Sevdiğin birisi için başka şehirde üniversite okunur mu?

Kızlar öncelikle yaşım 21 değil, 19 yaşındayım onu belirtmek istedim uygulamaya girerken salladım bir şeyler yanlışlık çıkmasın. Kafam bir konuda çok karışık ve bu konu hakkında sizden de bilgi almak istedim lütfen yardımcı olun bana. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ve ben mezuna kaldım, sevgilim Orta Karadeniz'de bulunan bir ilde üni okuyor, okuduğu şehirde bir üni var zaten sadece. Birbirimizi gerçekten seviyoruz ve tercihimi oraya yapmamı söylüyor, ben gerçekten seviyorum onu fakat bu zamana kadar hep mantığımla karar alan birisi olarak sırf sevdiğim kişi için geleceğimi orada harcamalı mıyım emin değilim. Bu bencillik olur mu ilişkimiz için falan çok kafama takılıyor ve sınava da az kalmışken ne yapacağımı şaşırdım mantığım gitme derken ( eğer gitmezsem bitecek ilişkimiz) kalbim gitmemi söylüyor. Kendisiyle konuştum bu konuyu bu şekilde uzaktan devam etmek istemem dedi üniversiteye gideceksin çevren olacak içim rahat etmez dedi ki dedikleri de beni işkillendirdi yani. O da üniversiteye gidiyor mesela bir şey demiyorum ben, bana burdan güvenmediği şeyini de çıkarttım ama beni çok sevdiğini de söylüyor bunların hepsini göz önünde bulundurduğumda mantığım bir tık daha ağır basıyor lütfen siz de fikirlerinizi dile getirir misiniz? Yaşım küçük daha en azından yaşamış deneyimlemiş kişiler olarak bana bir yol gösterin lütfen.
Sevdiğin birisi için başka şehirde üniversite okunur mu?