Tibbi sekreterim. Haziran mezunuyum, buyuk atamaya yetisemedim. Saglik bakanligi daha yeni bir atama daha acikladi ama cogunlukla doktor atamasi. 32 bin doktor alımı varmis. Digerleri de hemsire, diyetisyen vs.2024 onlisans kpss den once bir alim daha olur mu?
Cunku üniversitelere basvurmayi düşünüyorum alım actikca. Ama aslinda merkezi atama istiyorum.
Üniversitede pek calismak istemiyorum. Ve galiba bir yere yerlesince merkezi atamaya tercih verilmiyor emin degilim bu bilgiden ama.
Simdi de alim yapan bir iki universite var basvuracagim. Gelme ihtimali de var. Kpss puanim 80 cunku. En son alimda tibbi sekreter 81 ile kapatti oyle giremedim.
Ve galiba universite atamalarinda maasta dusuk oluyormus. Yani bu puanim ziyan olmadan bir atama daha gelir mi acaba?
Yoksa 2024 kpss den sonraya mi kalir? Universiteleri tercih edersem belki gelme ihtimali de var cunku. Bu riske girmeli miyim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
2024 KPSS'ye kadar bir daha atama olacağını sanmıyorum 2022 puanı ile 3 atama yapıldı. Önümüzde seçim de yok bu yüzden bir daha atama yapılmaz. Şu an yapılacak olan atama doktor ataması araya da birkaç başka branş koymuşlar.
Bitti o işler zaten Eylül'de sınav var tekrar yetismez
Zor be zor git taylanda gez daha iyi