Güncellemeler
+1 yıl
Yaa birde ben de ingilizce yok ve her ilanda ingilizce şartı istiyor. Onu ne yapıcaz?
İstanbul'a geldim iş arıyorum. Tüm iş ilanı sitesindeki ilanlara başvuru yapıyorum bir iki dönen oluyor ama doğrusu bu mu gerçekten bu şekilde mi iş aramalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yapacağın farklı bir şey yok. Tanıdık ettik yoksa böyle devam edeceksin.
Aranır olumlu olanlarla gider konuşursun yeri ve işi gorursun
bunun böyle bir hilesi hurdası yok mudur acaba :) Torpilden bahsetmiyorum ama kısa yol yok mudur yani
Tabiki o işlerinde çalışan arkadasin eşin dostun varsa tanıdık olabilir torpilin
Market istersen fikir verebilim
bana uyar da annem izin vermiyor. Güvenilir olmalıymış
Bildiğim yerler var çalıştığım
Kurumsal
Facebook grupları falan oluyor oralara bak ama sapıklara dikkat et
oralar güvenilir gelmiyor yaa
İş ilanları sitesinde çok zor bulursun
P halde dışarı çık eleman arayan yerler görürsün
olması gereken bu , kapı kapı iş arama devri yok yani artık
Eşine dostuna haber salmalısın
yok ki
Semt söyle 10 dk da bulim
şişli
Bekle
Nasıl bir iş arıyorsun
sekreterlik, hasta kayıt, veri giriş elemanlığı, ofis elemanlığı, Seo ile ilgileniyorum ama o olanda iş bulmam imkansız gibi
Linkedln de profil oluşturup ordan da bakabilirsin.
beceremiyorum yaa
Yaparsın ya Seo felan biliyorsan ajansda da iş bulabilirsin. İş tecrüben var mı?
iş tecrübelerim kısa kısa :) Onlara hiç girmiyorum zaten cv de ya da görüşmelerde
Hımmm kısa tecrübe fayda sağlamaz
Faydadan çok zarara sebep oluyor. Mesela ben İstanbul'a ilk geldiğimde başladığım klinikte çok fazla yanlış şey gördüm. Tamam herkes 4/4 iyi değil ama orası ayrı bir sinir bozucuydu. Ben burada sinirlerime hakim olamıyorum diye ayrıldım. İkinci başladığım klinikte zaten yargı dizisine konu oldu öyle saçma bir yer :) Birde ilk üniden mezun olduğumda bir telekomi. firmasında başlamıştım müşteri temsilcisi olarak. Orada da sırf satış için yaşlı başlı insanlara yaptıkları kurnazlıkları görünce tutamadıydım kendimi.
İnşallah güzel bir iş bulursun
inşallah teşekkürler
Rica ederim iyi geceler
Dolaşmayı dene
Nereyi
Ne bileyim iş alanın ne?
Saglik sekreter falan
Hastahanelere gidip bire bir ik ile görüşüp cv bırak dikkate alınır
Ilanlardan basvurunuz diyorlar.
Cv de kabul ederler illa edenler olur
İşkur'a git bulursun
ona bayadır bakmadıydım bak hatırlattığın iyi oldu. Teşekkürler
Rica ederim meslek danışmanı sana görüşeceğin iş yerlerinin kağıdını verir zaten hayırlısı olsun
teşekkür ederimm
İyi geceler
Ne işi arıyorsun?
buldunmu