızlığı normal buluyor fakat işte bu saygısızlık bence. Ama sabretmeye çalışıyorum tabii. Bir yandan da acaba haksız olabilir miyim onu odada istememekle diye. Tereddüt ettiğim için buraya sordum zaten. Ben de insanım sıkıntılı zamanlar geçiriyorum ve yeni insanlarla tanışmaya pek açık değilim şu sıralar. İşte insan hata da yapabilir hataya farkında olmadan da düşebilir. Hata yapmış olabileceğimden şüphelendiğim için zaten bu yüzden buraya sorayım dedim.
Keşke hayat biraz daha kolay olsaydı da bu kadar negatif enerjiyle dolmasa insan. Üzgünüm ☹️
Sanırım sen onu benimsemek isteyen arkadaşının size danışmadan kendince hareket etmesine de biraz sinir oldun iyi niyetli olmak çoğu zaman ters tepiyor ama kalacağı varms onunla hiç diyalog kurmayı denedin mi ve şöyle düşün zaten ya okuldasn okuldan sonra ya dışarıdasn orayı da bir otel gibi gör ve stres yapma kaç saat gecirebilirsn ki en fazla
Genelde yurtta kalıyorum ama yine de sabrederim sorun değil. Buraya sorduktan sonra da zaten düşüncelerim olumlu yönde değişti. Artık çok da olumsuz bir gözle bakmıyorum olaya
Bence diğer yorum yapanlar daha yüzeysel cevaplar vermişler ve oldukça sert oysa sen duygusal anlamda bir şey yaşamssn kendi başlarına gelmediği için senden kolayca empati yapmanı bekliyorlar ama olay bu kadar basit degl herkese katlan katlan nereye kadar diğer arkadaşlarn ne düşünüyor bu konuda herkes mı hemfikir
Biri düşüncesini pek belli etmiyor, biri çok rahatsız benim gibi, diğeri de rahatsız ama o da çok da kafaya takmıyor.
O zaman sen onlara liderlik edebilirsn
Zaten odada ben lider gibiyim. Hissediyorum bunu ve de hissettiriyorum.
Devam et iyi geceler
İyi geceler
Farkında mısın kyk da kalıyorsun o odada senin ne kadar hakkın varsa onun da o kadar hakkı var babanın malı mı lan cahil ucube
Beyinsiz lafına dikkat ederek konuş. Eleştiriye açığım ama senin gibi züppe lerin hakaret etmesine de pabuç bırakmam
Eleştiriye açık falan değilsin tanımadığın birisine hakkı olan yerde kalacak diye cahil diyorsun
Yahu kimse istemiyor odada onu ondan dolayı diyorum. Ben olsam vallahi istenmediğim odada kalmazdım. Kimse suratına bile bakmıyor sonuçta anlaması lazım istenmediğini
Hem o kadar oda varken neden dolu odaya geliyor ki? Hem de istenmediği odaya
E knk kalmasını istemiyosan babanın evine yerleş
Benim demek istediğim istenmediği bir odaya gelmesi ben bunu eleştiriyorum
Kendini onun yerine koysana kız yurdundasın 4 kişi var odada ve hiçbir i seni istemiyor yüzüne bile bakmıyor. O odada kalır mıydın?
5. Kişi olarak
İste veya isteme sen istemezsen baskası istemezse bu insan nereye yerleşecek pardon da bazen istemediğimiz şeyler olmak zorunda ve biz bunlara katlanmalıyız en fazla muhatap olmazsın olur biter insanlara itici muamele yapmanıza gerek yok
İyi de yurtta birsürü boş oda var. Bu sene bu şehirde bir yurt daha açıldı bizim yurttakilerin çoğu oraya gitti. Bizim yurtta boş yer çok. Niye gelip istenmediğin odaya gelirsin ki sırf inat olsun diye mi
Yurtta bir sürü boş oda varsa siz yerleşmeye ne dersiniz
Dört kişi bir kişinin keyfine riayet etsin diyorsun yani 👎
Söylediklerin güzeldi de bu son cümlen pek doğru değildi.
Mantıklı bir cevap veremedin yani. Hatta fazlasıyla mantıksız ve cahilce bir cevap idi